Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενα + κι απο μενα για 260χ 

και φυσικα θα χρειαστεις 2gb vram εφ'οσον θελεις  2 μονιτορ, για να εισαι 100% ησυχος (εννοειται πως δεν συζυταμε για hardcore games) οπως ειπες κανα παιχνιδακι  :-) 

και μια προταση απο μενα απλα λιγο με παραπανv λεφτουδακια αλλα αξιζουν πραγματικα κατα γνωμη μου περι υλοποιησης http://www.skroutz.gr/s/4036977/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-DirectCU-II-OC.html και 3 χρονακια εγγυηση η Asus :-D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια εχω ακουσει οτι δεν υπαρχουν καλοι drivers για την asus.Δεν ειναι κριμα να περνεις μια δυνατη καρτα και λογο software να μην μπορεις να την αξιοποιησεις;

Παιδια εχω ακουσει οτι δεν υπαρχουν καλοι drivers για την asus.Δεν ειναι κριμα να περνεις μια δυνατη καρτα και λογο software να μην μπορεις να την αξιοποιησεις;

Δεν ισχυει. Καταρχας ποια asus? ολες οι καρτες τους ιδιους οδηγους παιρνουν, ελεος.

• Like 4

οχουυυυ φτανει με τα drivers. ολα τα GPU εχουν μικροθεματακια  με οδηγους που λυνονται.

και το παραξενο ειναι οτι ολοι εχουμε κατρες και κανουμε την δουλεια μας κανονικα.

ειτε ειναι AMD ειτε Nvidia ειτε gigabyte,asus,sapphire,xfx,κλπ κλπ οποτε ασ μην το συζηταμε καλυτερα. ΟΛΑ ΚΑΛΑ  :-D  :-D

τελος με τους οδηγους! ανοιξτε αλλο θεμα.

εδω μονο: ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ :-) 

και μια συμβουλη και βοηθεια για το μελλον για να μην ανησυχεις. υπαρχουν 2 drivers οι βασικοι που δουλευουμε.

1) ATI

2) Nvidia

τα υπολοιπα ειναι απλα υλοποιηση δλδ. διαφορετικη ψυξη,διαφορετικες ρυθμισεις ταχυτητας πυρηνα, κλειδωμενοι/ξελειδωμενοι. αυτα οποτε μην ανυσηχεις για τις μαρκες αδερφουλη :-)  ;)  απλα παραπληροφορηθικες. 

• Like 3

Δεν ισχυει. Καταρχας ποια asus? ολες οι καρτες τους ιδιους οδηγους παιρνουν, ελεος.

οταν λεω η asus δεν εννοω μονο την asus αλλα αναφερομαι σε ολες απο την οικογενεια radeon r7 260x.

οταν λες ολες οι καρτες παιρνουν τους ιδιου οδηγους τι φαση;

εγω ξερω οτι οι nvidia gpus παιρνουν nvidia drivers και οι AMD τους αντιστοιχους.

@KwstasXt αυτο που σε ειπα πιο πανω αναλυτικα

o trilobyter σωστοτατα το ειπε απλα στα γρηγορα. και ανεφερε υλοποιησεις το ''ολα ιδια drivers''

• Like 1

οταν λεω η asus δεν εννοω μονο την asus αλλα αναφερομαι σε ολες απο την οικογενεια radeon r7 260x.

οταν λες ολες οι καρτες παιρνουν τους ιδιου οδηγους τι φαση;

εγω ξερω οτι οι nvidia gpus παιρνουν nvidia drivers και οι AMD τους αντιστοιχους.

Eίσαι εκτός θέματος. Αν θες να ρωτήσεις κάτι σχετικά με τους μεν ή δε οδηγούς άνοιξε άλλη ενότητα. Εδώ η ενότητα είναι για να βοηθάμε σε αναβαθμίσεις κάρτας γραφικών.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια κάρτα γραφικών για gaming μέχρι 120€ να είναι της nvidia και να είναι απ'το eshop . Να πω ότι σε λίγο καιρό θα πάρω και full hd monitor αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια κάρτα γραφικών για gaming μέχρι 120€ να είναι της nvidia και να είναι απ'το eshop . Να πω ότι σε λίγο καιρό θα πάρω και full hd monitor αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο

Ευχαριστώ

http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx750-gv-n750oc-2gi-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516497

Ευχαριστώ

γιατι ντε και καλα θελετε της nvidia?

Ευχαριστώ

Από περιέργεια ποιόν επεξεργαστή έχεις;

Ευχαριστώ

Στα 120 ευρώ δεν υπάρχει καμία Nvidia.Ή στα 110 θα πας στην 750 2GB ή στα 130 θα πας στην 750Ti 2GB.Γράψε όμως από τι αποτελείται ήδη το σύστημα και γιατί δεν θες AMD και γιατί να μην να πας σε μία R7 260x (είναι πάνω από 750,κάτω από 750Ti σε επιδόσεις) ας πούμε που κάνει 100 ευρώ η 1GB και 120 η 2GB.

• Like 1

γιατι ντε και καλα θελετε της nvidia?

Γιατι προσφατα πηρα την 260χ και. Ειχε αρτηφακτσ , περασα παλλιοτερο ντριβερ και δεν μου φορτονε η επηφανεια εργασιας στο τελος την επεστρεψα και πηρα πηστοτικο

Γιατι προσφατα πηρα την 260χ και. Ειχε αρτηφακτσ , περασα παλλιοτερο ντριβερ και δεν μου φορτονε η επηφανεια εργασιας στο τελος την επεστρεψα και πηρα πηστοτικο

Όποτε ή θα πας στην 750 2GB στα 110 ευρώ ή θα δώσεις 10-15 ευρώ παραπάνω για να πας στην αρκετά καλύτερη 750Ti 2GB (Από 130 ευρώ ξεκινάει στο skroutz.gr).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...