Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλη μια λυση ειναι παω σε crossfire αλλα μετα θα ανεβει και η καταναλωση πολυ,δεν ξερω..μπορει να εμπιστευτω τον ευατο μου οπως λες που λεει οχι!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, επειδη θα αγορασω ενα μονιτορ με 2560x1440 αναλυση και η καρτα που εχω (7870) δεν νομιζω να με καλυψει σε Games, οποτε παμε σε καινουρια. Buget μεχρι 300-330 €. Τα Games που παιζω ειναι Starcraft 2, Dota 2,  Racing και κανα FPS αλλα και αυτο σπανια. Επισεις η καρτα πρεπει να ειναι μονο απο e-shop.gr

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα παιδια, επειδη θα αγορασω ενα μονιτορ με 2560x1440 αναλυση και η καρτα που εχω (7870) δεν νομιζω να με καλυψει σε Games, οποτε παμε σε καινουρια. Buget μεχρι 300-330 €. Τα Games που παιζω ειναι Starcraft 2, Dota 2,  Racing και κανα FPS αλλα και αυτο σπανια. Επισεις η καρτα πρεπει να ειναι μονο απο e-shop.gr

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Επειδή τα 1440p είναι σχετικά μεγάλη μπουκιά:  https://www.skroutz.gr/s/4347452/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-OC-GV-R929OC-4GD.html

και αφού θέλεις ντε και καλά e-shop:

http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-290-r9-290a-edbd-black-edition-double-dissipation-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519747

Δυστηχως δεν εχω τοσα... Κατι με γυρω στα 300 δεν υπαρχει? Δεν εχω θεμα να τα παιζω ολα στα Full απλα να πηγαινει σχετικα καλα.

Οκ παιδια ευχαριστω. Θα το σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Μια τελευταια ερωτηση και δεν σας ξαναπριζω. Αν παρω την R290 ποτε ξανα θα χρειαστω αναβαθμιση? Τουλαχιστον αν τα σκασω να ξερω οτι θα ειμαι καλυμενος για 3 χρονια?

Επισκέπτης

Case: Turbo-X Cerberus V Midi Tower

PSU: Μια παπαριά απο το πλαίσιο 550 Watt

Mobo: Gigabyte B75-D2V

CPU: i7 3770

RAM: 8 GB

GPU: AMD HD 7750 2GB

Resolution: 1440x900 (ασχολίαστο το μονιτορ)

Κοιτάζω με budget στα 300€ θα χρησιμοποιηθεί για σκληροπυρηνικό gaming. Είδα κάτι r9 290 και τα λοιπά αλλά θέλω και την γνώμη σας για την καλύτερη σε τέτοια τιμή.

@Zergoulini, Λογικά 2-3 χρόνια θα σου τρέχει τα περισσότερα παιχνίδια αξιοπρεπέστατα στα 1440p. Τώρα αν του χρόνου βγει κανά Crysis4 ή κανά Witcher3 και την γονατίσει, ουδείς μπορείς να το ξέρει στα σίγουρα.

@JohnGTA, η λογική λέει: α. Τροφοδοτικό (ένα ποιοτικό 550άρι τουλάχιστον) β. Οθόνη και μετά κοιτάς για κάρτα. Αν παρόλα αυτά θες να σκοτώσεις τα € σου, προχώρα άφοβα σε gtx 770/R9 280x.

@Nteneras, η καθόλα υποκειμενική μου άποψη είναι Gigabyte, κυρίως για την 3ετή εγγύηση.

• Like 2

Παλι καλα που ρωτησα. Δεν το ειχα δει καθολου οτι η gigabyte εχει ενα χρονο παραπανω εγγυηση. Με εσωσες φιλε. Μεγαλο πλεονεκτημα και ας ειναι λιγο χειροτερη ψυξη και ειναι πιο θορυβωδης απο την αλλη.

Βλεπω στις αγγελιες καποιες r9 290x μερικων μηνων γυρω στα 400Ε. Πιστευετε αξιζει αντι για καινουργια 290;

Οκ παιδια ευχαριστω. Θα το σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Μια τελευταια ερωτηση και δεν σας ξαναπριζω. Αν παρω την R290 ποτε ξανα θα χρειαστω αναβαθμιση? Τουλαχιστον αν τα σκασω να ξερω οτι θα ειμαι καλυμενος για 3 χρονια?

Εγγύηση δεν μπορεί να σου δώσει κανένας για αυτό. Μπορώ όμως να σου πω ότι θα είσαι μακράν ΠΙΟ καλυμμένος από ότι με οποιαδήποτε μονή φθηνότερη κάρτα γραφικών, αν αυτό σε βοηθάει.

Παλι καλα που ρωτησα. Δεν το ειχα δει καθολου οτι η gigabyte εχει ενα χρονο παραπανω εγγυηση. Με εσωσες φιλε. Μεγαλο πλεονεκτημα και ας ειναι λιγο χειροτερη ψυξη και ειναι πιο θορυβωδης απο την αλλη.

Βλεπω στις αγγελιες καποιες r9 290x μερικων μηνων γυρω στα 400Ε. Πιστευετε αξιζει αντι για καινουργια 290;

Εξαρτάται και από τον υπολειπόμενο χρόνο εγγύησης μιας 290x. Aν έχει 2 χρόνια εγγύηση ακόμα και με ένα μικρό καλοπροαίρετο παζάρι ακόμα κάτι καλύτερο μπορεί να βγει ;)

Εξαρτάται και από τον υπολειπόμενο χρόνο εγγύησης μιας 290x. Aν έχει 2 χρόνια εγγύηση ακόμα και με ένα μικρό καλοπροαίρετο παζάρι ακόμα κάτι καλύτερο μπορεί να βγει ;)

Εχει 2μισι χρονια ακομα. Βασικα φοβαμαι αυτο που λεει και ο zergoulini. Επειδη ενδιαφερομαι για gaming σε 1440p δεν ξερω αν η 290 θα με καλυπτει σε 2-3 χρονια.

Εσυ τι θα εκανες στην θεση μου;

@JohnGTA όπως σου πε και ο Zaknafein ξεκίνα με τροφοδοτικό οπωσδήποτε και ύστερα με οθόνη.Κρίμα θα'ναι να ρισκάρεις το σύστημα αλλά και να μένει ανεκμετάλλευτο.

@Ntenteras με 460+ βρίσκεις καινούρια 290Χ (από ελλάδα) πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...