Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μπορεί να πάω και στα 104 , αλλά με ρέγουλο , άμα ξεκινούσα στα 90 θα με φτάνατε 150 ευρώ !! χαχαχαχα Ε με μερικούς σε βλέπω και στα 200€ Ξανασκέψου τις ανάγκες σου,κάνε μια έρευνα και μόνος σου και βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Chieftec 550W (12v 36A) * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Core2Duo E7500 2,93Ghz * GPU (Κάρτα γραφικών): 9400GT * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080p 120€ ταβάνι,είμαι ανάμεσα σε R7 260X 1GB GTX750 1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Chieftec 550W (12v 36A) * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Core2Duo E7500 2,93Ghz * GPU (Κάρτα γραφικών): 9400GT * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080p 120€ ταβάνι,είμαι ανάμεσα σε R7 260X 1GB GTX750 1GB 260x Έχεις πολύ αδύναμη cpu και έχω αμφιβολίες για bottleneck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλά το γνωρίζω ότι έχω αδύναμο CPU και θα κόβει την κάρτα εδώ έκοβε την 6850 που είχα,μόνο να παιζω dota 2 με ενδιαφέρει ίσως και κανά άλλο light παιχνιδάκι στο μέλλον γ'αυτο έχω καταλήξει σε αυτές τις 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλά το γνωρίζω ότι έχω αδύναμο CPU και θα κόβει την κάρτα εδώ έκοβε την 6850 που είχα,μόνο να παιζω dota 2 με ενδιαφέρει ίσως και κανά άλλο light παιχνιδάκι στο μέλλον γ'αυτο έχω καταλήξει σε αυτές τις 2. Δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις κάρτα γραφικών και να τρως μπουκάλι. Παρέμεινε σε αυτή που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 @8elwadsl διαφορά θα χεις και έτσι με καινούρια πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λοιπόν το ξανά σκέφτηκα και με βλέπω να πέφτω πρός nvidia μεριά. Άν αρχές σεπτεμβρίου έχω χαμηλό περίπου budget πάω σε αυτήν Asus GeForce GTX770 2GB DirectCU II OC | Skroutz.gr αν και υπάρχει και η asus 280x να κοιτάξω αλλά λόγω physics,drivers με ενδιαφέρει η nvidia.Άν όμως έχω καλύτερο budget και εδώ σας θέλω παίζω στην nvidia 780.ποιά έκδοση όμως?Asus GeForce GTX780 3GB DirectCU II OC | Skroutz.grβλέπω όμως πώς υπάρχει η επίσημη και πιο διαφημιζομενη απο την nvidia ηEVGA GeForce GTX780 3GB | Skroutz.grΤέλος έριξα μία ματιά και είδα και της amd την r9 290σε αυτήν την φάση αν λέμε κάποιος θέλει να πάρει ποιά έκδοση απο αυτές διαλέγει?MSI Radeon R9 290 4GB Gaming (V308-002R) | Skroutz.grAsus Radeon R9 290 4GB DirectCU II OC (90YV05F0-M0NA00) | Skroutz.grMSI Radeon R9 290X 4GB BattleField 4 Limited Edition | Skroutz.grτην τελευταία βλέπω ότι την διαφημίζουν αρκετά για κάποιον λόγο και είναι και αυτή που κάνουνε τις συγκρίσειςΜε λίγα λόγια πάω στην 780 και ποιά έκδοση ,με ενδιαφέρει η 290 η να το αφήσω?ουφφφνα τον φτιάξω να τελειώνω!Καλά βέβαια θα περιμένω και την gamescom μηπως πουν τίποτα για την gtx 870,880 άλλα αν δεν δώσουν ημερομηνία τα λέμε και τον φτιάχνω.thanks και καλό διάβασμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις κάρτα γραφικών και να τρως μπουκάλι. Παρέμεινε σε αυτή που έχεις. Με την 9400GT; Δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναβαθμίσω και cpu-mobo-ram οπότε θα είναι πιο "χρήσιμη" τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λοιπόν το ξανά σκέφτηκα και με βλέπω να πέφτω πρός nvidia μεριά. http://www.skroutz.gr/s/3497892/Asus-GeForce-GTX770-2GB-DirectCU-II-OC.html Σε περίπτωση όμως που έχω μεγαλύτερο budget απο όσο περίμενω λέω να πάω για την 780 ,ποιά όμως αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3718642/EVGA-GeForce-GTX780-3GB.htmlη αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3739633/Asus-GeForce-GTX780-3GB-DirectCU-II-OC.html ?? Βέβαια θα περιμένω την άλλη εβδομάδα μήπως ανακοινώσει η nvidia την 880 και να δώ τιμές. Παρόλα αυτά έριξα και μία ματιά στην amd και την 980x ,αν κάποιος διάλεγε αυτήν ποιά έκδοση απο αυτές θα έπαιρνε? http://www.skroutz.gr/s/4171453/MSI-Radeon-R9-290X-4GB-BattleField-4-Limited-Edition.html, http://www.skroutz.gr/s/4394275/Asus-Radeon-R9-290-4GB-DirectCU-II-OC-90YV05F0-M0NA00.html , http://www.skroutz.gr/s/4423303/MSI-Radeon-R9-290-4GB-Gaming-V308-002R.html . Πολλές ωραίες κάρτες γραφικών έτσι!! Ελπίζω να χεις οθόνη ή οθόνες ανάλογες για κάρτες που κοστίζουν 500+€ και να είσαι Hardcore gamer... Ειδάλλως απλά ονόματα στην υπογραφή σου θα είναι.... Με την 9400GT; Δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναβαθμίσω και cpu-mobo-ram οπότε θα είναι πιο "χρήσιμη" τότε. άρχοντα μου κάνε έναν προυπολογισμό αναβάθμισης. