Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυο γρηγορες ερωτησεις για gtx 770 2gb:

1.Ποια ειναι η πιο καλη υλοποιηση για θερμοκρασιες&ποιοτητα!

2.Θα υποστηριζει dx12?

Για DX12 δε ξέρει κανείς αλλά είναι πιθανό. Γενικά Η Gigabyte θεωρείται η καλύτερη 770 με την Asus και MSI εναλλακτικές

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

΄Ολες οι σημερινές κάρτες θα υποστηρίζουν DX12 σαν ΑΡΙ. Σε βάση hardware/feature_level η GTX770 όπως όλα τα καρντάσια της σειράς αυτής είναι DX11.0 (σκέτο) μόνο.

270X με 3GB VRAM δεν υπάρχει. Προφανώς και είναι η 280X αφού η απλή 280 δεν υπάρχει σε αυτή την έκδοση (vapor-x toxic) αν δεν κάνω λάθος.

ευχαριστω φιλε μου ησυχασα τωρα τουλαχιστοω. απλα μοιαζουν ολες σχεδον ιδιες αυτες.

΄Ολες οι σημερινές κάρτες θα υποστηρίζουν DX12 σαν ΑΡΙ. Σε βάση hardware/feature_level η GTX770 όπως όλα τα καρντάσια της σειράς αυτής είναι DX11.0 (σκέτο) μόνο.

Με απλα λογια,τι χανω σε σχεση με αυτες που εχουν σε hardware υποστηριξη dx12?

Και ποια σειρα θα εχει πληρης υποστηριξη της dx12?Ή 8xx ή 9xx?

ακομα μια ερωτηση. αν ξερει κανεις.... στην καρτα γραφικων εχει ενα κουμπακι. οταν το παταω γινεται μπλε. 

τι στο καλο ειναι αυτο γιατι ειμαι ασχετος σε αυτο? κατι για bios ακουσα αλλα παλι δεν καταλαβα

Λοιπόν σας (ξανα)παρουσιάζω τα χαρακτηριστικά του Η/Υ, αυτή τη φορά πιο ολοκληρωμένα.

Τα χαρακτηριστικά του Η/Υ μου είναι:

Case (Κουτί): Δεν γράφει μάρκα

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): SWEEX PS040 (650Watt)

Motherboard (Μητρική): GIGABYTE G31M-ES2L

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Pentium® Dual-Core E5400 - 2.70GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 2GB DDR2 - 400MHz

GPU (Κάρτα γραφικών): Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Lg 19' W1943SS

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Window 8.1 Pro (32-bit)

Θέλω να μου προτείνετε κάποιες κάρτες γραφικών οι οποίες να είναι συμβατές με την Motherboard μου, και να μπορούν να παίζουν games όπως: LoL, Dota 2, HoN σε αρκετά υψηλή ανάλυση(high), αλλά και games όπως Call of Duty κλπ σε ικανοποιητική ανάλυση.

Θέλω να είστε σίγουροι πως η κάρτα θα είναι συμβατή με την μητρική μου, και αν μπορείτε να μου γράψετε και κάποιο Link.  :-)

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων  :-)

Με απλα λογια,τι χανω σε σχεση με αυτες που εχουν σε hardware υποστηριξη dx12?

Και ποια σειρα θα εχει πληρης υποστηριξη της dx12?Ή 8xx ή 9xx?

Για την πρώτη ερώτηση όχι πολλά γιατί οι διαφορές με το DX11 δεν είναι μεγάλες. Για το δεύτερο περίμενε τον Σάντα Μπίλλυ ;)

Λοιπόν, άνοιξα το case. Το τροφοδοτικό μου είναι το SWEEX PS040 (650Watt).

Είναι καλό ή...?

Πρώτα φορά το ακούω και το βλέπω. Φτηνό δεν είναι μια φορά και δεν θα έλεγα ότι θα έχεις πρόβλημα με αυτό.

Για την πρώτη ερώτηση όχι πολλά γιατί οι διαφορές με το DX11 δεν είναι μεγάλες. Για το δεύτερο περίμενε τον Σάντα Μπίλλυ ;)

Καταλαβα!

Οποταν gtx 770,gigabyte πρωτα και asus σαν δευτερη επιλογη!

Ευχαριστω,ολους για τις απαντησεις!

ektor7, on 16 Jul 2014 - 5:08 PM, said:

Πρώτα φορά το ακούω και το βλέπω. Φτηνό δεν είναι μια φορά και δεν θα έλεγα ότι θα έχεις πρόβλημα με αυτό.

Γύρω στα 70 euro το είχα πάρει. 

Μια χαρα μπορει να παιξει το συστημα του με no name τροφοδοτικο και DDR2 στα 400Mhz?? Γιατι εκτος απο τα λεφτα της καρτας πρεπει να ριξει λεφτα και για μνημη (αν βρει να συμπληρωσει) που ειναι εντελως ακαταλληλη για συγχρονο gaming (ακομα και για low) και τροφοδοτικο το οποιο φυσικα ο Θεος και η ψυχη του. 

Με το συνολο των χρηματων που θα πρεπει να ξοδεψει σε ενα -νεκρο- πλεον συστημα εισαι σιγουρος οτι αξιζει? Ακομα και εναν AMD A-10 να παρει μαζι με motherboard και μνημες θα ειναι πολυ καλυτερη λυση απο το να προσπαθησει να φτιαξει κατι πανω σε αυτο το συστημα. 

Λογικα 800αρες ειναι οι μνημες του, και ναι θα παιξει τουλαχιστον οσο μπορει, και τροφοδοτικο φυσικα να αλλαξει αν ειναι no name που δεν το εχει ξεκαθαρισει, αλλα αν δεν υπαρχει το οικονομικο τι να κανουμε, ας το βαλει μετα.

Ετσι και αλλιως θα παρει μια φθηνη καρτα τυπου r7 250 οποτε ποιο το προβλημα, εκτως και αν υποννοεις οτι θα εχει bottleneck με τον επεξεργαστη που εγω λεω οτι δεν θα εχει, ουτε και με το τροφοδοτικο προβλημα. Δυνατοτερη καρτα απο αυτην δεν αξιζει ετσι και αλλιως για το συστημα του (αντε να βαλει καμια 260χ και να την κρατησει στο επομενο πισι).

800αρες ΡΑΜ εχει μπολικες στο σκρουτζ, 25 ευρω κανουν τα 2γιγα, οποτε νο προμπλεμ..

Με αυτην την λογικη κανεις δεν θα αναβαθμιζει, απλα θα αγοραζουν νεους υπολογιστες brainlessly.

Γύρω στα 70 euro το είχα πάρει. 

μήν πάρεις τροφοδοτικό δέν χρειάζεται,εγώ με 550watt και gtx770 την βγάζω μιά χαρά,άλλαξε τροφοδοτικό μόνο άμα σου χαλάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...