8elwADSL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπορεί να την σηκώσει την 7750 αλλά εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν αυτό το τροφοδοτικό,το ΤΧ650 είναι τροφοδοτικό και όχι κάρτα... Πάρε το Munich που σου πρότεινα παραπάνω και αν δεν μπορείς καινούρια R7 250 ψάξε για καμιά 6770 μετάχειρη παίζουν στο 50αρικο. Θες οπωςδήποτε τροφοδοτικό δεν γίνεται να το αποφύγεις. *GTX650 εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TreloPardoG7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπορεί να την σηκώσει την 7750 αλλά εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν αυτό το τροφοδοτικό,το ΤΧ650 είναι τροφοδοτικό και όχι κάρτα... Πάρε το Munich που σου πρότεινα παραπάνω και αν δεν μπορείς καινούρια R7 250 ψάξε για καμιά 6770 μετάχειρη παίζουν στο 50αρικο. Θες οπωςδήποτε τροφοδοτικό δεν γίνεται να το αποφύγεις. *GTX650 εννοείς Ναι την GTX650 εννοούσα Η 6770 τι λέει;;Κάνει για gaming σε συνδυασμό με το σύστημα που ανέφερα προηγουμένως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scha13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εντάξει για κάρτες μέχρι αυτές που λες (70-100W) ο θάνατος θα είναι αργός σε τέτοιο βαθμό που θα σε βγάλει 1-2 χρόνια με σχετικά βαρύ gaming. Τι παιχνίδια παίζεις TreloPardoG7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι για το σύστημα σου μια χαρά είναι, οι κάρτες είναι ισοδύναμες όποια βρεις από 5770,6770 και gtx650 πάρτην αφού πρώτα πάρεις το TT munich. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TreloPardoG7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Με την GT220 που είχα πριν θα έλεγα τι έπαιζα Θέλω να παίξω,outlast,crysis 1-2,far cry 1-2-3 cod ghosts k bf4 λογικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Με την GT220 που είχα πριν θα έλεγα τι έπαιζα Θέλω να παίξω,outlast,crysis 1-2,far cry 1-2-3 cod ghosts k bf4 λογικά! Και ολα αυτα με μεταχειρισμενη των 60 ευρω & τροφοδοτικο της κακιας ωρας. Σου ειπαν ηδη οτι χρειαζεσαι σοικο τροφοδοτικο αλλα παρ'αυτα η συζητηση συνεχιζεται. Αν θελεις να το διακινδυνευσεις με το παρων τροφοδοτικο δικο σου θεμα. Επειδη ομως προσφεραμε οτι προσφεραμε ηδη δεν θα τραβηξει παραπερα η συζητηση. Ο επομενος παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μετά την αγορά της προβληματικής R7260X την επέστρεψα στο κατάστημα (eshop.gr) και μου έδωσαν πιστωτικό. Θα γυρίσω πάλι σε nVidia και προσανατολίζομαι πλέον στην GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GB GDDR5. Το μόνο που με στραβώνει είναι πως χρειάζεται 400W (!). Aν και το τροφό μου είναι 520W μήπως είναι υπερβολική η κατανάλωση; Υπάρχουν για παράδειγμα και κάρτες με λίγο χαμηλότερη απόδοση που χρειάζoνται μόλις 75W! Αξίζει η καρτούλα; Γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μετά την αγορά της προβληματικής R7260X την επέστρεψα στο κατάστημα (eshop.gr) και μου έδωσαν πιστωτικό. Θα γυρίσω πάλι σε nVidia και προσανατολίζομαι πλέον στην GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GB GDDR5. Το μόνο που με στραβώνει είναι πως χρειάζεται 400W (!). Aν και το τροφό μου είναι 520W μήπως είναι υπερβολική η κατανάλωση; Υπάρχουν για παράδειγμα και κάρτες με λίγο χαμηλότερη απόδοση που χρειάζoνται μόλις 75W! Αξίζει η καρτούλα; Γνώμες; Σιγά μην χρειάζεται και 4000W...άλλο τι καταναλώνει η κάρτα από μόνη της σε μέγιστο και άλλο τι τροφοδοτικό (ελάχιστο) σου προτείνουν συνολικά για ένα σύστημα με μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Παράδειγμα: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-650/specifications Maximum Graphics Card Power (W) 64W Minimum System Power Requirement (W) 400W Για κοίτα τι αναφέρει η ίδια η μαμά εταιρεία για την 750: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-750/specifications Aυτή που διάλεξες είναι υπερτιμημένη σε σχέση με την δυνατότερη 750ti: https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html Γράψε λάθος....πιστωτικό από e-shop άρα είσαι κάπου εδώ: http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx750-ti-gv-n75toc-2gi-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516494 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπερα Έχω ενα παλιο (σχετικα) υπολογιστη με Phenom II 965 και τροφοδοτικο Coolermaster Real Power M520 Θα σηκώσει το εν λογω τροφοδοτικό μια 280x; Το ξερω οτι θα υπαρχει bottleneck απο τον επεξεργαστη αλλα θα γινει κι εκει αναβαθμιση αργοτερα (μαζι με το τροφοδοτικο). Προς το παρον το θεμα ειναι να σηκώνει την κάρτα το τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τα 12V rails στο συγκεκριμένο είναι 19Α το καθένα, θα πρέπει να πάρει ρεύμα από 2 rails οπωσδήποτε και η CPU από το 3ο. Εγώ θα το άλλαζα το PSU πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εμενα μια χαρα μου φαινεται το τροφοδοτικό. Και ναι θα την σηκωνεις μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d151 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω εναν υπολογιστη 4ετιας περιπου στον οποιο θελω να βαλω μια καινουργια καρτα γραφικων για να παιζω και τα πιο καινουργια παιχνιδια πχ. Watch Dogs, GTA οταν βγει. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα ουτε και φοβερες απαιτησεις. Το μηχανημα δεν το εχω μπροστα μου οποτε θα σας πω στο περιπου. Motherboard εχω την Asus P5Q και ενα τροφοδοτικο 800Watt. Θα χρειαστω σιγουρα παραπανω RAM, γιατι αυτη τη στιγμη εχω 4gb, οποτε θα ηθελα κατι οικονομικο αλλα πρωτα απο ολα θελω να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια εστω σε medium performance. Τι θα μου προτινατε με βαση αυτα που ζηταω; Υπαρχει περιπτωση να χρειαστω και μητρικη ή κατι αλλο περα απο καρτα γραφικων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 @d151 γράψε πλήρη spec+οθόνη και budget καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d151 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν ειμαι σπιτι αυτο τον καιρο και δεν θυμαμαι τα specs επ ακριβως. Πιο πολυ θα ηθελα να μου προτινετε μια οικονομικη καρτα επειδη δεν ξερω απο αυτα (100; 150; δε θα θελα να υπερβαινει τα 200), που να μπορει να παιξει αξιοπρεπως ολα τα παιχνιδια που κυκλοφορουν. Αν πιστευετε οτι δεν μπορει να γινει δουλεια ετσι, θα επιστρεψω με τα πληρη specs οταν τα εχω μπροστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν γίνεται δουλειά έτσι πρέπει να μας πεις τα πλήρη spec του Η/Υ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις