pnick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 απο την στηγμη που δινουν ξεκλειδωτο πυρινα η εγγυηση υσχυει. ενα +με τον μιλενιουμ[/quote Α δηλαδή μπορώ να πειράξω τις συχνότητες και στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών χωρίς φόβο για την εγγύηση; ] Τυπικά όχι δεν μπορείς. Χάνεται η εγγύηση. Το ουσιαστικά δεν χάνεται, που λένε κάποιοι παραπάνω, σημαίνει ότι δεν είναι ανάγκη να το ξέρει κάποιος ότι έχεις κάνει. Τώρα, για το αν αυτό είναι ΟΚ, εσύ αποφασίζεις..
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καταλαβα! Οποταν gtx 770,gigabyte πρωτα και asus σαν δευτερη επιλογη! Ευχαριστω,ολους για τις απαντησεις! Tελικα καταληξα σε asus gtx 770 oc 2gb,γιατι η gigabyte δεν χωραει στο διαθεσιμο χωρο στο πυργο! Η μητρικη αν δεν κανω λαθος δεν της εχω κανει bios update ακομη(4,5 χρονων).Να της περασω το τελευταιο bios update πριν αλλαξω την καρτα ή δε χρειαζεται?
8elwADSL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δε χρειάζεται να ασχοληθείς με bios update αν παίζει η κάρτα.
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλυτερα γιατι βαριεμε την διαδικασια. Ευχαριστω.
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Α δηλαδή μπορώ να πειράξω τις συχνότητες και στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών χωρίς φόβο για την εγγύηση; ] Ναιπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σε συνέχεια του θέματος που λανθασμένα άνοιξα Site: ΕΔΩ (και ζητω συγνώμη), θα ήθελα μερικές προτάσεις για καμια καρτουλα. Ολες οι πληροφορίες του συστήματος (ο θεος να το κάνει) είναι στο λινκ επάνω. Απλά επειδη ξερω οτι εχει καρτες και κάρτες, θα ήθελα μερικές γνώμες. Μην αγοράσω κατι και δεν ταιριάξει. Και οοοοοοταν αλλάξω pc αν το χτίσω κομμάτι κομμάτι, μπορεί να την κρατήσω την καρτα αν βολευει. Βασικά δεν καιγομαι για πολλά δυνατά παιχνίδια. Τα λέω και στο αλλο θεμα. Μια ακόμη οθόνη θελω να βαλω επάνω και να προχωράει λίγο καλύτερα.
arispattas7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Φιλε, θα σου προτεινω καρτες γραφικων αλλα θελω πρωτα να μου πεις σε τι τιμη θελεις να ειναι? Επειδη το pc σου ειναι ετοιματζιδικο (οπως λεει και ο φιλος στο θεμα που ειχες ανοιξει αλλου) μαλλον δεν θα μπορεσεις να βαλεις καλη καρτα γραφικων λογο τροφοδοτικου, και αν τελικα βαλεις θα παει αδικα η κακομοιρα επιδη η μητρικη δεν εχει PCIE 3.0 και ο επεξεργαστης δεν ειναι οσο δυνατος πρεπει... Εγω θα σου προτεινα να μαζεψεις λεφτα, να τα εχεις ετοιμα τα χριστουγεννα να παρεις ενα νεο pc να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος γιατι τωρα θα χαλασεις και τα λεφτα σου σε κατι που δεν θα δουλευει σωστα και θα δουλευει αδικα μια καλουτσικη καρτα γραφικων! Εκτος αμα θελεις να παρεις καμια με 40-60 ευρω οι οποιες παιζουν με το ζορι παιχνιδια και κανουν με το ζορι video edditing αλλα τουλαχιστον δεν θα εφαρμοστουν τα παραπανω...
saflom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μια 730 του είναι αρκετή νομίζω. Μετά θα παίξει μπουκάλι
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μια 730 του είναι αρκετή νομίζω. Μετά θα παίξει μπουκάλι 730; ενα λινκ; Φιλε, θα σου προτεινω καρτες γραφικων αλλα θελω πρωτα να μου πεις σε τι τιμη θελεις να ειναι? Επειδη το pc σου ειναι ετοιματζιδικο (οπως λεει και ο φιλος στο θεμα που ειχες ανοιξει αλλου) μαλλον δεν θα μπορεσεις να βαλεις καλη καρτα γραφικων λογο τροφοδοτικου, και αν τελικα βαλεις θα παει αδικα η κακομοιρα επιδη η μητρικη δεν εχει PCIE 3.0 και ο επεξεργαστης δεν ειναι οσο δυνατος πρεπει... Εγω θα σου προτεινα να μαζεψεις λεφτα, να τα εχεις ετοιμα τα χριστουγεννα να παρεις ενα νεο pc να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος γιατι τωρα θα χαλασεις και τα λεφτα σου σε κατι που δεν θα δουλευει σωστα και θα δουλευει αδικα μια καλουτσικη καρτα γραφικων! Εκτος αμα θελεις να παρεις καμια με 40-60 ευρω οι οποιες παιζουν με το ζορι παιχνιδια και κανουν με το ζορι video edditing αλλα τουλαχιστον δεν θα εφαρμοστουν τα παραπανω... κοιτα, το πρωτο μου "θελω" ειναι να βαλω 2η οθόνη επάνω. ασε, ξεχνα τα παιχνιδια. 2η οθονη δεν βαζω με ενα 50αρικο;
pesis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 χωρις καρτα ξεχνα 2ρη οθονη. 50ρικο για οθονη? ή καρτα. χωρις καρτα ξεχνα 2ρη οθονη. 50ρικο για οθονη? ή καρτα. διαβασε καλυτερα καλα εδω το λινκ καλα και παμε απο την αρχη για να παρεις καλυτερη βοηθεια. http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 @Kostas88KG δες αυτήν http://www.skroutz.gr/s/4036981/Asus-Radeon-R7-240-2GB-LP-90YV04T0-M0NA00.html
aetos1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δες και την Nvidia GT730 GDDR5 http://www.skroutz.gr/s/5114298/Palit-GeForce-GT730-1GB-LP-NEAT7300HD01F.html είναι καλύτερη από την R7 240 (δεν υποστηρίζει hardware accelaration!)
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Όποια και αν πάρει καλύτερα να'ναι με παραπάνω vram.Προσοχή στις 730 μιας και κυκλοφορούν κάρτες με διαφορετικά spec πυρήνα,memory interface με το ίδιο όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις