_chris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 λοιπόν, έχω υπολογιστή P4 @3GHz, 1,5GB DDR1, sata3 HDD (η μητρική δέχεται pci-e). μέχρι πόσα λεφτά θα αξίζει να δώσω για κάρτα γραφικών για το συγκεκριμένο μηχάνημα; ο υπολογιστής θα δωθεί σε ένα μικρό να ασχολείται. θα ήθελε να παίζει παιχνίδια αλλά ξέρω δεν είναι εύκολο.οπότε όσο μπορέσει. κάποια στιγμή θα αγοραστεί νέο Pc. μέχρι τότε έχουμε αυτό. Τι κάρτα προτείνετε; ποιο είναι το όριο ώστε να μη φρενάρει από το υπόλοιπο hardware. αυτή η κάρτα είναι υπερβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 φιλε μου σε τετοιο μηχανημα δεν θα χαραμιζα τοσα λεφτα για κανενα λογο.παρε μια μικρη καρουλα το πολυ 40ευρω.ταπεινη μου αποψη παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 φιλε μου σε τετοιο μηχανημα δεν θα χαραμιζα τοσα λεφτα για κανενα λογο.παρε μια μικρη καρουλα το πολυ 40ευρω.ταπεινη μου αποψη παντα. Αν μπορείς και λιγότερα είναι πολύ παλιό μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 το ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά. αν το κρατούσα εγώ θα έβαζα μια των 30€ τώρα θα το δώσω στον μικρό. και θέλει να παίζει κανένα παιχνιδάκι. τι να του βάλω πάνω; να χτυπήσω αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 καλυτερα εδω στις αγγελιες μας μια μεταχειρισμενη και καθαρισες. ειναι κριμα. μς ενα 20ρικο θα βρεις υπεραρκετη για το παρον συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι δεν παιρνει agp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 σίγουρος. PCI Express δέχεται. αυτή είναι η μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 _chris_ πρέπει να κοιτάξεις και το τροφοδοτικό του αν και οτι και να βάλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια, Θελω να με βοηθησετε στην επιλογη καρτουλας για συστημα με Athlon 750K. Τροφοδοτικο τωρα εχω ενα Silver Power SP-400P1B (400Watt) τα οποια απ'οσο ξερω φτιαχνονται απο Seasonic οποτε πιστευω θα την παλεψει με μια καρτα της κατηγοριας της R7 260x. Παρ' ολα αυτα, υπαρχει budget για να αγοραστει και τροφοδοτικο μαζι, αν χρειαζεται. Θα παιζει σε full HD αναλυση. Γενικοτερα προοριζεται για χαλαρα MMOs, Pro και σπανια καποιο πιο βαρυ παιχνιδι (οπου δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις οσον αφορα το να παιζω σε very high settings). Τι πιστευετε? Χρειαζεται κατι περισσοτερο απο μια R7 260x? Aυτη της Sapphire στο Πλαισιο με τα 99.9€ ειναι καλη ευκαιρια ή να δωσω λιγα παραπανω για καλυτερη υλοποιηση? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από Σαϊνόμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Με μια r7 260x θα είσαι εντάξει αλλά αυτή του πλαισιού είναι bulk οπότε προσοχή εκεί. Προτείνω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/4036977/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-DirectCU-II-OC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Με μια r7 260x θα είσαι εντάξει αλλά αυτή του πλαισιού είναι bulk οπότε προσοχή εκεί. Προτείνω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/4036977/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-DirectCU-II-OC.html 2gb δεν ειναι λιγο ανουσια για την αναλυση στην οποια θα παιζω τα παιχνιδια που θα παιζω? εκτος κι αν το κοιταμε απο αποψη futureproof οποτε παω πασσο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αν θες πάρε με 1gb δεν παίζει ρόλο σε αυτή τη κάρτα καθώς δεν είναι και τόσο δυνατή αλλά η διαφορά είναι μικρή ~10€,εγώ θα έπαιρνα αυτήν που σου πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια, Θελω να με βοηθησετε στην επιλογη καρτουλας για συστημα με Athlon 750K. Τροφοδοτικο τωρα εχω ενα Silver Power SP-400P1B (400Watt) τα οποια απ'οσο ξερω φτιαχνονται απο Seasonic οποτε πιστευω θα την παλεψει με μια καρτα της κατηγοριας της R7 260x. Παρ' ολα αυτα, υπαρχει budget για να αγοραστει και τροφοδοτικο μαζι, αν χρειαζεται. Θα παιζει σε full HD αναλυση. Γενικοτερα προοριζεται για χαλαρα MMOs, Pro και σπανια καποιο πιο βαρυ παιχνιδι (οπου δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις οσον αφορα το να παιζω σε very high settings). Τι πιστευετε? Χρειαζεται κατι περισσοτερο απο μια R7 260x? Aυτη της Sapphire στο Πλαισιο με τα 99.9€ ειναι καλη ευκαιρια ή να δωσω λιγα παραπανω για καλυτερη υλοποιηση? Δες και την GTX 750Ti της NVidia η οποία έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση https://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html αλλά είναι λίγο πιο ακριβή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Mια ακομα ερωτηση που μου δημιουργηθηκε, η ASUS GTX 760 OC θα βγαζει την μεγιστη αποδοση στην Asus P7P55M???Με το ι5 750 θα υπαρχει υστερει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 aetos1988 Δεν αξίζει η 750ti σε αυτά τα λεφτά παίρνει την πολύ καλύτερη r7 265. https://www.skroutz.gr/s/4815616/Asus-Radeon-R7-265-2GB-DirectCU-II.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις