Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω καρτα γραφικων μεχρι 250 ευρο και προτειμω nvidia. τι προτεινετε?

το υπόλοιπο pc τι εχει επανω ?

κυριως τι τροφοδοτικο εχεις ?

την εχεις ψαξει την ολη φαση για να δεις αν ο υπολογιστης σου μπορει να αξιοποιήσει μια vga των 250€ ?

εχεις καποιο κατάστημα κατα νου η τεσπα καποιο που σε δεσμεύει να αγοράσεις απο κει ?

• Like 1
Δημοσ.

Μια συντομη ερωτηση για μια συντομη και σωστη απαντηση!!!!

Η ASUS GTX 760 OC θα δουλευει σε PCI EXPRESS 2.0?? Kαι αν ναι θα βγαζει την ιδια αποδοση με αυτη που θα εβγαζε αν δουλευε σεPCI EXPRESS 3.0???

Δημοσ.

Μια συντομη ερωτηση για μια συντομη και σωστη απαντηση!!!!

Η ASUS GTX 760 OC θα δουλευει σε PCI EXPRESS 2.0?? Kαι αν ναι θα βγαζει την ιδια αποδοση με αυτη που θα εβγαζε αν δουλευε σεPCI EXPRESS 3.0???

Δεν έχει καμία διαφορά θα δουλέψει κανονικά  

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Ειχα ρωτησει και παλιότερα αλλα αλλαξε λιγο το budget μου, πλεον έχω 150€, και θα ηθελα την γνωμη σας.

Εχω το παρακάτω συστημα:

Μητρικη, 4x ram, CPU, CASE, Τροφοτικό, Οθόνη.

Ενω αρχικα ελεγα για την  260x τωρα σκεφτομαι την 265. Ταιριάζει στο pc η συγκεκριμενη καρτα? Θα την σηκωνει το τροφοδοτικο?

Εαν την σηκωνει ποια απο τις 3 υλοποιήσεις λετε να πάρω?

PowerColor, Asus, Sapphire

Τελος επειδη γενικα εχω δει οτι αυτη η σειρα εχει διαφορα θεματα θα ηθελα να την παρω απο καταστημα με καλη εξυπηρετηση και μετα την αγορα, σε περιπτωση προβληματος.

Ευχαριστω πολυ!!!

Παιδιά κανείς για αυτό;

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Ειχα ρωτησει και παλιότερα αλλα αλλαξε λιγο το budget μου, πλεον έχω 150€, και θα ηθελα την γνωμη σας.

Εχω το παρακάτω συστημα:

Μητρικη, 4x ramCPUCASEΤροφοτικόΟθόνη.

Ενω αρχικα ελεγα για την  260x τωρα σκεφτομαι την 265. Ταιριάζει στο pc η συγκεκριμενη καρτα? Θα την σηκωνει το τροφοδοτικο?

Εαν την σηκωνει ποια απο τις 3 υλοποιήσεις λετε να πάρω?

PowerColorAsusSapphire

Τελος επειδη γενικα εχω δει οτι αυτη η σειρα εχει διαφορα θεματα θα ηθελα να την παρω απο καταστημα με καλη εξυπηρετηση και μετα την αγορα, σε περιπτωση προβληματος.

Ευχαριστω πολυ!

Σου αρέσει να ζεις στα όρια  :) οτιδήποτε πάνω από GTX 650Ti, r7-260x πάει για σοβαρό bottleneck.

Έχεις ξαναρωτήσει και σε άλλο θέμα ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Καλησπερα..ενας φιλος θελει να βαλει μια καρτουλα στο pc του...λεγαμε για 750ti... καμια αλλη λυση?

Core 2 Quad q6600
4gb ram

OEM 430W (εννοειται πως θα αλλαχθει)

μητρικη asus (δεν θυμαμαι μοντελο)

Δημοσ.

Σου αρέσει να ζεις στα όρια  :) οτιδήποτε πάνω από GTX 650Ti, r7-260x πάει για σοβαρό bottleneck.

@merlin3007 Το τροφοδοτικό είναι οκ για αυτές.Μπορείς να κοιτάξεις την Asus 265 από you.

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας.

@xaniared: Ναι ειχα ρωτησει και παλιοτερα, αλλα ρωτησα παλι επειδη εχω λιγο μεγαλυτερο budget τελικα. Οταν λες σοβαρό bottleneck εννοεις οτι απλα η GPU θα περιοριζεται απο την CPU ή θα υπαρχει πιθανοτητα να ζοριστει τοσο πολυ και τελικα να τα "πεθανει"; Εγω ειπα να παω σε κατι καλυτερο γιατι θα ηθελα να βαλω εναν SSD μετα το καλοκαιρι, και εαν τα καταφερω να μαζεψω τα χρηματα μεχρι το τελος του χρονου, να αλλαξω και cpu-mobo-ram.

