Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Case (Κουτί): AeroCool Strike-X One

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair 450W

Motherboard (Μητρική): Asrock 970 Extreme 3

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Phenom II x4 965

RAM (Μνήμη συστήματος): Kingston 2x 4GB 1866

GPU (Κάρτα γραφικών): Msi Radeon HD 7770

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung 21,5' / Full HD

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 8.1 64 bit

Καλησπέρα παιδία σκέφτομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών αυτο που θέλω είναι να παίζω όλα τα games της τρέχουσας γενιάς κονσολών (Ps4 Xbox one) σε 1080p/60 fps με τις ρυθμίσεις αν όχι στα ultra τουλάχιστον στα High.Δεν θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα 350-400 ευρώ.Είναι δυνατόν να γίνει αυτο η να πάω σε κονσόλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Case (Κουτί): AeroCool Strike-X One

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair 450W

Motherboard (Μητρική): Asrock 970 Extreme 3

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Phenom II x4 965

RAM (Μνήμη συστήματος): Kingston 2x 4GB 1866

GPU (Κάρτα γραφικών): Msi Radeon HD 7770

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung 21,5' / Full HD

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 8.1 64 bit

Καλησπέρα παιδία σκέφτομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών αυτο που θέλω είναι να παίζω όλα τα games της τρέχουσας γενιάς κονσολών (Ps4 Xbox one) σε 1080p/60 fps με τις ρυθμίσεις αν όχι στα ultra τουλάχιστον στα High.Δεν θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα 350-400 ευρώ.Είναι δυνατόν να γίνει αυτο η να πάω σε κονσόλα;

His Radeon HD7870 IceQ X 2GB GDR5: http://bit.ly/1pI4r1g 201 €

Gigabyte GeForce GTX660 Ti OC 2GB GDR5: http://bit.ly/1lyA2Rh 264 €  

Gainward GeForce GTX670 2GB GDR5 : http://bit.ly/T6McnY 298 €

Sapphire Radeon HD7970 OC 3GB  GDR5: http://bit.ly/1pI72s3 390 €

Φοβάμαι το τροφοδοτικό σου.......
Βέβαια τα corsair είναι σκυλιά και φοβερή μάρκα αλλά 450w .....
Θυμάσε τι τύπος είναι??? Silver,   gold?

Φοβάμαι το τροφοδοτικό σου.......

Βέβαια τα corsair είναι σκυλιά και φοβερή μάρκα αλλά 450w .....

Θυμάσε τι τύπος είναι??? Silver,   gold?

Αυτό εδώ είναι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33147&cat=17

• Like 1

Καλησπέρα,

Έχω έναν Sandy Bridge i5-2500K 3.3GHz, με 8G DDR3 και με μητρική την GIGABYTE GA-H67A-UD3H-B3 και σκέφτομαι να ενισχύσω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Αναλυτικότερα :

Case (Κουτί):THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):CoolerMaster - GX Series 550W PSU (RS550-ACAAE3-EU)

Motherboard (Μητρική):GIGABYTE GA-H67A-UD3H (rev. B3)

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):INTEL CORE I5-2500K 3.30 GHZ BOX BX80623I52500K

RAM (Μνήμη συστήματος):Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9

GPU (Κάρτα γραφικών):ενσωματωμένη

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG Flatron M2380F

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Win 7 Pro

Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, αλλά χρησιμοποιώ αρκετά εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας-βίντεο-κ.λπ.

Δεν θέλω να διαθέσω πολλά. Απλώς έχω από επιστροφή στο ΠΛΑΙΣΙΟ 40€ και λέω να διαθέσω και λίγα περισσότερα για να ενισχύσω το PCάκι μου. Μια και έχω έναν SSD 60άρι για το Win7 είπα να μην πάρω 2ο δίσκο SSD αλλά να επενδύσω σε κάρτα γραφικών. Εσείς τι πιστεύετε;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη γνώμη σας.

