Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την παρακατω συνθεση

* Case: asus midi ta-915

* PSU: chieftech 550 watt 6ετιας

* Motherboard: m3a78 pro (με αναβαθμισμενο bios για am3 cpu)

* CPU: phenom II 965 black edition

* RAM: 8 GB DDR2 800Mhz:

* GPU: 5750 1 GB η οποία με oc έχω φτάσει τα στοιχεια της 5770

* Monitor/Resolution: S24D300H / 1080p

* ΟS: Windows 7

Σκεφτομουν την R9 270Χ αλλα επειδή φοβάμαι μήπως λόγω της παλαιοτητας/φθορας του τροφοδοτικου έχω θεματα, κοιτάζω και την R7 265 . Να σημειωθει οτι του χω πάνω 2 hdd, 1 ssd, 3 ανεμιστήρες, 8 usb και 1 dvd-rw. Εσεις τι προτεινεται; Γενικα δεν θελω να ξεφυγω πολύ απο το 150αρη.

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Επεξ/σία από Antretng
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

΄Ενα καλό τροφοδοτικό που έχει κάνει τα χιλιόμετρά του, όταν παραδώσει πνεύμα στην καλύτερη περίπτωση να καεί το ίδιο και να το αντικαταστήσεις. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει σε τέτοιες περιπτώσεις να καίγεται κάτι παραπάνω από το τροφοδοτικό το ίδιο.

Δεν μιλαω για το αν θα καει, αλλα για το αν θα το σηκωνει. Με τα χρονια ενα τροφοδοτικο χάνει σε δυνατοτητες.

Οταν αλλαξω τροφοδοτικο θα ειναι η "μεγαλη" αναβαθμιση (θα αλλαξουν όλα) ;)

Για σας. Θέλω να κάνω μια τελευταία έρευνα αγοράς προτού πάρω κάρτα γραφικών. Έχω στο μυαλό μου αυτήν: http://www.visionstu...d&sort=3&step=5

Θα προτιμούσα η τιμή να κυμαίνεται μέχρι 200€. Μήπως έχετε να μου προτείνετε καμιά καλύτερη. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

παρε 270x ειναι αρκετα γρηγοροτερη. και οσο αντεξει το psu αλλα εσυ αποφασιζεις :-)

Για σας. Θέλω να κάνω μια τελευταία έρευνα αγοράς προτού πάρω κάρτα γραφικών. Έχω στο μυαλό μου αυτήν: http://www.visionstu...d&sort=3&step=5

Θα προτιμούσα η τιμή να κυμαίνεται μέχρι 200€. Μήπως έχετε να μου προτείνετε καμιά καλύτερη. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

πρωτα πες ολο το υπολοιπο συστημα, cpu, ram, psu, mobo, case &&&&για να μπορουμε να ταιριαξουμε την καταλληλη :-)

Υ.Γ καλο ειναι να διαβαζουμε το αχικο ποστ.

H ενότητα αυτή θα περιλαμβάνει από τώρα και στο εξής προτάσεις για αναβαθμίσεις καρτών γραφικών. Για να διευκολύνετε τους χρήστες μας που έχουν την ευγενή καλοσύνη να σας βοηθήσουν, θα παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία του συστήματός σας:

Case (Κουτί):

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):

Motherboard (Μητρική):

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):

RAM (Μνήμη συστήματος):

GPU (Κάρτα γραφικών):

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):

Σημείωση:

Παρακαλώ να αναφέρετε με ακρίβεια το μοντέλο της κάθε μονάδας.

Για επεξεργαστή π.χ. δεν αρκεί ένα "Ιntel" αλλά "Intel Core i3 3240"

΄Οσο πιο σαφής είστε σε αυτά που ζητάτε τόσο πιο εύκολο θα είναι να σας απαντήσουν. Αν π.χ. έχετε και κάποιο όριο κόστους για την κάρτα γραφικών που θέλετε (πάντα σε λογικά πλαίσια) θα βοηθούσε να το προσθέσετε και αυτό.

