Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα αν θέλετε να συνεχίσετε το διάλλειμμα για καφέ. Ευχαριστώ. (και όσους πειράζει ο καφές να πιούνε τσάι....αν δεν πίνουν ούτε τσάι τότε καλό κλίσμα...)

• Like 2
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το διάλειμμα για καφέ τσάι κλίσμα κτλ. που αναφέρεις μπορεί για ορισμένους να είναι χρήσιμες πληροφορίες και θα μπορούσες υποθέτω να κάνεις μια προειδοποίηση  δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση γενικά μιλάω . Ευχαριστώ 

Δημοσ.

thank you.

Δες και την Nvidia GT730 GDDR5 http://www.skroutz.gr/s/5114298/Palit-GeForce-GT730-1GB-LP-NEAT7300HD01F.html  είναι καλύτερη από την R7 240 (δεν υποστηρίζει hardware accelaration!) 

επισης ευχαριστώ.

Όποια και αν πάρει καλύτερα να'ναι με παραπάνω vram.Προσοχή στις 730 μιας και κυκλοφορούν κάρτες με διαφορετικά spec πυρήνα,memory interface με το ίδιο όνομα.

εμ για αυτο ποσταρα και την μητρική και τις πληροφορίες, επειδη δεν θελω να μπω στην διαδικασία να γυριζω πισω καρτες. θα δω αυτες τις 2 που μου ειπαν επανω οι φιλοι.

Δημοσ.

Αυτό το διάλειμμα για καφέ τσάι κλίσμα κτλ. που αναφέρεις μπορεί για ορισμένους να είναι χρήσιμες πληροφορίες και θα μπορούσες υποθέτω να κάνεις μια προειδοποίηση  δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση γενικά μιλάω . Ευχαριστώ 

Η υποσημείωση είναι για τον MIllenium. Τα υπόλοιπα μέσω PM. ΄Ήσασταν εκτός θέματος αμφότεροι και η ενότητα εδώ είναι για να δίνουμε συμβουλές αναβάθμισης για κάρτες γραφικών και όχι ανούσιες αψιμαχίες. Το τι είναι χρήσιμο ή όχι είναι συντονιστική απόφαση και όχι δική σου.

Πίσω στο θέμα παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα. θέλω να συνδέσω 4 οθόνες σε ένα pc ή συνεχόμενες ή 2 πάνω 2 κάτω, και να μην αναπαράγουν την ίδια εικόνα, αλλά επέκταση. παίζει με μία καρτα γραφικών? υπάρχει καλύτερη λύση? (και για 5 οθόνες ακόμα καλύτερα...). ευχαριστώ.

sorry που άνοιξα καινούριο θέμα, όποιος μπορεί να βοηθήσει...thanks.

Δημοσ.

Παιδιά η IGP ενός Pentium G3258 σε τι επίπεδα κυμαίνεται;;;Δεν με αφοράν τα games φυσικά απλά θέλω να ξέρω αν είναι πάνω από 5450-210/220 ξέρω γω!

Δημοσ.

καλησπέρα. θέλω να συνδέσω 4 οθόνες σε ένα pc ή συνεχόμενες ή 2 πάνω 2 κάτω, και να μην αναπαράγουν την ίδια εικόνα, αλλά επέκταση. παίζει με μία καρτα γραφικών? υπάρχει καλύτερη λύση? (και για 5 οθόνες ακόμα καλύτερα...). ευχαριστώ.

Ναι, και η AMD και η NVIDIA μπορούν να το κάνουν πλέον αυτό.Της AMD λέγεται Eyefinity και της NVIDIA Surround.

Δημοσ.

΄Ισως τελικά να βοηθούσε να μας πεις για τι χρήση το θέλεις, μήπως υπάρχει και άλλη εναλλακτική και γλυτώσεις την υπέρτατη συλλογή από οθόνες σε ένα γραφείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα αυτή τη στιγμή έχω την 5770 και θέλω να την αλλάξω. Το έναυσμα είναι κυρίως ότι θέλω hdmi 1.4 γιατί θα συνδεθεί 3d projectoras.

Απο παιχνίδια παιζω lol, fifa14 (fifa 15 οταν βγει) και θα ήθελα να μπορώ να παίξω το νεο gta 5 καθώς τα προηγούμενα τα είχα λιώσει.

Επίσης κάνω που και που video rendering με το sony vegas.

το υπόλοιπο pc ειναι :
ssd samsung 830 128

cpu fx8350

16gb ram
τροφοδοτικό : Link.png Site: thermaltake smart se 630w

λεφτα που διαθέτω είναι 180~ αλλα αν αξήζει η διαφορά για την 280 που την βρίσκω 208~ ισως να το σκεφτώ

να κοίταγα για την r9 270x 2gb? γενικά τι μου προτείνετε? thanx anyway!

Επεξ/σία από Poison6
Δημοσ.

Ναι, και η AMD και η NVIDIA μπορούν να το κάνουν πλέον αυτό.Της AMD λέγεται Eyefinity και της NVIDIA Surround.

ευχαριστώ, νόμιζα ότι με το eyefinity συνδέεις 3 μόνο.

΄Ισως τελικά να βοηθούσε να μας πεις για τι χρήση το θέλεις, μήπως υπάρχει και άλλη εναλλακτική και γλυτώσεις την υπέρτατη συλλογή από οθόνες σε ένα γραφείο;

πολλαπλή παρακολούθηση αριθμών και γεγονότων στο διαδίκτυο (όχι χρημ-όχι forex) ας πούμε θέλω 5-6 tabs του browser ανοιχτά να τα παρακολουθώ ...αν έχεις καμιά καλύτερη λύση να γλυτώσω την υπέρτατη συλλογή θα με βοηθούσες και θα γλύτωνα χώρο και έξοδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλο το forum.

Ενας φίλος μου ενδιαφέρεται να αγοράσει κάρτα γραφικών για το σύστημά του και ζητάει βοήθειά σχετικά με την επιλογή.

Το budjet του είναι από 100-120ευρώ (το πολύ) και δεν τον ενδιαφέρει από ποιό κατάστημα θα γίνει η αγορά.

Η κάρτα προορίζεται για χρήση gaming αλλά και καθημερινή χρήση (internet κλπ).

Και ένα πολύ βασικό, θέλει η κάρτα να είναι ΟΠΩΣΔHΠΟΤΕ Nvidia!!!

Σας παρακάλω θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Γιατί και εγώ δεν είμαι πολύ σχετικός με κάρτες γραφικών. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από gf13
Δημοσ.

Να μάθεις το σύστημα του,ανάλυση οθόνης και τροφοδοτικό μόνο τότε θα σου προταθεί κάτι.

Δημοσ.

Να μάθεις το σύστημα του,ανάλυση οθόνης και τροφοδοτικό μόνο τότε θα σου προταθεί κάτι.

Ανάλυση έχει 1920 x 1080 και τροφοδοτικο 650watt.

Επεξεργαστή i5 , μνήμη 2 x 4gb , αυτά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...