kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πες του να ρίξει, αν θέλει, μια ματιά και σ' αυτήν https://www.skroutz.gr/s/3085303/LG-47LA660S.html Αλλά προσωπικά, προτιμώ τη samsung που σου πρότεινα.
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτησω κατι αλλο οταν ειναι Smart Tv,σημαινει οτι θα εχει προσβαση σε εφαρμογες οπως Youtube κλπ.;Σαν να εχει ενα ειδος Playstore; Θα εχει πρόσβαση στο ίντερνετ κανονικά και θα εχει την επιλογή να κατεβάζει πληθώρα εφαρμογών (όπως στο playstore) . Μαζι και ολα τα καλα της συνδεσιμότητας με αλλες smart συσκευές. Και κατι τελευταιο,εχετε να προτεινετε καποια Lg;Απο οσο γνωριζω εχει πολυ καλη ποιοτητα οθονης.. Μην βασίζεσαι τοσο πολύ σε αυτά που ακούς... Ξέχασες ότι στο κατάστημα, υπάρχει εξειδικευμένος πωλητής. :-D :-D :-D Σε αυτο βασίσου ακομα περισσότερο.... :-D
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει η απαράβατη αρχή του εμπορίου: "το καλύτερο προϊόν, είναι αυτό που έχω στο ράφι ή στην αποθήκη μου"
graphist83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Η αυτό που δίνει bonus.....(Φέτος παίχτηκαν πολλά τέτοια, αλλα δεν θέλω να τους ''καρφώσω'')
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα