Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Case (Κουτί):Corsair Carbide Series 200R,Mid-Tower,USB 3.0,Black

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):Corsair Builder Series CX600 V2, 600 WATT,8O+ BRONZE,Active PFC

Motherboard (Μητρική):Gigabyte GA-H77-DS3H socket 1155 DDR3 ATX

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core i7-3770 3,4GHz 8MB Socket 1155

RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston 8GB HyperX (2x4GB)

GPU (Κάρτα γραφικών):Gigabyte GV-N65TOC-2GI,GTX 650 Ti,2GB DDR5,128 bit

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):Monitor/TV 23’ Philips 1080p

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Windows 7

Θελω να παιζει καλυτερα στα games (Very High ή Ultra σε καινουργια δυνατα παιχνιδια)

Τι θα μπορουσα να αλλαξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλη επιλογη εκανες  θα σε καλυψει σε αυτα που θες ανετα, απο που την πηρες; και ποιος κατασκευαστής είναι;

Σήμερα ήρθε η κάρτα από you.gr, κατασκευαστής Gigabyte. Σκεφτόμουνα για Asus η Gigabyte στα ίδια λεφτά είναι, προτίμησα gigabyte μιας και την έχω εμπιστευτεί και για την mobo. Στα πολύ θετικά της κάρτας, οτι είναι σχεδόν αθόρυβη σε ήπια χρήση. Πολύ καλή πιστεύω επιλογή για το budget και τη χρήση που τη θέλω. Και πάλι ευχαριστώ!

κρατα τα λεφτα και ποθλα και την παλια και θα παρεις μια 290 να σου βγουν τα ματια! κτηνος ειναι

δεν καταλαβα τι εννοεις!?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36350&cat=5

Αυτή καλη?

Πειτε μου εσεις ομως καλυτερα γιατι δεν ειμαι και πολυ ειδικός

Με 200€ όριο θα πάρεις την 270Χ , έχω την εντύπωση δεν είμαι σίγουρος ότι η Asus είναι πιο ήσυχη και με λιγότερη κατανάλωση ελάχιστα βέβαια από την Gigabyte .

Έχω την εντύπωση ότι απάντησα ότι να ναι ή είναι ιδέα μου ;

καλησπέρα.κάηκε η καρτα γραφικών ενός φίλου μου(8600 Gt) και με ρώτησε να του προτείνω κάποια καινούργια.δυστυχώς έχει το pc χωριό και δν μπορεί να μου πεί ακριβώς τα specs.Θυμάμαι είχε εναν core 2 duo στα 2,2 4gb ram και τροφοδοτικό ενα 450 turbo x και η οθόνη του είναι 1680χ1050 η μπορεί και 1440χ900...

Ο φίλος θέλει την καρτούλα για κανα λολ και πολύ χαλαρό gaming(με την 8600 ηταν ικανοποιημένος σκεφτείτε).Για την νεα κάρτα διαθέτει μεχρι 50 ευρώ.μπορείτε να προτείνετε κάτι?

Τι να προτιμήσω r9 290 ή δυο r9 280 σε crossfire;

για gaming σε 1440p προοριζονται, οποτε δεν ξερω αν υπαρχει θεμα και με την μνημη

Αν ειναι θεμα μνημης η 290 θα εχει παντα 1 γιγα περισσοτερη μνημη ανα καρε αοπο δυο 280.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...