Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιλάω για τις 2 να τραβήξουν 540-600w, στα πλαίσια ενός "λογικού/νορμάλ" OC που δεν μπορεί να είναι extreme λόγω setup.

Συγχωρα, κατα λαθος νομισα οτι αναφεροσουν σε μια 280Χ γενικα. Οπως τα λες ειναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αντίθετο θα έλεγα 260x > 750

Ναι.

και γω για ΑΤΙ σκεφτομαι μιας και ειδα οτι την κοντραρουν με την 750 ΤΙ , απλα κολλαω στους drivers που βγαζει.   

Γεια σας παιδιά,

Θέλω να πάρω μια κάρτα αλλά έχω καταμπευρδευτεί με αυτές...Να σημειώσω ότι δεν θελω πολλά λεφτά να δώσω (100-150 ευρώ) αλλά και να έχει καλούτσικες επειδόσεις "value for money". Ως τώρα χρησιμοποιώ τα γραφικά της Motherboard παίζοντας παλιά παιχνίδια και σιγά-σιγά θέλω να αρχίζω να παιζω far cry3, bf 4 κτλ...Τι μου προτείνετε?

* Case (Κουτί): Cooler Master N200

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Force 600W

* Motherboard (Μητρική): Asus A88XM- Plus

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):AMD A8-6600K

* RAM (Μνήμη συστήματος):8 GB (2x4 corsair XMS3)

* GPU (Κάρτα γραφικών):-

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): μία lg 24''

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):win 7

Γεια σας παιδιά,

Θέλω να πάρω μια κάρτα αλλά έχω καταμπευρδευτεί με αυτές...Να σημειώσω ότι δεν θελω πολλά λεφτά να δώσω (100-150 ευρώ) αλλά και να έχει καλούτσικες επειδόσεις "value for money". Ως τώρα χρησιμοποιώ τα γραφικά της Motherboard παίζοντας παλιά παιχνίδια και σιγά-σιγά θέλω να αρχίζω να παιζω far cry3, bf 4 κτλ...Τι μου προτείνετε?

* Case (Κουτί): Cooler Master N200

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Force 600W

* Motherboard (Μητρική): Asus A88XM- Plus

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):AMD A8-6600K

* RAM (Μνήμη συστήματος):8 GB (2x4 corsair XMS3)

* GPU (Κάρτα γραφικών):-

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): μία lg 24''

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):win 7

To να θέλεις να παίξεις κάτι σαν το BF4 με κάρτα των 100 ευρώ θέλει μια δόση θράσος.

https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html

https://www.skroutz.gr/s/4023704/Sapphire-Radeon-R7-260X-2GB-OC-11222-00-20G.html

Kαι με αυτές μην φανταστείς ότι θα μπορείς να παίξεις τέτοιου είδους παιχνίδια εύκολα με μέγιστες ρυθμίσεις στα 1920*1080 (που υποθέτει ότι έχει η "μια LG" οθόνη), αλλά σαφώς αξιοπρεπέστερα από ότι να πέσεις στα 100 ευρώ. Σου έδωσα 2 εκδόσεις με μεγαλύτερους χρονισμούς από τον κατασκευαστή για να σε βοηθήσει λίγο παραπάνω στις επιδόσεις.

Ακριβή και χρονίζει μόνο στα 1000+. Εγώ σου πρότεινα μια στα ίδια λεφτά περίπου αλλά με ~20% παραπάνω χρονισμό ;)

H Gigabyte 265 OC που σου πρότεινα στα χρήματα είναι δυνατότερη από αυτές που πρότεινε ο αίλουρος πάντως και είναι πολύ καλή υλοποίηση.Και το τροφοδοτικό εγώ στη θέση σου θα το άλλαζα γενικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...