• Like 1

Δεν μιλαω για το αν θα καει, αλλα για το αν θα το σηκωνει. Με τα χρονια ενα τροφοδοτικο χάνει σε δυνατοτητες.

Οταν αλλαξω τροφοδοτικο θα ειναι η "μεγαλη" αναβαθμιση (θα αλλαξουν όλα) ;)

Λογικά ναι. Εγώ πάντως θα το τολμούσα, αλλά η τελική απόφαση πάντα δική σου.

• Like 2

Δεν ειναι θεμα ποσο θα αντεξει. Μπορει από τη πρώτη κιόλας μερα να πέφτει σε full load. :unsure:

Απο την αλλη εχουν και μια 30αρα ευρω διαφορα και ειμαι λιγο τσιμα τσιμα.

Η r7 265 σε σχεση με την 5750 (ψευτο 5770 με το oc) αξιζει ως αναβαθμιση για να το σκεφτομαι καθολου;

Δεν ειναι θεμα ποσο θα αντεξει. Μπορει από τη πρώτη κιόλας μερα να πέφτει σε full load. :unsure:

Απο την αλλη εχουν και μια 30αρα ευρω διαφορα και ειμαι λιγο τσιμα τσιμα.

Η r7 265 σε σχεση με την 5750 (ψευτο 5770 με το oc) αξιζει ως αναβαθμιση για να το σκεφτομαι καθολου;

H 265 έχει πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης που μπορείς να το διασταυρώσεις διαβάζοντας μερικά reviews. Για το άλλο στην χειρότερη να κάνει "μπαμ" και να μαυρίσεις όπως όταν τραβάγανε φωτογραφίες με κάρβουνο στην εποχή του παππού μου :D

• Like 1

H 265 έχει πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης που μπορείς να το διασταυρώσεις διαβάζοντας μερικά reviews. Για το άλλο στην χειρότερη να κάνει "μπαμ" και να μαυρίσεις όπως όταν τραβάγανε φωτογραφίες με κάρβουνο στην εποχή του παππού μου :D

Και θα πεταχτει κανας κουρκουλος "οχι αλλο καρβουνο"... :P

Για το άλλο στην χειρότερη να κάνει "μπαμ" και να μαυρίσεις όπως όταν τραβάγανε φωτογραφίες με κάρβουνο στην εποχή του παππού μου :D

giphy.gif 

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την παρακάτω σύνθεση:

Case (Κουτί): lenovo (den ehw idea gia to megethos)

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): TS550

Motherboard (Μητρική): Lenovo (ftiagmeni mono gia to sigekrimeno pc)

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel core i5 2320

RAM (Μνήμη συστήματος): DDR3 single chanel 4GB

GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GeForce GT 520

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1920x1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 Ultimate

Θέλω να κάνω μια τελευταία έρευνα αγοράς προτού πάρω κάρτα γραφικών. Έχω στο μυαλό μου αυτήν: http://www.visionstu...d&sort=3&step=5

καλη επιλογη αλλα το PSU ακομα δεν το βρηκα ουτε στο Google χFχ ειναι?

an ειναι XFX τοτε κομλε εισαι. αργοτερα ακομα 4 ραμ για να καθαρισεις με την 280.

για μητρηκη δεν εχω ιδεα

an ειναι XFX τοτε κομλε εισαι. αργοτερα ακομα 4 ραμ για να καθαρισεις με την 280.

για μητρηκη δεν εχω ιδεα

Ναι xfx είναι. Μου την συστήνεστε; Καλή είναι για την τιμή της;

μια χαρα ειναι λενε και καλα λογια για την ασους οι περισσοτεροι. εχεις και 3 χρονακια εγγυηση, θα εισαι αρχοντας.

Σε ευχαριστώ αύριο πας να το πάρω. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...