vaas93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δυστυχως το psu δεν ειναι μάρκα Turbo x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scha13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δυστυχως το psu δεν ειναι μάρκα Turbo x Τι γράφει από κάτω από "+12V". Είναι σε "A". Επίσης λέει τίποτα για PFC; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm Αν είναι το παραπάνω μάλλον θα πρέπει να το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Βασικά οποιοδήποτε Turbo X και να ταν θα έπρεπε να το αλλάξει. Δεν μπορώ να ακούω/βλέπω πουθενά αυτό το "brand". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Η πλακα ειναι οτι βλεπω και εχει βγαλει και τροφοδοτικα Turbo X που ειναι και 80+ Bronze https://www.skroutz.gr/s/5035800/Turbo-X-635W-Power-Series-Modular.html :O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εδώ ακόμα και επώνυμοι κατασκευαστές του χώρου και έχει τύχει κατά καιρούς να βγάλουν προβληματικές σειρές/μοντέλα τροφοδοτικών που πήραν μαζί τους στον άλλο κόσμο πόσο hardware όταν τα τίναξαν. Για αυτό το λόγο η επιλογή τροφοδοτικού είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ δεν πρέπει να κόβεις καθόλου από εκεί καθώς είναι το υποσύστημα που δίνει ζωή σε όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα του υπολογιστή σου και πρέπει να τους παρέχει σταθερά και με ασφάλεια ρεύμα 24/7 Πάντα τροφοδοτικά από αξιόπιστα brands και καλό θα είναι να διαβάζουμε και reviews πριν την αγορά κάποιου τροφοδοτικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Η πλακα ειναι οτι βλεπω και εχει βγαλει και τροφοδοτικα Turbo X που ειναι και 80+ Bronze https://www.skroutz.gr/s/5035800/Turbo-X-635W-Power-Series-Modular.html :o High end μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Να απορησω εγω κατι αλλο, καλα εννοειται να αλλαξει τροφοδοτικo, αλλα υπαρχει καποιος λογος που δεν προτεινουμε στα παιδια την R9 280 οταν θελουν καρτα των 200€?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Eπειδη η οθονη που εχω τωρα επαθε ζημια απο χτες και αναγκαστικα την αλλαζω θα πρεπει να αλλαξω και καρτα καθως σε 1920χ1080 που τρεχουν οι νεες οθονες το pc θα σερνεται με αυτην την καρτα που εχω τωρα(gtx 560 ti) σε συγκριση με 1280χ1024 που παει σφαιρα. Επειδη η μονη καινουργια καρτα που εχει βγαλει η nvdia φετος ειναι η επανεκδοση της gtx 780 με 6 gb μνημη αποφασισα να παρω μια απο αυτες και οχι καποια απο τις πιο φτηνες οι οποιες εχουν κυκλοφορησει πριν 1 χρονο(gtx 760 gtx 770) γιατι πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους αφου βγηκαν πριν 1 χρονο και οχι πιο πρσφατα. Αρα λοιπον παω η σε MSI GAMING 780 6 GB η σε ASUS STRIX 780 6 GB η σε Evga 780 superclocked 780 6 gb. Ποια πο τις 3 μου προτεινετε? Απο τα reviews φαινονται πολυ καλες και οι 3 αλλα η msi πρεπει να ειναι και η καλυτερη γιατι εχει πιο υψηλο overclock στον πυρηνα και πιο δυνατο fan. Αν και αρχικα σκοπευα να περιμενω να βγουν οι gx 800 για να την αλλαξω τωρα με τη ζημια που εγινε στην οθονη αναγκαζομαι να την αλλαξω απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποσο δουλεμα να αντεξει η κακομοιρα?? