Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το iPod touch και μετά από format το σύνδεσα στο pc και μου ζήτησε να κάνω εξουσιοδότηση του iPod αλλά μου λέει δεν μπορώ γιατί το έχω εξουσιοδοτήσει σε περισσότερους από 5 υπολογιστές...

Τι μπορώ να κάνω τώρα? το iPod το έχω συνδέσει μόνο στο PC μου, στο netbook μου και σε ένα άλλο Laptop στα οποία Netbook-Laptop δεν έχω κάνει εξουσιοδότηση μόνο απλή σύνδεση για μεταφορά εικόνων...

post-175011-0-37189600-1390152897_thumb.png

Δημοσ.

πρεπει πρωτα να καταργησετε την εξουσιοδοτηση ενος απο τους αλλους υπολογιστες λεει

το δοκιμασες και δεν?

Δημοσ.

Όπως είπα στους άλλους 2 υπολογιστές δεν είχα κάνει εξουσιοδότηση και δεν μου ζήτησε από την στιγμή που δεν έκανα συγχρονισμό. Λογικά οι 5 υπολογιστές είναι οι δικοί μου αφού με το format αλλάζει και το IP του PC (εε??).

Δημοσ.

Ναι βοήθησε αυτό...

If you need to authorize your new computer and are unable due to already having five authorized computers, you can deauthorize all computers by doing the following:

1. Click iTunes Store on the left side of iTunes.
  2. If you're not signed in to the store, click the Account button, then enter your account name and password.
  3. Click the Account button again (your Apple ID appears on the button), enter your password, and then click View Account.
  4. In the Account Information window, click Deauthorize All.

Σε ευχαριστώ πολύ :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...