pesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 μια χαρα ειναι λενε και καλα λογια για την ασους οι περισσοτεροι. εχεις και 3 χρονακια εγγυηση, θα εισαι αρχοντας. και μια προταση απο μενα για καλυτερη ψυξη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38720&cat=53 χρονια κι αυτη ιδια ειναι και σε ποιοτητα απλα εχει καλυτερη ψυξη
Ailuros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ναι xfx είναι. Μου την συστήνεστε; Καλή είναι για την τιμή της; Τεφαρίκι για
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 @Antretnt Δε θα χεις πρόβλημα με αυτές που κοιτάς.
Antretng Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Για την gtx 660 τι γνωμη έχετε; Από ότι βλέπω ειναι κοντα στην r7 265 αλλα σκεφτόμουν το θέμα drivers. Έχει και χαμηλότερη καταναλωση.
Ailuros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Για την gtx 660 τι γνωμη έχετε; Από ότι βλέπω ειναι κοντα στην r7 265 αλλα σκεφτόμουν το θέμα drivers. Έχει και χαμηλότερη καταναλωση. Aν σε ενδιαφέρει η σχέση απόδοσης/τιμής/κατανάλωσης μπορείς να κοιτάξεις και για καμιά 750Ti στα 130 ευρώπουλα που καταναλώνει γύρω στα 70W σε κανονικούς χρονισμούς. Βέβαια δεν φτάνει τις επιδόσεις μιας 660, αλλά έχει όμως διαμετρικά χαμηλότερη κατανάλωση.
Antretng Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μπα οχι δεν θελω να πεσω πιο κάτω απο αυτες τις επιδοσεις. Διαφορετικά καλύτερα να μεινω με την κάρτα που εχω και κανω αργοτερα την αγορά. 1
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Λοιπόν. Είχα φτιάξει θέμα για την ελαττωματική asus r9 280x που είχα πάρει και έστειλα πίσω. Το you προσφέρεται να μου γίνει επιστροφή χρημάτων ή να μου δώσει πάλι την asus r9 280x που έχουν παραλαβή στις 8/8 (δεν θέλω να περιμένω, άσε που μπορεί να ξαναβγεί ελλατωματική) ή κάποια άλλη ακριβότερη αφού τους πιέσω λίγο. Η μόνη που αξίζει να πιέσω είναι η Gigabyte r9 280x (με 25€ παραπάνω από την asus) γιατί δεν έχει και μεγάλη ποικιλία το κατάστημα. Οπότε η ερώτηση μου είναι, αξίζει να πάρω αυτήν ή να πάρω πίσω τα χρήματα μου και να κοιτάξω κάποια άλλη από το skroutz? Ή και gtx 770 αν χρειαστεί... Η αλήθεια είναι πως έχω διαβάσει για πολύ θόρυβο και υψηλές θερμοκρασίες στην gigabyte r9 280x... EDITED: Λοιπόν. Αποφάσισα να πάω στην Asus GTX 770. Είναι 2GB, αλλά για Full HD ανάλυση που την χρειάζομαι νομίζω θα τα πάει μια χαρά. Θα δω και πόσο μπορώ να την κατεβάσω από you, αλλιώς θα δεχτώ επιστροφή χρημάτων και θα πάρω την gigabyte από κάπου αλλού που βγαίνει 300 ευρώ. 1
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ποσα ειναι να παρεις πισω? Δεν έχω ιδέα. Η αλήθεια είναι πως δεν επικοινώνησα ακόμα γιατί ακόμη το ψάχνω . Αλλού διαβάζω τα 2GB είναι καλά για την ώρα, φυσικά τα 3 είναι περισσότερο future proof. Άλλοι λένε πάνε τουλάχιστον σε 3, καλύτερα σε 4. Σκέφτομαι σε 3 χρόνια να αλλάξω GPU πουλώντας αυτήν που θα πάρω. Θα μου φτάσουν τα 2GB για τόσο καιρό σε 1080p? Να κοιτάξω άλλες r9 280x? Η μόνη ενδιαφέρουσα που βλέπω είναι η gigabyte. Οι άλλες είναι πολύ πιο ακριβές. Και η Sapphire φαίνεται πολύ πιο αδύναμη από αυτές... Εσύ τι προτείνεις?
pnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Για 1080p είσαι μια χαρά με 2gb VRAM. Καλή επιλογή η Gigabyte gtx 770.
pesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 εγω με την sapphire αλλα vapor x 280x ειμαι υπερευχαριστημενος ειδηκα με την ψυξη σε φουλ load. και με οverclock στο core clock +20% και ρευμα στο τερμα, με το valley εβγαλα 48,1 fps με το μηχανακη της υπογραφης μου (με λιγα artifacts ) και δεν ξεπερασε ποτε τους 78C το θεμα ειναι ποσα θα παρεις. και κατα δικη μου γνωμη να παρεις την ιδια. δεν πιστευω να εισαι τοσο γκαντεμης να βγει παλι σκαρτη. core clock 1270: αλλα ακουω για μελλοντικα παιχνιδια θα μας χρειαστει +1γιγα Vram 1
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ναι με έχει αγχώσει αρκετά το θέμα με την VRAM η αλήθεια είναι. Αν είναι να κοιτάξω για την Gigabyte R9 280X. Το you.gr την έχει στα 285€ (την rev 1.0), αν καταφέρω και τους πίσω να μου την δώσουν χωρίς παραπάνω κόστος έχε καλός. Αλλιώς θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων και θα πάω στην rev 2.0 από το vision studio που θα μου στοιχίσει 10 ευρώ παραπάνω. Φαντάζομαι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές οι rev 1.0 με την rev 2.0 έτσι? @pesis ο θόρυβος της vapor-x σε ενοχλεί?
pesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ειναι 2 φανακια και δεν κανει τοσο θορυβο που λεγανε (αααπαπαπα μακρυα πολυ φασαρια και μπλα μπλα) μια χαρουλα ειναι σε πολυ ζορι ακουγεται λιγο αλλα οχι και τοσο πολυ. η 270χ που ειχα οχι βαπορ χ εκανε περισοτερη φασαρια και χωρις overclock. για μενα ειναι αθορυβη παντως. αν υπαρχει καποιο προγραμμα να μετρησει τον θορυβο ευχαριστως να στειλω αποτελεσματα ειναι 2 φανακια και δεν κανει τοσο θορυβο που λεγανε (αααπαπαπα μακρυα πολυ φασαρια και μπλα μπλα) μια χαρουλα ειναι σε πολυ ζορι ακουγεται λιγο αλλα οχι και τοσο πολυ. η 270χ που ειχα οχι βαπορ χ εκανε περισοτερη φασαρια και χωρις overclock. για μενα ειναι αθορυβη παντως. αν υπαρχει καποιο προγραμμα να μετρησει τον θορυβο ευχαριστως να στειλω αποτελεσματα αα κατι ακομα se default settings στο gaming ακουγεται πιο πολυ το psu. παρα η καρτα
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω: Η Asus R9 280X Direct CU II DC2 (όχι η Top) έχει χαμηλότερες συχνότητες και 1500MHz με 1.5V αντί των 1600MHz και 1.6V της Top. Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα artifacts οφείλονται στην αυξημένη συχνότητα που έχει. Η μη Top όμως έχει πιο προσγειωμένες συχνότητες. Νομίζετε είναι καλύτερη επιλογή?
pnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω: Η Asus R9 280X Direct CU II DC2 (όχι η Top) έχει χαμηλότερες συχνότητες και 1500MHz με 1.5V αντί των 1600MHz και 1.6V της Top. Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα artifacts οφείλονται στην αυξημένη συχνότητα που έχει. Η μη Top όμως έχει πιο προσγειωμένες συχνότητες. Νομίζετε είναι καλύτερη επιλογή? Αυτό που λές ισχύει. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές και σε ξένα forum. Αν ξαναπάρεις 280Χ πάρε μια με κούρδισμα όσο πιό κοντά στην reference γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις