Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

180ευρω για 760??Ναι προφανως και τα αξιζει.Εκτως αν θες να κοιταξεις για καμια 7970 αν εισαι τυχερος στα 180 με 200ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

υΠΆΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΊΝΕΙ ΑΥΤΈς ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς;

* Case (Κουτί):

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):

* Motherboard (Μητρική):

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):

* RAM (Μνήμη συστήματος):

* GPU (Κάρτα γραφικών):

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):

Μόνο αυτα βρήκα

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair VX450 450W ATX 12V 33A 24PIN ATX Power Supply Active PFC 120MM Fan

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):PENDIUM DUAL CORE E5200 2.50GHS

* RAM (Μνήμη συστήματος):4 gb

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIN7 64bit

gpu:   ΝVIDIA

Δημοσ.

υΠΆΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΊΝΕΙ ΑΥΤΈς ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς;

* Case (Κουτί):

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):

* Motherboard (Μητρική):

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):

* RAM (Μνήμη συστήματος):

* GPU (Κάρτα γραφικών):

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):

Μόνο αυτα βρήκα

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair VX450 450W ATX 12V 33A 24PIN ATX Power Supply Active PFC 120MM Fan

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):PENDIUM DUAL CORE E5200 2.50GHS

* RAM (Μνήμη συστήματος):4 gb

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIN7 64bit

gpu:   ΝVIDIA

Τι ακριβώς θέλεις δεν μας είπες.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών, και πρέπει να δώσω αυτ'α τα στοιχεία, αλλά πως θα τα βρω όλα αυτά;

Να τα δώσω για να μου πείτε τι κάρτα γραφ.να πάρω

Ναι και ρωτάω, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πχ http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=49 ή κάτι που να μας δείνει αυτά τα στοιχεία.πως θα τα βρώ τα υπόλοιπα;

αυτά βοηθάνε;

post-186254-0-99096000-1403599285_thumb.png

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών, και πρέπει να δώσω αυτ'α τα στοιχεία, αλλά πως θα τα βρω όλα αυτά;

Να τα δώσω για να μου πείτε τι κάρτα γραφ.να πάρω

Ναι και ρωτάω, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πχ http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=49 ή κάτι που να μας δείνει αυτά τα στοιχεία.πως θα τα βρώ τα υπόλοιπα;

αυτά βοηθάνε;

Speccy φίλος!

Δημοσ.

Σταθερός κάποιου παιδιού σβηνει, τεχνικός που τον είχα πάει για φορμάτ μου είπε ότι έχει πρόβλημα και η κάρτα γραφικών, και αργότερα όταν κλείνει συχνότερα να την αλλάξουν.

Απότι μου είπαν κλείνει νωρίς τώρα, και τον έχω εδώ για έλεγχο.Τον έχω ανοίξει να δω σε πόση ώρα θα κλείσει

απλή χρήση

Δημοσ.

Σταθερός κάποιου παιδιού σβηνει, τεχνικός που τον είχα πάει για φορμάτ μου είπε ότι έχει πρόβλημα και η κάρτα γραφικών, και αργότερα όταν κλείνει συχνότερα να την αλλάξουν.

Απότι μου είπαν κλείνει νωρίς τώρα, και τον έχω εδώ για έλεγχο.Τον έχω ανοίξει να δω σε πόση ώρα θα κλείσει

απλή χρήση

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD&price_max=100.001

Ξεκινάει από 25+ ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...