Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για μενα αδερφε στην ρ9270χ που ειχα δεν καταλαβα διαφορα

και να προσθεσθω και καιτι ((((ΑΑΑΜΜΜΑΑΠΑΡΕΙ10%)))) οτιτ ειδα στηω δκια μοτ το λεω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια καλημερα εχω μια 6950 και μολις αγορασα μια 4Κ τηλεοραση. Στην συνδεση μου εδωσε 1920x1080 με HDMI. Λογικα παω για αλλαγη καρτας απ οτι καταλαβα εχετε να προτεινεται καμμια με τοπ 200 euros??

παιδια καλημερα εχω μια 6950 και μολις αγορασα μια 4Κ τηλεοραση. Στην συνδεση μου εδωσε 1920x1080 με HDMI. Λογικα παω για αλλαγη καρτας απ οτι καταλαβα εχετε να προτεινεται καμμια με τοπ 200 euros??

Προφανως και οχι.Σε 4κ αναλυση θες R9 290x ή 780-780ti που κοστιζουν πολυ περισσοτερο.Οσο για την συνδεση πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλο καλωδιο και οχι το απλο HDMI.

R9 270x (Για κανα pro/racing κλπ)

R9 270x (Για κανα pro/racing κλπ)

Για 4k αναλυση; Ζητω που αφοδευσε.

---------------------------------------

Προσωπικα εγω τα λυπαμαι τσ ματια μου να καθομαι τοσο κοντα σε τηλεοραση για παιχνιδια, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....

• Like 3

Για 4k αναλυση; Ζητω που αφοδευσε.

---------------------------------------

Προσωπικα εγω τα λυπαμαι τσ ματια μου να καθομαι τοσο κοντα σε τηλεοραση για παιχνιδια, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....

Ε γιαυτό έβαλα την παρένθεση. Όχι για battlefield.

Ε γιαυτό έβαλα την παρένθεση. Όχι για battlefield.

Γιατί για οποιοδήποτε άλλο πρόσφατο παιχνίδι φτάνει μια 270x για 4k; Και στο ελάχιστο να πάει τις ρυθμίσεις πάλι θα τελειώσει το εύρος μνήμης πριν ανοιγοκλείσει τα μάτια του.

Καλησπέρα σας. Έχω το εξής σύστημα :

AMD FX 6350

PSU 550 W

MOBO 760 gma p34 fx

4 GB RAm (σκοπεύω να βάλω και άλλη μια 4 άρα)

Θέλω να αλλάξω την gtx 650 2 gb που έχω για να ανταπεξέλθω αξιοπρεπώς στα μελλοντικά παιχνίδια. Budget στα 200 ευρώ.

Ελπίζω το PSU να είναι μάρκα.....
Αν ναι, σου προτείνω να πας σε μια r9 270x
MΙα που μου αρέσει εμένα είναι αυτή
http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html
Αλλιώς, ρίξε μια ματιά και μόνο σου.... http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=r9+270x

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...