Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

intel xeon e5450 με hd 5770 καλη ειναι? οχι για πολυ καλο gaming!

Για απλό gaming ναι.

3ghz C2Q και ψόφια κάρτα. Μέχρι 950 θα σηκώνει αν τον κάνεις OC. Με την 5770, στα low, low-medium

Δημοσ.

* Case (Κουτί): Tt Armor + MX

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): CoolerMaster B700 v.2 (700W, 85+)

* Motherboard (Μητρική):Gigabyte Z97P - D3

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):i5 4460 3,20 GHz

* RAM (Μνήμη συστήματος):8gb (2 x 4Gb Dual Channel) Crucial Ballistix Sport XT (1600 MHz, CL9)

* GPU (Κάρτα γραφικών): Ati 6870 1Gb

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):   Samsung 2232BW  / 1680 x 1050 at 60 Hz

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win 10 64bit

Call of duty, battlefield, assasins αυτά παίζω κατα καιρούς.

Αξίζει μια δεύετερη 6870 για crossfire? Με την  υπαρχουσα θα εχω καθολου fps σε αυτα τα παιχνιδια στη μεγιστη αναλυση;

Μήπως να πάω για άλλη;

Ευχαριστώ.

Άσε το CF και τις κάρτες και κοίτα για καμμιά οθόνη για το σύστημα  :)

• Like 1
Δημοσ.

Άσε το CF και τις κάρτες και κοίτα για καμμιά οθόνη για το σύστημα  :)

Μου αρκει αυτη που εχω.

Κατι εξισου καλο ειναι η gtx580? (σαν πιο παλιο και οικονομικο)

Δημοσ.

Μου αρκει αυτη που εχω.

Με 22'' 1680x1050 TN φίλε μου δε κάνεις κάτι ούτε από πλευράς ξεκούρασης και χρηστικότητας ούτε αξιοποιήσης του συστήματος που έχεις.Και κάρτα να βάλεις άδικα θα πάει.

Δημοσ.

Κάτι άκυρο επειδή έχω και εγώ αυτήν την οθόνη οι ίντσες και η ανάλυση μπορεί για τώρα να είναι κακές αλλά απο ποιότητα εικόνας και χρώματα ακόμα καλά κρατάει. 

Δημοσ.

Με 22'' 1680x1050 TN φίλε μου δε κάνεις κάτι ούτε από πλευράς ξεκούρασης και χρηστικότητας ούτε αξιοποιήσης του συστήματος που έχεις.Και κάρτα να βάλεις άδικα θα πάει.

Μου αρκει αυτη που εχω.

Κατι εξισου καλο ειναι η gtx580? (σαν πιο παλιο και οικονομικο)

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα.Εχω επεξεργαστη q6600,μητρικη dfi lanparty(δεν θυμαμαι ποια ειναι γιατι μαλλον εχω προβλημα με καρτα γραφικων κ δεν δειχνει η οθονη για να την δω),τροφοδοτικο chieftec CFT 850-14c,καρτα γραφικων radeon sapphire 5770 vapor x, ram 4gb , win 10 64 bit,οθονη lg flatron l204ws(αυτη θα αλλαχτει καποια στιγμη).

Δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης υπολογιστη και μαλλον εχω προβλημα με την καρτα γραφικων.Ποια θα μου προτεινατε να βαλω για να δω κ βελτιωση;Μεχρι 150 ευρω .Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα.Εχω επεξεργαστη q6600,μητρικη dfi lanparty(δεν θυμαμαι ποια ειναι γιατι μαλλον εχω προβλημα με καρτα γραφικων κ δεν δειχνει η οθονη για να την δω),τροφοδοτικο chieftec CFT 850-14c,καρτα γραφικων radeon sapphire 5770 vapor x, ram 4gb , win 10 64 bit,οθονη lg flatron l204ws(αυτη θα αλλαχτει καποια στιγμη).

Δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης υπολογιστη και μαλλον εχω προβλημα με την καρτα γραφικων.Ποια θα μου προτεινατε να βαλω για να δω κ βελτιωση;Μεχρι 150 ευρω .Ευχαριστω

Αυτό το μηχάνημα είναι μέχρι καμια 260Χ ή 750Ti, για να μην τρως μπουκάλι.

Σε καλύπτει το budget που αναφέρεις...

Και δεν το συζητώ - από τη 5770 θα δεις μεγάλη διαφορά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να παρω καμια R9 380 καρτα γραφικων εαν το psu ειναι 450 W (btw το PSU is Corsair)?

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Όχι, ακόμα κάποιο επώνυμο να είναι.

Η 380 δεν τραβάει πολύ (καμιά σχέση με 280). Απο μένα δοκίμασε, αλλά με δική σου ευθύνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...