Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορρυ που πριζω μπαλλες αλλα τι διαφορα εχουνε η μια με την αλλη. Επιδει ειναι αρκτετα ποιο φτηνη απο αυτη που ελεγα εγω. Επισεις κατι αλλο, να κοιταξω οπωσηποτε να ειχε 3 και πανω Vram ωστε να αποδιδει καλυτερα σε μεγαλες αναλυσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σορρυ που πριζω μπαλλες αλλα τι διαφορα εχουνε η μια με την αλλη. Επιδει ειναι αρκτετα ποιο φτηνη απο αυτη που ελεγα εγω. Επισεις κατι αλλο, να κοιταξω οπωσηποτε να ειχε 3 και πανω Vram ωστε να αποδιδει καλυτερα σε μεγαλες αναλυσεις?

Υποθέτω καλύτερο σύστημα ψύξης. 

Γιατί δεν περιμένεις λίγο να αποξεφτιλιστεί η τιμή της 7870 και να πάρεις μία για CF; 

Να πω ένα απλό παράδειγμα, πρόσφατα σε GTS250 (256-bit/512MB DDR3) φόρτωσα Far Cry 3 Blood Dragon και δεν είδα ούτε chopping στο gameplay. Βέβαια ο επεξεργαστής βοήθησε αρκετά (core i5 ivy bridge) αλλά και πάλι...

Δεν ξέρω αν είδες τι ρώτησα στο άλλο θέμα που έγραψες, γιατί παίζει ρόλο και τι παιχνίδια παίζεις, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι την αναβάθμιση..

Κοιτα, για Xfire απο μου ειπανε τα παιδια δεν αξιζει γιατι και παλι θα εισαι στα 2 γιγα Vram. Και απο οσο ξερω για τοσο μεγαλη αναλυση χρειαζεσαι τουλαχιστον 3. Με τις 2 7870 Xfire παλι στα 2 θα ειμαι. Οποτε εκει που να δωσω 130-150 να παρω ακομα μια 7870, πουλαω την δικη μου και με αλλα 150 παμε στα 300 για αγορα καινουριας.

Καλημέρα παιδιά , 

Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά μια αναβάθμιση σε Κάρτα γραφικών . Αυτή την στιγμή έχω μια 7850 , την οποία θα την χρησιμοποιήσω σε ένα άλλο σύστημα και στην θέση της θέλω να πάρω μια καλύτερη μέχρι περίπου 200 -220 ευρώ . 

Το σύστημα αποτελείται από  :

PSU Corsair 650 TX 

I7 - 2500k 

8GB 

Monitor 24'' με ανάλυση 1920 x 1200 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) 

Καλημέρα παιδιά , 

Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά μια αναβάθμιση σε Κάρτα γραφικών . Αυτή την στιγμή έχω μια 7850 , την οποία θα την χρησιμοποιήσω σε ένα άλλο σύστημα και στην θέση της θέλω να πάρω μια καλύτερη μέχρι περίπου 200 -220 ευρώ . 

Το σύστημα αποτελείται από  :

PSU Corsair 650 TX 

I7 - 2500k 

8GB 

Monitor 24'' με ανάλυση 1920 x 1200 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :)

https://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

https://www.skroutz.gr/s/3711941/Gainward-GeForce-GTX760-2GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά,

πρόσφατα μου χάλασε η Nvindia Geforce 580 GTX την οποία είχα χρυσοπληρώσει πριν μερικά χρόνια και πλέον ήρθε η στιγμή..και επίσημα.. να πάρω άλλη.

Το θέμα είναι ότι δε γνωρίζω που να καταλήξω, οι επιλογές με μπερδεύουν.

Σε αυτό το budget θα ήθελα να μου προτείνεται την ιδανική επιλογή από άποψη επιδόσεων

Πληροφοριακά, γλυκοκοιτούσα αυτή :

http://www.skroutz.g...rozr-IV-OC.html

και αυτή :

http://www.skroutz.g...orce-3X-OC.html

αλλά μετά ψιλοχάθηκα με το πλήθος επιλογών.

Η μητρική μου ειναι η : gigabyte GA-H67A-UD3H

Win7

8GB Ram

Corei5

Το PC χρησιμοποιείται κυρίως για επεξεργασία video.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Scatman

Αίλουρε σε ευχαριστώ το έψαξα λίγο παραπάνω και όπως συμβαίνει σ΄αυτές τις περιπτώσεις , έδωσα 30 ευρώ παραπάνω και πήγα σε R9 280x υλοποίησης asus για το κάτι παραπάνω για το μέλλον χωρίς να σκέφτομαι μεγαλύτερες αναλύσεις από την προαναφερθείσα . 

Ελπίζω να μην "μπότσαρα" με την επιλογή , πήγα για τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει η asus + το ότι θυμάμαι να είναι αξιόπιστη εταιρεία. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Μαλλον θα μείνω πιστός στην AMD.Απλά έχω μια ακόμα ερώτηση αν επιτρέπεται,θα χρειαστεί να αλλάξω τίποτα άλλο στον υπολογιστή μου για να δεχτεί αυτήν την κάρτα;

@Johnperouk Δεν έγραψες το τροφοδοτικό σου.Θα σε κόβει ο επεξεργαστής σου κάποιες φορές.

Ναι συγνώμη γι'αυτό.Το τροφοδοτηκό μου είναι αυτό:http://e-shop.computerserv.gr/katigories-proionton/desktop-parts/power-supply2012-08-17-02-20-481799063907/lpg9-43-power-supply-atx-500w-detail.html

Αίλουρε σε ευχαριστώ το έψαξα λίγο παραπάνω και όπως συμβαίνει σ΄αυτές τις περιπτώσεις , έδωσα 30 ευρώ παραπάνω και πήγα σε R9 280x υλοποίησης asus για το κάτι παραπάνω για το μέλλον χωρίς να σκέφτομαι μεγαλύτερες αναλύσεις από την προαναφερθείσα .

.

Ελπίζω να μην "μπότσαρα" με την επιλογή , πήγα για τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει η asus + το ότι θυμάμαι να είναι αξιόπιστη εταιρεία.

Αν ηταν ολοι σαν και σενα θα ηταν η ζωη μας πολυ πιο ευκολη ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...