Καλησπέρα και πάλι,

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα και την τοποθέτησα. Επειδή ήταν bulk η συσκευασία, μπήκα από msi και κατέβασα του drivers για win 7 64bit και προσπάθησα λίγο να το ρυθμίσω να παίζει σωστά. Δύο είναι τα θέματα που αντιμετωπίζω και θέλω βοήθεια.

Καταρχήν αν διαλέξω την προτεινόμενη ανάλυση  1920*1080 δεν παίζει σε όλη την οθόνη. Έχει μαύρα περιθώρια. Το άλλο είναι ότι στις default ρυθμίσεις της κάρτας εμφάνιζε κάπως κοκκινωπό το χρώμα της οθόνης(δες φωτο επισύναψης). Εκεί δεν επιμένω γιατί ίσως είχα συνηθίσει της προηγούμενης κάρτας τις ρυθμίσεις.

Επισυνάπτω και κάποιες πληροφορίες από το catalyst control center, μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα.

Καμιά ιδέα για το τι έχω κάνει λάθος;

.........τοποθέτησα ένα μετατροπέα HDMI2DVI και όλα καλά. Μόνο που δεν έχω ήχο τώρα στην οθόνη, πρέπει να συνδέσω άλλα ηχεία, όπως έκανα κι όταν είχα VGA σύνδεση με την κάρτα του ι5-2500k.

Αν και όταν με την ενσωματωμένη κάρτα έπαιζα με HDMI δεν είχα τα θέματα που αντιμετώπισα τώρα. Το πρόβλημα τότε ήταν ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα η οθόνη έκλεινε στιγμιαία(πιθανόν να ήταν από ρεύμα, αν και πήρα και UPS χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση) και φοβήθηκα μην καεί, γι' αυτό το δούλευα με VGA.

Τώρα πέρα από ήχο θα χάσω σε απόδοση;

post-59137-0-25222800-1403099465_thumb.png

post-59137-0-02253100-1403099588_thumb.png

Παιδια καλησπερα, τελικα παρηγγειλα αυτη την καρτα,

http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-280x-r9-280x-tdbd-black-edition-double-dissipation-3gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519748

Το PC ειναι τις υπογραφης μου. Τροφοδοτικο εχω 700 Watt Thermaltake με efficiency 88%. Τι λετε θα το αντεξει? Θα τρεχει σε αναλυση 2560x1440. 

Καλησπέρα και πάλι,

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα και την τοποθέτησα. Επειδή ήταν bulk η συσκευασία, μπήκα από msi και κατέβασα του drivers για win 7 64bit και προσπάθησα λίγο να το ρυθμίσω να παίζει σωστά. Δύο είναι τα θέματα που αντιμετωπίζω και θέλω βοήθεια.

Καταρχήν αν διαλέξω την προτεινόμενη ανάλυση  1920*1080 δεν παίζει σε όλη την οθόνη. Έχει μαύρα περιθώρια. Το άλλο είναι ότι στις default ρυθμίσεις της κάρτας εμφάνιζε κάπως κοκκινωπό το χρώμα της οθόνης(δες φωτο επισύναψης). Εκεί δεν επιμένω γιατί ίσως είχα συνηθίσει της προηγούμενης κάρτας τις ρυθμίσεις.

Επισυνάπτω και κάποιες πληροφορίες από το catalyst control center, μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα.

Καμιά ιδέα για το τι έχω κάνει λάθος;

.........τοποθέτησα ένα μετατροπέα HDMI2DVI και όλα καλά. Μόνο που δεν έχω ήχο τώρα στην οθόνη, πρέπει να συνδέσω άλλα ηχεία, όπως έκανα κι όταν είχα VGA σύνδεση με την κάρτα του ι5-2500k.

Αν και όταν με την ενσωματωμένη κάρτα έπαιζα με HDMI δεν είχα τα θέματα που αντιμετώπισα τώρα. Το πρόβλημα τότε ήταν ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα η οθόνη έκλεινε στιγμιαία(πιθανόν να ήταν από ρεύμα, αν και πήρα και UPS χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση) και φοβήθηκα μην καεί, γι' αυτό το δούλευα με VGA.

