Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατέληξα στην

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7-260X-2GB-GDDR5-OC.htm

Υπάρχει περίπτωση να είναι ασύμβατη για οποιονδήποτε λόγο με το σύστημά μου; η motherboard ας πούμε έχει PCI 2.0 και η κάρτα είναι για 3.0

Ξέρω ότι υποστηρίζεται θεωρητικά παλιότερο pci αλλά άκουσα ότι υπάρχουν ασυμβατότητες.

backwards compatible ειναι, δεν εχεις θεμα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατέληξα στην

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7-260X-2GB-GDDR5-OC.htm

Υπάρχει περίπτωση να είναι ασύμβατη για οποιονδήποτε λόγο με το σύστημά μου; η motherboard ας πούμε έχει PCI 2.0 και η κάρτα είναι για 3.0

Ξέρω ότι υποστηρίζεται θεωρητικά παλιότερο pci αλλά άκουσα ότι υπάρχουν ασυμβατότητες.

Ακριβά την έχουν...120κάτι κάνει από αλλού.

Ακριβά την έχουν...120κάτι κάνει από αλλού.

Δε θα την έπαιρνα από εκεί έτσι κι αλλιώς, τους κάνω εμπάργκο απο τότε που μου έριξαν χ όταν πήγα για πωλητής  B)

• Like 2

Αν μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω πα΄ρε μια 265 θα δεις μεγάλες αλλαγές! :)

Εγω παιζω κυριως diablo 3, εκει θα δω μεγαλη διαφορα? Η εννοεις οτι θα παιζω σε higher settings για περισσοτερο καιρο τα πιο νεα παιχνιδια?

Αξιζει η διαφορα των 30€ περιπου?

Επισης βλεπω στο forum πολλα θεματα με τις σειρες r7 και r9...μηπως να τις αποφυγω?

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο να επιλέξω κάρτα γραφικών ώστε να δω κάποια ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τη ενσωματωμένη που διαθέτω αυτή τη στιγμή. Το budget μου είναι μικρό, δε μπορώ να δώσω πάνω από 50€, οπότε κοιτάω μονάχα στα μεταχειρισμένα. Το ερώτημα είναι:

• Αξίζει να δώσω 50€ για μια κάρτα 4ετίας (που τότε κόστιζε 200€) ή θα "πεθάνει" γρήγορα;
  • Για να δω κάποια διαφορά στα games, για τι μοντέλα και μετά να κοιτάω; Παράδειγμα, η σειρά Ati Radeon HD4xxx ή HD5xxx είναι κατώτερες από τη δικιά μου σε επιδόσεις;
  • Γλυκοκοιτάω μια GAINWARD HD4850 GOLDEN SAMPLE 1GB απο αγγελία συμφορουμίτη με 35€, να τη τσιμπήσω ή τζάμπα τα λεφτά μου;

* Case (Κουτί): COOLERMASTER K280 BLACK

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): COOLERMASTER ELITE SERIES 600W

* Motherboard (Μητρική): Gigabyte F2A88XM-D3H

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION

* RAM (Μνήμη συστήματος): MUSHKIN 997092 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ

* GPU (Κάρτα γραφικών): AMD Radeon HD 7560D IGP

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung SyncMaster 2243 / 1920*1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Microsoft Windows 7 64-bit Home Premium SP1

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο να επιλέξω κάρτα γραφικών ώστε να δω κάποια ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τη ενσωματωμένη που διαθέτω αυτή τη στιγμή. Το budget μου είναι μικρό, δε μπορώ να δώσω πάνω από 50€, οπότε κοιτάω μονάχα στα μεταχειρισμένα. Το ερώτημα είναι:

• Αξίζει να δώσω 50€ για μια κάρτα 4ετίας (που τότε κόστιζε 200€) ή θα "πεθάνει" γρήγορα;
  • Για να δω κάποια διαφορά στα games, για τι μοντέλα και μετά να κοιτάω; Παράδειγμα, η σειρά Ati Radeon HD4xxx ή HD5xxx είναι κατώτερες από τη δικιά μου σε επιδόσεις;
  • Γλυκοκοιτάω μια GAINWARD HD4850 GOLDEN SAMPLE 1GB απο αγγελία συμφορουμίτη με 35€, να τη τσιμπήσω ή τζάμπα τα λεφτά μου;

* Case (Κουτί): COOLERMASTER K280 BLACK

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): COOLERMASTER ELITE SERIES 600W

* Motherboard (Μητρική): Gigabyte F2A88XM-D3H

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION

* RAM (Μνήμη συστήματος): MUSHKIN 997092 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ

* GPU (Κάρτα γραφικών): AMD Radeon HD 7560D IGP

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung SyncMaster 2243 / 1920*1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Microsoft Windows 7 64-bit Home Premium SP1

Μπορεις να κανεις crossfire την 7560 που εχεις με αυτην http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6570

• Like 1

Γεια σας,

Θέλω να προσθέσω μια κάρτα γραφικών σε ένα συστημα , 150-180ευρω δίνω περίπου.

Το σύστημα έχει :

Μητρική Gigabyte F2A88XM-D3H

επεξεργαστή AMD APU A8 6600K

Μνήμη Kingston DDR3 HyperX Fury 4G, 1600MHz

τροφοδοτικό THERMALTAKE 530w

Αξίζει να να δώσω τόσα γι'αυτό το σύστημα;

Η 265 είναι 10-15% γρηγορότερη από την 750ti,πρέπει η nV να ρίξει λίγο την τιμή της δικιάς της κάρτας.

H καλύτερη επιλογή ως τα 150€ https://www.skroutz.gr/s/4601998/Sapphire-Radeon-R7-265-2GB-Dual-X-11232-00-20G.html

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...