Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι για 2 μόνιτορ με συνολική ανάλυση 3840 x 1200 και μικρό τροφοδοτικό (370W);

Να αλλάξω μια nvidia 8800...

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=f9943bd7-4923-44ab-976f-adb216b15859

Μικρότερη κατανάλωση με 3 οθόνες στην κατηγορία τιμής της: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-18.html

• Like 2
Δημοσ.

αξιζει να πουλησω την 7870 και να αγορασω μια 7990 για γαμινγ και litecoin mining(εχω καλο συστημα με ι7 4770κ βαριεμαι να το πω απλως θελω και ενα τροφοδοτικο χιλιαρι καλο) και επισης πιστευετε οταν βγει η πλατφορμα σκυλακε της ιντελ το πψ μου θα ειναι outdated?αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να παρω μια 7990 τωρα και σε 3 χρονια να βγεi το pcie 4.0 +καλες καρτες γραφικων ενω τωρα εχω μια 7870 που με καλυπτει τελεια(σχεδον)

• Like 1
Δημοσ.

Αν βαριεσαι να αναφερεις μερικα στοιχεια συστηματος, πες μου γιατι ΔΕΝ θα πρεπει να βαριεμαι να απαντησω και εγω....

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει να πουλησω την 7870 και να αγορασω μια 7990 για γαμινγ και litecoin mining(εχω καλο συστημα με ι7 4770κ βαριεμαι να το πω απλως θελω και ενα τροφοδοτικο χιλιαρι καλο) και επισης πιστευετε οταν βγει η πλατφορμα σκυλακε της ιντελ το πψ μου θα ειναι outdated?αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να παρω μια 7990 τωρα και σε 3 χρονια να βγεi το pcie 4.0 +καλες καρτες γραφικων ενω τωρα εχω μια 7870 που με καλυπτει τελεια(σχεδον)

Aναθεμα και αν καταλαβα τιποτα...

Tελος παντων ,επειδη θελω να το παρω αλλιως ...Απο αυτα που καταλαβα οτι θελεις γνωμη μου οτι δεν αξιζει να πας σε 7990 εξαιτιας του οτι ειναι multi gpu με οτι συνεπαγεται αυτο .Scaling βεβαια εχει πολυ καλο ,τιμη αρκετα χαμηλη αλλα παντα θα εχει τα γνωστα προβληματα .Πραγματι ενα 1000αρι τροφοδοτικο καλο θα ηταν ,ενα της corsair ας πουμε .Αν ομως δεν μας πεις αναλυση που παιζεις ολη η υπολοιπη κουβεντα δεν εχει νοημα .

Επισης αυτα που λες για pcie 4.0 ,σκυλακια ,πψ κτλ καπου τα εχεις μπερδεψει ή διορθωσε το μηνυμα σου για να παρεις καλυτερη βοηθεια .

• Like 1
Δημοσ.

Πως τρώνε την προπαγάνδα του PCI-E version μερικοί..Και PCI-E 4.0 να βγει πάλι για το marketing θα είναι.Το νέο feature που θα βγει και θα αξίζει κατ' εμέ θα είναι το Sata Express.Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας περάσει ο επόμενος λοιπόν.

Βασισμένος στο σύστημα της υπογραφής μου και με χρήση - ως επί το πλείστον - gaming  (BF4, COD, Sniper elite...), σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου. Προϋπολογισμός περίπου στα 150 ευρώ. Χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα - παρά μόνο ότι μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει  - έχω προσανατολιστεί στην επιλογή  nVidia. Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή λένε οι ειδικοί ;

* Case    Coolermaster XAF XM

PSU      Corsair Enthusiast Series TX650 V2 80Plus Bronze

Motherboard    Gigabyte GA Z68MA-D2H-B3

CPU      Intel Core i5 2500

RAM     Corsair Vengeance 16GB DDR3 1600

GPU     Twintech GeForce GTS 450 Nvidia 2 GB ddr3

Monitor/Resolution     DELL U2412M 1920 X 1200

ΟS       windows 7 64bit

Δημοσ.

Το bf4 το εχεις ηδη ή σκοπευεις να το παρεις? Αν σκοπευεις,νομιζω εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4248338/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-GV-R927OC-2GD-GA.html ,ειναι λιγο πιο πανω απο το budget σου,αλλα παιρνεις και το game+3χρονια εγγυηση+κορυφαιο συστημα ψυξης+πολυ ικανοποιητικες επιδοσεις για τα λεφτα που δινεις. Αλλιως απο nvidia μετα ειναι η gtx 660 στα 164Ε,που ειναι λιιιγο χειροτερη σε επιδοσεις.

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδες! Θέλω να αλλάξω μια κάρτα γραφικών αρχαία που έχω αλλά δεν γνωρίζω ποια να πάρω και ουτε αναγνωρίζω το pci και κατι τετοια που θελει! Παρακατω παραθετω τα χαρακτηριστικα του pc μου!

Gigabyte G31M-ES2L η μητρική μου

intel pentium e5200 dual core στα 2,50 GHZ 2,50 GHZ

4 GB RAM

windows 7 64bit Ultimate

service pack 1

σκληρος δισκος WDC WD5000AAVS-00G9B1

Οθονη lg flatron m2394D

μια βοηθεια παρακαλω και καποιες προτασεις για μια ιδανικη καρτα!

η τωρινη ειναι η nvidia geforce 9500 gt

Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...