Υ.Γ.: Το OC της CPU θα βοηθουσε την κατασταση? Απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν ξερω αν θα τα καταφερω, επισης αυτο δεν θα επιρεασει την τιμη που θα μπορώ να δώσω στο μελλον την CPU μου?

Υ.Γ.2: Εαν κανω OC το τροφοδοτικό μου θα καλυπτει και παλι τις αναγκες μου?

Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Καλησπερα..ενας φιλος θελει να βαλει μια καρτουλα στο pc του...λεγαμε για 750ti... καμια αλλη λυση?

Core 2 Quad q6600

4gb ram

OEM 430W (εννοειται πως θα αλλαχθει)

μητρικη asus (δεν θυμαμαι μοντελο)

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας.

@xaniared: Ναι ειχα ρωτησει και παλιοτερα, αλλα ρωτησα παλι επειδη εχω λιγο μεγαλυτερο budget τελικα. Οταν λες σοβαρό bottleneck εννοεις οτι απλα η GPU θα περιοριζεται απο την CPU ή θα υπαρχει πιθανοτητα να ζοριστει τοσο πολυ και τελικα να τα "πεθανει"; Εγω ειπα να παω σε κατι καλυτερο γιατι θα ηθελα να βαλω εναν SSD μετα το καλοκαιρι, και εαν τα καταφερω να μαζεψω τα χρηματα μεχρι το τελος του χρονου, να αλλαξω και cpu-mobo-ram.

Υ.Γ.: Το OC της CPU θα βοηθουσε την κατασταση? Απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν ξερω αν θα τα καταφερω, επισης αυτο δεν θα επιρεασει την τιμη που θα μπορώ να δώσω στο μελλον την CPU μου?

Υ.Γ.2: Εαν κανω OC το τροφοδοτικό μου θα καλυπτει και παλι τις αναγκες μου?

Ευχαριστω και παλι

Για r7-260x θα πατε και οι δυο σας (ιδιο συστημα περίπου έχετε) . Για κάποιο λόγο είναι πιο φθηνη αλλά πιο δυνατή. Οι παλιοί επεξεργαστές δεν μπορούν να χειριστούν τις μοντέρνες κάρτες γραφικών άρα δεν μπορείτε να πάτε σε κάτι δυνατότερο. Θα είναι σημαντική αναβάθμιση πάντως μην ανησυχείτε. Μετά θα βάλετε και ένα ssd και θα είναι σαν καινούργια τα pc!

Δημοσ.

Σου αρέσει να ζεις στα όρια :) οτιδήποτε πάνω από GTX 650Ti, r7-260x πάει για σοβαρό bottleneck.

Μαρεσει που λες και σοβαρο κιολας.. Θα εχει ενα μικρο μπουκαλάκι αμα παιζει κανα πολυ cpu intensive game... Οποτε η προταση μου ειναι τον παει 3Ghz και παιζει ανετα μεχρι και 270Χ++..

Οποτε θα προτεινα αυτην http://www.skroutz.gr/s/4833529/MSI-Radeon-R7-265-2GB-OC-V305-017R.html και για ψυκτρουλα αρκετη θα ηταν αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685, και ελυσε το προβλημα του ΕΑΝ επαιζε ενα Ζορικο παιχνιδι.

(το πως θα τον παει θα τον βοηθησουμε και εμεις φυσικά)

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτεται να αναβαθμίσει αργότερα cpu-mobo-ram οπότε μπορεί να πάει και σε κάτι καλύτερο.

Μαρεσει που λες και σοβαρο κιολας.. Θα εχει ενα μικρο μπουκαλάκι αμα παιζει κανα πολυ cpu intensive game... Οποτε η προταση μου ειναι τον παει 3Ghz και παιζει ανετα μεχρι και 270Χ++..

Οποτε θα προτεινα αυτην http://www.skroutz.gr/s/4833529/MSI-Radeon-R7-265-2GB-OC-V305-017R.html και για ψυκτρουλα αρκετη θα ηταν αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685, και ελυσε το προβλημα του ΕΑΝ επαιζε ενα Ζορικο παιχνιδι.

(το πως θα τον παει θα τον βοηθησουμε και εμεις φυσικά)

Πολυ ωραία!! Οποτε παιρνω αμεσα την GPU και οταν χρειαστω την βοηθεια σας για την CPU θα ρωτησω στο αντιστοιχο thread ή θα επικοινωνησω μαζι σας με pm.

Ευχαριστω πολυ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...