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Eπειδη η οθονη που εχω τωρα επαθε ζημια απο χτες και αναγκαστικα την αλλαζω θα πρεπει να αλλαξω και καρτα καθως σε 1920χ1080 που τρεχουν οι νεες οθονες το pc θα σερνεται με αυτην την καρτα που εχω τωρα(gtx 560 ti) σε συγκριση με 1280χ1024 που παει σφαιρα. Επειδη η μονη καινουργια καρτα που εχει βγαλει η nvdia φετος ειναι η επανεκδοση της gtx 780 με 6 gb μνημη αποφασισα να παρω μια απο αυτες και οχι καποια απο τις πιο φτηνες οι οποιες εχουν κυκλοφορησει πριν 1 χρονο(gtx 760 gtx 770) γιατι πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους αφου βγηκαν πριν 1 χρονο και οχι πιο πρσφατα. Αρα λοιπον παω η σε MSI GAMING 780 6 GB η σε ASUS STRIX 780 6 GB η σε Evga 780 superclocked 780 6 gb. Ποια πο τις 3 μου προτεινετε? Απο τα reviews φαινονται πολυ καλες και οι 3 αλλα η msi πρεπει να ειναι και η καλυτερη γιατι εχει πιο υψηλο overclock στον πυρηνα και πιο δυνατο fan. Αν και αρχικα σκοπευα να περιμενω να βγουν οι gx 800 για να την αλλαξω τωρα με τη ζημια που εγινε στην οθονη αναγκαζομαι να την αλλαξω απο τωρα. Ξεχασες την https://www.skroutz.gr/s/5012979/Palit-GeForce-GTX-Titan-Z-12GB-NE5XTIZ010K7F.htmlη οποια νομιζω σε καλυπτει για 1080p που κοιτας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ειστε κακοπροαιρετοι.... ROFL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποσο δουλεμα να αντεξει η κακομοιρα?? Aντεξε 8 χρονια απο το 2006 την εχω. Οντως ποσο να αντεξεια ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Eπειδη η οθονη που εχω τωρα επαθε ζημια απο χτες και αναγκαστικα την αλλαζω θα πρεπει να αλλαξω και καρτα καθως σε 1920χ1080 που τρεχουν οι νεες οθονες το pc θα σερνεται με αυτην την καρτα που εχω τωρα(gtx 560 ti) σε συγκριση με 1280χ1024 που παει σφαιρα. Επειδη η μονη καινουργια καρτα που εχει βγαλει η nvdia φετος ειναι η επανεκδοση της gtx 780 με 6 gb μνημη αποφασισα να παρω μια απο αυτες και οχι καποια απο τις πιο φτηνες οι οποιες εχουν κυκλοφορησει πριν 1 χρονο(gtx 760 gtx 770) γιατι πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους αφου βγηκαν πριν 1 χρονο και οχι πιο πρσφατα. Αρα λοιπον παω η σε MSI GAMING 780 6 GB η σε ASUS STRIX 780 6 GB η σε Evga 780 superclocked 780 6 gb. Ποια πο τις 3 μου προτεινετε? Απο τα reviews φαινονται πολυ καλες και οι 3 αλλα η msi πρεπει να ειναι και η καλυτερη γιατι εχει πιο υψηλο overclock στον πυρηνα και πιο δυνατο fan. Αν και αρχικα σκοπευα να περιμενω να βγουν οι gx 800 για να την αλλαξω τωρα με τη ζημια που εγινε στην οθονη αναγκαζομαι να την αλλαξω απο τωρα. Καμια. Αν θελεις 780Ti παρε μια με 3 γιγα η στην χειροτερη μια 290-οτιδηποτε. Ουτε με τετραπλο super sampling δεν κανουν διαφορα τα 6 γιγα στα 1080p εκτος αν εχεις λεφτα για πεταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν παιρνω με 3gb γιατι ειναι παλιες. Θα παρω 6 gb που βγηκαν φετος. Οπως ειπα κανενας σοβαρος pc gamer η κομπιουτερας γενικοτερα δεν δινει λεφτα για κατι που βγηκε πριν 1+ χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν παιρνω με 3gb γιατι ειναι παλιες. Θα παρω 6 gb που βγηκαν φετος. Οπως ειπα κανενας σοβαρος pc gamer η κομπιουτερας γενικοτερα δεν δινει λεφτα για κατι που βγηκε πριν 1+ χρονο. Ενω ο σοβαρος Gamer θα δωσει 650+ ευρω για καρτα γραφικων και 150ευρω για οθονη για να νιωσει την ’’εμπειρια’’του 1080p ε 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις