Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατα βαση,ναι Millenium.

δν ξερω ισως οριακα να εβλεπα την προταση του TRILOBYTER,αν ηταν ετοιμοπαραδοτη

η R7 250 στα 66,7ε απο vision.

αν κ το καλυτερο θα ηταν να βρισκοταν μια χωρις να περναγα τα 50-55ε... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδες πηρα μεταχειρησμενη   με εγγυηση αποδειξη και ολα την vapor x 280x

επειδη αυτες οι toxic και vaporx μοιαζουν εμφανισιακα με 270 και 280 ειτε χ ειτε οχι χ.

πως μπορω να μαθω ομως οτι ειναι οντως 280χ και οχι πχ σκετη 280 η ακομα χειροτερα να ειναι 270χ?

παρακατω εχω αυτα τα στοιχεια.

ειναι αυτη?

αν δεν ξερουμε απο εκει πως αλλιως μπορουμε να το μαθουμε?

οι cpu clock ειναι 1070

και memory 1550

δινω και ενα benchmark χωρις υπερχρονισμο αν βοηθαει

post-235149-0-25119400-1405457062_thumb.png

post-235149-0-63416200-1405457353_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους!   :-)

Θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο PC μου.

Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών, ώστε να παίζω τα νέα games.

Μην φανταστείτε κάτι το εξωφρενικό, απλά θέλω να παίζω games όπως: LoL, Dota 2, HoN κλπ σε high γραφικά αλλά να μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά και άλλα games όπως: Call of Duty, Medal of Honor κλπ.

Τα χαρακτηριστικά του Η/Υ μου είναι:

Case (Κουτί): Δεν γράφει μάρκα

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): SWEEX PS040 (650Watt)

Motherboard (Μητρική): GIGABYTE G31M-ES2L

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Pentium® Dual-Core E5400 - 2.70GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 2GB DDR2 - 400MHz

GPU (Κάρτα γραφικών): Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Lg 19' W1943SS

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Window 8.1 Pro (32-bit)

Θέλω να μου προτείνεται μια καλή κάρτα γραφικών που να είναι συμβατή με την Μητρική μου!   :-)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!   :-)

Επεξ/σία από papageorge007

Με τετοιο συστημα δεν πας πουθενα. Χρειαζεσαι ολικη αναβαθμιση και μια καρτα γραφικων δεν σε σωνει ουτε για πλακα. Βαζε στην ακρη κανα φραγκο μεχρι να ακουμπησεις την 500αρου και μετα σου εχουμε στο αντιστοιχο νημα προτασεις για να κανεις τη δουλεια σου. 

Γεια σε όλους!   :-)

Θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο PC μου.

Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών, ώστε να παίζω τα νέα games.

Μην φανταστείτε κάτι το εξωφρενικό, απλά θέλω να παίζω games όπως: LoL, Dota 2, HoN κλπ σε high γραφικά αλλά να μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά και άλλα games όπως: Call of Duty, Medal of Honor κλπ.

Τα χαρακτηριστικά του Η/Υ μου είναι:

Case (Κουτί): Δεν γράφει μάρκα

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 600-650 Watt

Motherboard (Μητρική): GIGABYTE G31M-ES2L

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Pentium® Dual-Core E5400 - 2.70GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 2GB DDR2 - 400MHz

GPU (Κάρτα γραφικών): Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Lg 19' W1943SS

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Window 8.1 Pro (32-bit)

Θέλω να μου προτείνεται μια καλή κάρτα γραφικών που να είναι συμβατή με την Μητρική μου!   :-)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!   :-)

Ποσα λεφτα διαθετεις για καρτα? Επισης πρεπει να βαλεις αλλα 2 γιγα ραμ οποτε δες λιγο αν ειναι dual channel αυτες οι μνημες η μονο 1 dimm?

Με τετοιο συστημα δεν πας πουθενα. Χρειαζεσαι ολικη αναβαθμιση και μια καρτα γραφικων δεν σε σωνει ουτε για πλακα. Βαζε στην ακρη κανα φραγκο μεχρι να ακουμπησεις την 500αρου και μετα σου εχουμε στο αντιστοιχο νημα προτασεις για να κανεις τη δουλεια σου. 

Μια χαρα μπορει να παιξει με αυτο το συστημα, χρειαζεται παραπανω ραμ και μια καρτουλα.. Φυσικα μια ολικη αλλαγη καποια στιγμη ναι θα χρειαστει..

Δηλαδή τι θα πρέπει να αλλάξω και τι να κρατήσω, ώστε να φτιαχτεί ένα αξιοπρεπές pc?

ΥΓ: Είχα γράψει λάθος CPU 

αναβαθμίζεις το σύστημα σου  με εξτρά 2gb, και αγοράζεις μια gpu μια  r7 260 στα περίπου στα 120 ευρό  

αναβαθμίζεις το σύστημα σου  με εξτρά 2gb, και αγοράζεις μια gpu μια  r7 260 στα περίπου στα 120 ευρό  

...και είμαι σίγουρος ότι ξεμπέρδεψε ειδικά με το τροφοδοτικό αγνώστου προέλευσης με "600-650W";

...και είμαι σίγουρος ότι ξεμπέρδεψε ειδικά με το τροφοδοτικό αγνώστου προέλευσης με "600-650W";

Αυτο το λεμε σε ολους, το θεμα ειναι οτι ισως να μην εχει τοσα χρηματα και για τροφοδοτικο, φυσικα τουλαχιστον ας το αλλαξει αμεσως μετα (αν ειναι no name , που δεν μας το εχει ξεκαθαρισει).

Ποσα λεφτα διαθετεις για καρτα? Επισης πρεπει να βαλεις αλλα 2 γιγα ραμ οποτε δες λιγο αν ειναι dual channel αυτες οι μνημες η μονο 1 dimm?

Μια χαρα μπορει να παιξει με αυτο το συστημα, χρειαζεται παραπανω ραμ και μια καρτουλα.. Φυσικα μια ολικη αλλαγη καποια στιγμη ναι θα χρειαστει..

Μια χαρα μπορει να παιξει το συστημα του με no name τροφοδοτικο και DDR2 στα 400Mhz?? Γιατι εκτος απο τα λεφτα της καρτας πρεπει να ριξει λεφτα και για μνημη (αν βρει να συμπληρωσει) που ειναι εντελως ακαταλληλη για συγχρονο gaming (ακομα και για low) και τροφοδοτικο το οποιο φυσικα ο Θεος και η ψυχη του. 

Με το συνολο των χρηματων που θα πρεπει να ξοδεψει σε ενα -νεκρο- πλεον συστημα εισαι σιγουρος οτι αξιζει? Ακομα και εναν AMD A-10 να παρει μαζι με motherboard και μνημες θα ειναι πολυ καλυτερη λυση απο το να προσπαθησει να φτιαξει κατι πανω σε αυτο το συστημα. 

Μάγκες το τροφοδοτικό είναι καινούριο. Το άλλαξα πριν από κάνα 6μηνο. Όσο για την ΡΑΜ δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτος ή άλλως θα την αναβαθμίσω.

Μάγκες το τροφοδοτικό είναι καινούριο. Το άλλαξα πριν από κάνα 6μηνο. Όσο για την ΡΑΜ δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτος ή άλλως θα την αναβαθμίσω.

Δεν έχει καμία σημασία αν το έχεις 1 μέρα ή ένα χρόνο. Αν την μάρκα την έχει ακούσει μόνο ο εισαγωγέας ουδεμία ευθύνη φέρνει ουδείς εδώ για ότι μπορεί να συμβεί.....ok dood?

Μια χαρα μπορει να παιξει το συστημα του με no name τροφοδοτικο και DDR2 στα 400Mhz?? Γιατι εκτος απο τα λεφτα της καρτας πρεπει να ριξει λεφτα και για μνημη (αν βρει να συμπληρωσει) που ειναι εντελως ακαταλληλη για συγχρονο gaming (ακομα και για low) και τροφοδοτικο το οποιο φυσικα ο Θεος και η ψυχη του. 

Με το συνολο των χρηματων που θα πρεπει να ξοδεψει σε ενα -νεκρο- πλεον συστημα εισαι σιγουρος οτι αξιζει? Ακομα και εναν AMD A-10 να παρει μαζι με motherboard και μνημες θα ειναι πολυ καλυτερη λυση απο το να προσπαθησει να φτιαξει κατι πανω σε αυτο το συστημα. 

Συμφωνώ απόλυτα. ΄Ενα πτώμα όσο και να το μακιγιάρεις δεν θα σηκωθεί να σου χορέψει καρσιλαμά :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...