Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πάρω την 260x γιατί στο μέλλον μπορεί να κάνω αναβάθμιση και θέλω να έχω ένα καλό σύστημα συνολικά.

Τώρα αν θελήσω να παίξω στο υπάρχων σύστημα πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως BF, crysis, far cry 3 σε medium settings το 1gb της gpu θα είναι επαρκές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα πάρω την 260x γιατί στο μέλλον μπορεί να κάνω αναβάθμιση και θέλω να έχω ένα καλό σύστημα συνολικά.

Τώρα αν θελήσω να παίξω στο υπάρχων σύστημα πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως BF, crysis, far cry 3 σε medium settings το 1gb της gpu θα είναι επαρκές;

Στο BF4 θα είσαι καλλυμμένος στα medium/low με 1gb  το έχω δοκιμάσει με την ΑΤΙ 5850 , για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω τι παίζει αλλά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα

μια χαρα θα εισαι με αυτη.

δες εδω

αμα μπορεσεις παρε την 265, ειναι 256bit και εχει 2gb ram κ η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη.

παιδια αυτο το ξερει κανεις;

αμα ψαξεισ καλύτερα στο site που μασ έδωσες λέει κ τα καταστήματα ανά χώρα που έχουν συνεργασία για ΝΑ δώσουν Κ παιχνίδια μαζί με την αγορά κάρτασ.

για ελλάδα μόνο το πλάσιο υπάρχει.

δηλαδή μόνο αμα πάρουμε κάρτα από κει θα πάρουμε κ δωρεάν παιχνίδια.

http://systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlefield-4/11804/?p=r

http://systemrequirementslab.com/cyri/requirements/Crysis-3/11526/?p=r

http://systemrequirementslab.com/cyri/requirements/far-cry-3--blood-dragon/11627/?p=r

To Radeon R7 δεν θα το έλεγα και πολύ επένδυση για το μέλλον, από Radeon R9 και πάνω...

αμα ψαξεισ καλύτερα στο site που μασ έδωσες λέει κ τα καταστήματα ανά χώρα που έχουν συνεργασία για ΝΑ δώσουν Κ παιχνίδια μαζί με την αγορά κάρτασ.

για ελλάδα μόνο το πλάσιο υπάρχει.

δηλαδή μόνο αμα πάρουμε κάρτα από κει θα πάρουμε κ δωρεάν παιχνίδια.

δεν νομιζω οτι εχει σχεση απο που θα την παρεις αλλα πια εκδοση θα παρεις

ετσι και αλλιως ειναι μεσα στην κουτι της καρτας το χαρτακι με τους κωδικους

Οπως εχω γραψει και παλιοτερα δεν αξιζουν πλεον οι καρτες που προτεινεις.

Στα 87€ βρισκει κανεις την 250Χ και στα 98€ καλυτερα να ανεβει και να παει σε 260X / 750. Σε αυτη την κατηγορια το 1GB επιπλεον μνημης ειναι διακοσμητικο.

δεν νομιζω οτι εχει σχεση απο που θα την παρεις αλλα πια εκδοση θα παρεις

ετσι και αλλιως ειναι μεσα στην κουτι της καρτας το χαρτακι με τους κωδικους

Κι όμως το κατάστημα παίζει ρόλο και μέχρι στιγμής μόνο το Πλαίσιο έχει αυτή την προσφορά .

Αν μιλάς για 265-270Χ η 265 είναι περισσότερο "R9" παρά "R7"..

• Like 2

Οπως εχω γραψει και παλιοτερα δεν αξιζουν πλεον οι καρτες που προτεινεις.

Στα 87€ βρισκει κανεις την 250Χ και στα 98€ καλυτερα να ανεβει και να παει σε 260X / 750. Σε αυτη την κατηγορια το 1GB επιπλεον μνημης ειναι διακοσμητικο.

Aποψη σου βέβαια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...