Τώρα πέρα από ήχο θα χάσω σε απόδοση;

....θα σου πω τη θα κανεις για τον ηχο ...τυχαια το βρηκα και εγω πριν κανα εξαμηνο.....πας στο εικονιδιο κατω αριστερα του ηχείου ,κανεις δεξιο κλικ, επιλεγεις Συσκευες Αναπαραγωγης,μολις ανοιξει το παραθυρο λογικα βλέπεις την οθονη σου,πας επανω της και κανε δεξιο κλικ,επιλεγεις Ιδιότητες,στην καρτελα Γενικα πας στο Ιδιότητες AMD high Definition Audio Device και κανε κλικ επανω στο Ιδιότητες.Κανεις κλικ στο Αλλαγη ρυθμισεων,Προγράμματα Οδηγησης,Καταργηση....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙς ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ....κανεις επανεκηνηση και θα γινει αυτόματα εγκατασταση της οθονης και του ηχου ....ΠΡΟΣΟΧΗ αν κανεις καταργηση της οθονης από τον πινακα ελεγχου και τις συσκευες ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ.

....θα σου πω τη θα κανεις για τον ηχο ...τυχαια το βρηκα και εγω πριν κανα εξαμηνο.....πας στο εικονιδιο κατω αριστερα του ηχείου ,κανεις δεξιο κλικ, επιλεγεις Συσκευες Αναπαραγωγης,μολις ανοιξει το παραθυρο λογικα βλέπεις την οθονη σου,πας επανω της και κανε δεξιο κλικ,επιλεγεις Ιδιότητες,στην καρτελα Γενικα πας στο Ιδιότητες AMD high Definition Audio Device και κανε κλικ επανω στο Ιδιότητες.Κανεις κλικ στο Αλλαγη ρυθμισεων,Προγράμματα Οδηγησης,Καταργηση....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙς ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ....κανεις επανεκηνηση και θα γινει αυτόματα εγκατασταση της οθονης και του ηχου ....ΠΡΟΣΟΧΗ αν κανεις καταργηση της οθονης από τον πινακα ελεγχου και τις συσκευες ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ.

Καλημέρα,

/με τον τρόπο αυτό θα παίξω κανονικά μετά;....με hdmi; Ή με dvi και απλως θα έχω και ήχο από την οθόνη;

παιδια ποια απο τις 2 προτεινεται?sapphire r9 290 tri-x oc η asus r9 290 directcu ii oc?

Αμα δεν σε νοιαζει ο ενας λιγοτερος χρονος εγγύησης, τοτε Sapphire θα ελεγα εγω. 

Το πρώτο σου λινκ νομιζω δεν δουλεύει.  Καταταλα στα 260Ε η μια απο της καλύτερες υλοποιήσεις των 280Χ πιστευω πως αξιζει. 

Παιδια καλησπερα, τελικα παρηγγειλα αυτη την καρτα,

http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-280x-r9-280x-tdbd-black-edition-double-dissipation-3gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519748

Το PC ειναι τις υπογραφης μου. Τροφοδοτικο εχω 700 Watt Thermaltake με efficiency 88%. Τι λετε θα το αντεξει? Θα τρεχει σε αναλυση 2560x1440. 

Δεν ξερω γιατι επελεξες να την παρεις τοσο ακριβα και γιατι την XfX :P

Anyway, στα 1440p,βαλε ενα μεσο ορο των βαριων παιχνιδιων να βγαζεις παντα τα Φιλτρα(Msaa κτλπα) βγαλε και κανα shadows στα High, HBAO και ολα αυτα στο νορμαλ.  Γενικα θα πρεπει να πειραματιζεσαι στα High/Ultra αναλογα παντα ποσο βαρυ ειναι και το παιχνιδι. Τωρα που το ξανασκεφτομαι κατα 70% θα ειναι στα High τα settings και σχεδον καθόλου Ultra για πανω απο 45+fps

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...