Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω αν ειναι θεμα μνημης

στα 1440p δεν θελει περισσοτερο μνημη απο τα 1080p ;

αυτο λεω και εγω οτι η r9 290 εχει παραπανω

λογικα το crossfire θα βγαζει παραπανω fps, αλλα αξιζει;

εχει και πολλα προβληματα. υψηλες θερμοκρασιες, ασυμβατοτητες με ενα σωρο παιχνιδια, προβληματικοι drivers, αναγκη για μεγαλυτερο τροφοδοτικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα.κάηκε η καρτα γραφικών ενός φίλου μου(8600 Gt) και με ρώτησε να του προτείνω κάποια καινούργια.δυστυχώς έχει το pc χωριό και δν μπορεί να μου πεί ακριβώς τα specs.Θυμάμαι είχε εναν core 2 duo στα 2,2 4gb ram και τροφοδοτικό ενα 450 turbo x και η οθόνη του είναι 1680χ1050 η μπορεί και 1440χ900...

Ο φίλος θέλει την καρτούλα για κανα λολ και πολύ χαλαρό gaming(με την 8600 ηταν ικανοποιημένος σκεφτείτε).Για την νεα κάρτα διαθέτει μεχρι 50 ευρώ.μπορείτε να προτείνετε κάτι?

Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να πάει σε μια AMD 6570 ή Nvidia GT630

εχει και πολλα προβληματα. υψηλες θερμοκρασιες, ασυμβατοτητες με ενα σωρο παιχνιδια, προβληματικοι drivers, αναγκη για μεγαλυτερο τροφοδοτικο

Αν είχες την υποδομή έτοιμη, ίσως άξιζε λόγω περισσότερης ισχύος. Η 290 είναι σαφώς πιο λογική επιλογή.

ειναι στα σχεδια μου να παρω ενα full tower και ενα τροφοδοτικο 750watt 80 plus gold ετσι και αλλιως

το τροφοδοτικο τις αντεχει λες; θελω να τις κανω και overclock αν τις παρω

Νομιζω οτι σε καλυψες. Μα πω οτι διαφωνω; Δεν νομιζω ;)

Σήμερα ήρθε η κάρτα από you.gr, κατασκευαστής Gigabyte. Σκεφτόμουνα για Asus η Gigabyte στα ίδια λεφτά είναι, προτίμησα gigabyte μιας και την έχω εμπιστευτεί και για την mobo. Στα πολύ θετικά της κάρτας, οτι είναι σχεδόν αθόρυβη σε ήπια χρήση. Πολύ καλή πιστεύω επιλογή για το budget και τη χρήση που τη θέλω. Και πάλι ευχαριστώ!

Σαν καρτα γραφικων η  GTX 650 2GB στα 106€ ειναι ξεπερασμενη οσον αφορα τα παιχνιδια απο την στιγμη που ηρθε η GTX 750. Στην δικη σου περιπτωση μαλλον δεν θα καταλαβαινες καμια διαφορα γιατι δεν ειναι προτεραιοτητα σου το gaming.

Aπλα το διευκρινιζω γιατι μας διαβαζουν πολλοι.

αρα παω για την 290 ε;

Ε ναι, επίσης 750άρι για 2 280Χ είναι σχετικά οριακό αφού με OC μπορεί να τραβήξουν μέχρι και 540-600w. Βάλε και τον OC'd SB μέσα...

Παιδες εχω το ακολουθο συστηματακι...

Intel i5-3470

8gb ram

nvidia 560

Α και ενα Dell U2311 μονιτορακι....

Σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση ωστε να μπορω να παιξω σε ολη του τη δοξα το επερχομενο Witcher 3....αξιζει με αυτον τον επεξεργαστη να παω σε κατι πιο δυνατο;Αν αυξησω τη μνημη του συστηματος θα δω ουσιαστικη διαφορα;

Για δωστε λιγακι τα φωτα σας....

Ε ναι, επίσης 750άρι για 2 280Χ είναι σχετικά οριακό αφού με OC μπορεί να τραβήξουν μέχρι και 540-600w. Βάλε και τον OC'd SB μέσα...

Δεν υπαρχει αυτο. 400W max, και αυτα σε extreme καταστασεις. Σιγουρα ομως τα 750W ειναι οριακα για τετοιο setup (με overclocks παντου).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...