Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Zaknafein 260Χ αν φτάνεις στα ~110 ή 750 παίρνεις.Με λιγότερα κοιτάς σε 7770,250X.

Επειδή έχει ένα δίκιο ο Αίλουρος, συν ότι δεν θα υπάρχει και τόσος χρόνος, μια 250 κάπου στα 75€ καλή μου φαίνεται. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάνω από 2 gb; Battlefield 4, Bioshock infinite, titanfall και η λίστα συνεχίζεται...

Σωστά αλλά το οτι χρησιμοποιούν πάνω απο 2gb δε σημαίνει οτι χρειάζονται παραπάνω μνήμη.Τέσπα, το θέμα έχει συζητηθεί και σε άλλα threads, ας τα ψάξει οποιος θέλει.

Πάνω από 2 gb; Battlefield 4, Bioshock infinite, titanfall και η λίστα συνεχίζεται...

Εγώ τη Sapphire έχω πάρει και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Την toxic έκδοση έχεις πάρει;

Γεια σε ολα τα μεμβερς του ινσομνια 

θελω να αναβαθμησω την καρτα γραφικων που εχω και δεν ξερω ποια απο αυτες να παρω!

Την 8ελω για Streaming , κατοπιν και για να πεζω σε high-ultra settings games τα οποια 8α αναφερω ποιο κατω.Δεν με νοιαζει τοσο πολυ το antilasing fxaa aa κτλπ. Αναλυση 1600χ900 η 1680χ1050

Games:-----------------------------------------------------------------------

Cs:go <------------------- Αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ! 300Fps με streaming η τουλαχιστον πανω απο (150-200)

Dirt3

Alan wake

Grid 2

L4D2

Payday the Heist 1 , 2

TF2

Dota2

NFS World

Dead Space

Titanfall

Pc Specs------------------------------------------------------------------------

Cpu:i5 3350p

Psu:Thermaltake 530W

Mobo:Asrock H61M-DGS

Case:Aerocool Templarius Telum(3 fans @ front , 1 fan @ back)

------------------------------------------------------------------------------------

Απο θερμοκρασιες ειμαι κομπλε οποτε αυτο δεν ειναι συμαντικος παραγοντας για εμενα , που λογικα 8α πεσει ο/c.

Ευχαριστω παρα πολυ!

Απο θερμοκρασιες ειμαι κομπλε οποτε αυτο δεν ειναι συμαντικος παραγοντας για εμενα , που λογικα 8α πεσει ο/c.

Ευχαριστω παρα πολυ!

Να πας στο φερστ πειτζ να βάλεις τα στοιχεία που ζητάμε και να πεις και το μπατζετ σου πλιζ.

Όχι, την Dual-X OC έχω και δε μου έχει βγάλει προβλήματα.

Βλέπω ότι η dual-x oc έχει πιο χαμηλές συχνότητες από τις υπόλοιπες; Λέτε για αυτό να μην βγάζει προβλήματα;

Το σύστημα ψύξης πως τα πάει; Από θερμοκρασία και από θόρυβο;

Εχω την 5850. Γενικα παιζει μια χαρα τα παιχνιδια .Στα next gen  εχει λιγο θεμα . Ποια θα αξιζε για αναβαθμιση οχι κατι τρελο

https://www.skroutz.gr/s/4409251/XFX-Radeon-R9-270-2GB-Double-Dissipation-Edition-R9-270A-CDFC.html

Βλέπω ότι η dual-x oc έχει πιο χαμηλές συχνότητες από τις υπόλοιπες; Λέτε για αυτό να μην βγάζει προβλήματα;

Το σύστημα ψύξης πως τα πάει; Από θερμοκρασία και από θόρυβο;

αθορυβη ειναι και καλες θερμοκρασιες. απλα εχουν οι περισοτερες θεμα με flickering και γενικα το φορουμ γεμισε με θεμα (προβλημα με r9 2xx series) επισης και η δικη μου εχει θεμα μe flickering. που δεν λυθικε ακομα.

Παιδια να ρωτησω κατι;Σας προειδοποιω βεβαια οτι μπορει να ειναι η πιο βλακεια ερωτηση που εχετε ακουσει ποτε;Εχω την AMD 6870 1GB και αναρωτιομουν αν μπορει σ αυτη τη καρτα να γινει overclocking.Αν ναι θα αυξησει κατα πολυ τις επιδοσεις της;

Επειδή έχω την λίγο κατώτερη 6850 να ξέρεις ότι παίρνει μεν oc αλλά δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά. Άντε κάνα 2-3 fps οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Εγώ τη Sapphire έχω πάρει και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Battlefield 4 το παίζω με όλα στο full & 4xMSAA με την GTX 680 2GB και το ανώτερο που είδα ήταν 1950MB όπως και το bioshock

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...