Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To να θέλεις να παίξεις κάτι σαν το BF4 με κάρτα των 100 ευρώ θέλει μια δόση θράσος.

https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html

https://www.skroutz.gr/s/4023704/Sapphire-Radeon-R7-260X-2GB-OC-11222-00-20G.html

Kαι με αυτές μην φανταστείς ότι θα μπορείς να παίξεις τέτοιου είδους παιχνίδια εύκολα με μέγιστες ρυθμίσεις στα 1920*1080 (που υποθέτει ότι έχει η "μια LG" οθόνη), αλλά σαφώς αξιοπρεπέστερα από ότι να πέσεις στα 100 ευρώ. Σου έδωσα 2 εκδόσεις με μεγαλύτερους χρονισμούς από τον κατασκευαστή για να σε βοηθήσει λίγο παραπάνω στις επιδόσεις.

Ακριβή και χρονίζει μόνο στα 1000+. Εγώ σου πρότεινα μια στα ίδια λεφτά περίπου αλλά με ~20% παραπάνω χρονισμό ;)

Υπαρχει και αυτη στα 120€. Αν φτασει στα 140€ καλυτερα να δει την 265 του Millenium ή 270 στα 161€.

Απο Nvidia, αστερι φαινεται η Palit που προτεινες.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι.

@Kyriakos_Glezakos Απέχει αρκετά η κυκλοφορία του παιχνιδιού.Μέχρι τότε πιθανόν να έχουν βγει και άλλα μοντέλα.

Ενταξει μιλαμε με τα μεχρι τωρα δεδομενα....πιο πολυ με ενδιαφερει να δω σε αυτο το μπατζετ και με το συστημα που εχω ποια καρτα εχει νοημα να παρω.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας amd r9 280x η gtx 770 περα του ενος gb και ποια ειναι πιο γρηγορη...ποια ειναι καλυτερη εταιρια με τα λιγοτερα προβληματα amd h nvidia?

Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα pc το οποιο εχει τα εξης

asus p5k

core2duo e6750

4giga ram

levicom 600watt 

geforce gt 8800

μηχανημα του 2007-2008 συνδεδεμενο με 2 οθονες: μια 23αρα samsung 1920*1080

και μια τιβι μονιτορ 32αρα samsung ιδια αναλυση

θελω να αλλαξω καρτα γραφικων με πιο συγχρονη καθως η καρτα μου ηδη τα εχει φτυσει μια φορα(την πηγα σε εναν γνωστο και την ξαναζεστανε οποτε τωρα ειναι στα τελευταια της)

να σημειωσω οτι ειχα dual μονιτορ και πριν 2 μερες σταματησε να μου αναγνωριζει την δευτερη οποτε υποψιαζομαι πως η καρτα γραφικων τα φτυνει.

με κανα 50-60 βρισκω καποιια?gaming ελαχιστο και μη απαιτητικα παιχνιδια.θα ηθελα μια καρτα να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη χωρις να χρειαστει να κανω major upgrade δηλαδη να αλλαξω ram /mobo/τροφοδιτο.αν γινεται παντα

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα pc το οποιο εχει τα εξης

asus p5k

core2duo e6750

4giga ram

levicom 600watt 

geforce gt 8800

μηχανημα του 2007-2008 συνδεδεμενο με 2 οθονες: μια 23αρα samsung 1920*1080

και μια τιβι μονιτορ 32αρα samsung ιδια αναλυση

θελω να αλλαξω καρτα γραφικων με πιο συγχρονη καθως η καρτα μου ηδη τα εχει φτυσει μια φορα(την πηγα σε εναν γνωστο και την ξαναζεστανε οποτε τωρα ειναι στα τελευταια της)

να σημειωσω οτι ειχα dual μονιτορ και πριν 2 μερες σταματησε να μου αναγνωριζει την δευτερη οποτε υποψιαζομαι πως η καρτα γραφικων τα φτυνει.

με κανα 50-60 βρισκω καποιια?gaming ελαχιστο και μη απαιτητικα παιχνιδια.θα ηθελα μια καρτα να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη χωρις να χρειαστει να κανω major upgrade δηλαδη να αλλαξω ram /mobo/τροφοδιτο.αν γινεται παντα

ευχαριστω

Μόνο μεταχειρισμένη από αγγελίες.Από καινούργια δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά!

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να πουλησω την καρτα που εχω κ να παρω μια R9 290.αξιζει η αναβαθμιση για 1080p gaming?

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα turbo-x pc με τα εξης χαρ/κα:

Asus P555M (mobo)

Intel i5 750 @2.66GHz

PSU 450W (λογικα turbo-x,αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια)

LG Monitor 1366x768

και θα ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων (και συναμα τροφοδοτικο!)

Σκεφτομαι να βαλω πανω την GTΧ 750 μιας και ειναι οικνομικη κι καλη?(ετσι μου ειπαν).

Μηπως υπαρχουν καλυτερες καρτες γραφικων σε αποδοση απο αυτη?

θα ηθελα μια πολυ καλη, οικονομικη, και να αντεξει τουλαχιστον 3-5 χρονια (μιλαμε για casual προς hardcore gaming, CoD, BF, οχι και στα ultra->high,οπως επαιζα τα παλια).

Επισης, μου ειπαν να μην βαλω ΑΤΙ ΡΑΔΕΟΝ γιατι εχουν προβληματα με τους drivers, οποτε απο NVidia με αυτα τα χαρ/κα τι παιζει?

Υ.Γ Μεχρι 220Ε το πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eyxaristv...

Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να κανεις αναβαθμιση το πισι ( οθονες,psu κλπ.) τοτε παρε την 750TI η οποια δεν θελει και πολλα watt τροφοδοτικο , γιατι το δικο σου ειναι ψιλομαπα. απο 130 περιπου ευρω ξεκινανε οι GTX 750 TI 2gb οποτε εισαι πολυ ποιο κατω απο το budget σου . Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα $

Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να κανεις αναβαθμιση το πισι ( οθονες,psu κλπ.) τοτε παρε την 750TI η οποια δεν θελει και πολλα watt τροφοδοτικο , γιατι το δικο σου ειναι ψιλομαπα. απο 130 περιπου ευρω ξεκινανε οι GTX 750 TI 2gb οποτε εισαι πολυ ποιο κατω απο το budget σου . Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα $

Θελω να αλλαξω καρτα γραφικων, τροφοδοτικο και ραμ (εχω ηδη 4 GB @1333ΜΗz, αλλα 4 ειναι καλα πιστευω) κι εχω για να ξοδεψω μεχρι 320Ε!

Nvidia ή ATI, τι PSU, 4 GB RAM, αυτα

Υ.Γ μαλλον δεν ημουν τοσο κατατοπιστικως, συγγνμη τοτε!

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα turbo-x pc με τα εξης χαρ/κα:

Asus P555M (mobo)

Intel i5 750 @2.66GHz

PSU 450W (λογικα turbo-x,αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια)

LG Monitor 1366x768

και θα ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων (και συναμα τροφοδοτικο!)

Σκεφτομαι να βαλω πανω την GTΧ 750 μιας και ειναι οικνομικη κι καλη?(ετσι μου ειπαν).

Μηπως υπαρχουν καλυτερες καρτες γραφικων σε αποδοση απο αυτη?

θα ηθελα μια πολυ καλη, οικονομικη, και να αντεξει τουλαχιστον 3-5 χρονια (μιλαμε για casual προς hardcore gaming, CoD, BF, οχι και στα ultra->high,οπως επαιζα τα παλια).

Επισης, μου ειπαν να μην βαλω ΑΤΙ ΡΑΔΕΟΝ γιατι εχουν προβληματα με τους drivers, οποτε απο NVidia με αυτα τα χαρ/κα τι παιζει?

Υ.Γ Μεχρι 220Ε το πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eyxaristv...

Σκέψου σοβαρά για GTX 760 ή 270X ανάλογα πόσα θες να δώσεις

Δημοσ.

Σκέψου σοβαρά για GTX 760 ή 270X ανάλογα πόσα θες να δώσεις

Απο ΑΜΔ καλες καρτες με λιγα ευρω υπαρχουν?

Οσο για 760 λιγο χλωμο, μονο η καρτα κανει 220Ε, και μου μενουν 100Ε για τροφ. και ραμ, δεν βγαινω,

Προτασεις ραμ,τροφ, καρτα γραφ. μεχρι 320Ε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...