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αλλά όταν θα αναβαθμίσεις cpu και Mobo θα χει μείνει πίσω η κάρτα σου. προτείνω να βρεις μια μετέχειρη που να παίζει επαρκώς τα Games σου και να πάρεις την αντίστοιχη 260χ του χρόνου που θα κάνεις αναβάθμιση. Lol βγάζουν άνετα κάρτες του 50 άρικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λοιπόν το ξανά σκέφτηκα και με βλέπω να πέφτω πρός nvidia μεριά. Άν αρχές σεπτεμβρίου έχω χαμηλό περίπου budget πάω σε αυτήν Asus GeForce GTX770 2GB DirectCU II OC | Skroutz.gr αν και υπάρχει και η asus 280x να κοιτάξω αλλά λόγω physics,drivers με ενδιαφέρει η nvidia. Άν όμως έχω καλύτερο budget και εδώ σας θέλω παίζω στην nvidia 780. ποιά έκδοση όμως?Asus GeForce GTX780 3GB DirectCU II OC | Skroutz.gr βλέπω όμως πώς υπάρχει η επίσημη και πιο διαφημιζομενη απο την nvidia ηEVGA GeForce GTX780 3GB | Skroutz.gr Τέλος έριξα μία ματιά και είδα και της amd την r9 290 σε αυτήν την φάση αν λέμε κάποιος θέλει να πάρει ποιά έκδοση απο αυτές διαλέγει?MSI Radeon R9 290 4GB Gaming (V308-002R) | Skroutz.grAsus Radeon R9 290 4GB DirectCU II OC (90YV05F0-M0NA00) | Skroutz.grMSI Radeon R9 290X 4GB BattleField 4 Limited Edition | Skroutz.gr την τελευταία βλέπω ότι την διαφημίζουν αρκετά για κάποιον λόγο και είναι και αυτή που κάνουνε τις συγκρίσεις Με λίγα λόγια πάω στην 780 και ποιά έκδοση ,με ενδιαφέρει η 290 η να το αφήσω? ουφφφ να τον φτιάξω να τελειώνω! Καλά βέβαια θα περιμένω και την gamescom μηπως πουν τίποτα για την gtx 870,880 άλλα αν δεν δώσουν ημερομηνία τα λέμε και τον φτιάχνω. thanks και καλό διάβασμα!! Ε αφου θα ξεκινησεις απο Σεπτέμβρη την αγορα, δεν λεει για κανεναν λογο να αγορασεις gtx 780/780ti εφοσον ακούγονται φημες γισ των ερχομό των νεων καρτων εκεινον τον μηνα ή τον επομενο! Κ; ι οπως τονίστηκε, ελπιζουμε να αξιοποιήθει σωστα η επιλογή που θα κάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τούμπανο για σαλόνι και ......angry birds xaxaxa . Μ αρέσει περισσότερο , οπτικά τουλάχιστον , γιατι απο το καπάκι που θα είναι όλο plexi glass , θα φαίνεται . Ευχαριστώ Επειδή ανεφερες τιμή έως 90€ πρότεινα οτι ποιοτικό και αποδοτικό,δροσερό.εγγύηση. κατά δίκης μου άποψης. Αν και είμαι λάτρης της sapphire, ακούω Πόλυ καλύτερα λογια για την παρούσα που ανεφερα. αλλα αμμα θελεις mono angry birds μην βαζεις καθολου. μια χαρα και ταινιες βλεπεις με την μητρηκη και επεξεξεργαστη (720ρ) εβλεπα με ανετα χωρις gpu. με mobo G41-m combo,cpu e5700 3.0, ram 2gb ddr3 1333 1080ρ ταινια δεν δοκιμασα. επισις επαιξα πολλα παιχνιδια χωρις καρτα πχ dead spase 2 low setting 720p το τερματισα μια χαρα εμεις το μονο που κανουμε ειναι να προτεινουμε οτι καλυτερο για τα παροντα συστηματα με και με με την οικονομικη διαθεση (budget) του αγοραστη, για να μην παρει καμια μπετονιερα αξιας 50-200eu και να του ειναι αχρηστη για το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα πάρω αυτή τελικά , μιας και δεν υπάρχουν απαιτήσεις ............. ευχαριστώ όλους μάγκες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα πάρω αυτή τελικά , μιας και δεν υπάρχουν απαιτήσεις ............. ευχαριστώ όλους μάγκες ! πηρες αρκετες προτασεις, απο κει και περα διαλεγεις και παιρνεις. (παντως το συστημα σου παιρνει και δυνατοτερη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι βρε , αφου μεχρι πριν ενα μηνα το λειτουργούσα με την 7870Xt with boost . Ευχαριστώ πολύ όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γεια σας , εχω τον AMD FX 6100 ( six - core ) Ποια καρτα γραφικων μου προτεινεται μεχρι τα 100 ευρω ? Τα παιχνιδια που παιζω ειναι τα εξης : Εmpire , Napoleon , Shogun 2 Total wars , Civilization 5 , football manager 2014. H αναλυση προς το παρων ( δεν βλεπω να αλλαζει γτ ειναι στο μαγαζι το pc ) ειναι 1280χ1024.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις