Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Εarly 2011 αναβάθμιση σε νέο λειτουργίκο?

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι με ένα macbook pro 2011 με 8gb ram,i5 2.3

τρέχω ακόμη snow leopard αλλά λέω σιγά σιγά να το αλλάξω έτσι απο περιέργεια,έχωντας μείνει καιρό εκτός του χορού των αναβαθμίσεων,τι λειτουργικό του περνάω?

στο app store έχει το mavericks free upgrade.

θυμάμαι που διάβαζα οτι το lion γονάτιζε τα μηχανήματα,μπαταρίες,κρασαρίσματα κτλ

ρίξτε καμία συμβουλή για αν συμφέρει η όχι αλλαγή λειτουργικού,αλλιώς να το αφήσω με snow που ακόμα αποδίδει καλά με εξαίρεση κάποιες μικρές ασυμβατότητες,dota 2,starcraft κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι με ένα macbook pro 2011 με 8gb ram,i5 2.3

τρέχω ακόμη snow leopard αλλά λέω σιγά σιγά να το αλλάξω έτσι απο περιέργεια,έχωντας μείνει καιρό εκτός του χορού των αναβαθμίσεων,τι λειτουργικό του περνάω?

στο app store έχει το mavericks free upgrade.

θυμάμαι που διάβαζα οτι το lion γονάτιζε τα μηχανήματα,μπαταρίες,κρασαρίσματα κτλ

ρίξτε καμία συμβουλή για αν συμφέρει η όχι αλλαγή λειτουργικού,αλλιώς να το αφήσω με snow που ακόμα αποδίδει καλά με εξαίρεση κάποιες μικρές ασυμβατότητες,dota 2,starcraft κτλ.

Γιατί δεν κανείς ένα bootable backup κλωνο πρώτα ώστε αν δεν σε αρέσει να ξανά γυρίσεις πίσω? Δοκιμαζεις το mavericks και αν έχεις πρόβλημα ξαναγυρνας. Αν έχεις όπως λες την περιέργεια, δεν χάνεις έτσι τίποτα να δοκιμασεις

Σε mbp του '10 είναι μια χαρά, διορθώθηκαν πολλές βλακείες των προηγουμένων και θα σου το συνιστούσα. Έχει περάσει καιρός και οι περισότερεw πρώην ασύμβατες εφαρμογές έχουν διορθωθεί. Προσωπικά θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα με την εξαίρεση να δοκιμάσεις πρώτα να διαβάσεις σε forum για τις εφαρμογές που έχεις ανάγκη, αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Το είχα βάλει από τους πρώτους ένα ξημέρωμα που είχα γυρίσει σπίτι και έπεσα σε post που είχε μόλις ανέβει περί της διάθεσης του mavericks με αποτέλεσμα να με βρίσκει το ξημέρωμα με το νέο λειτουργικό και στραβά εγκατεστημένες (και μη λειτουργικές) πολλές μεγάλες εμπορικές εφαρμογές autocad/matlab κ.α.. Τώρα όμως τρέχουν όλα στην εντέλεια, με μια εξαίρεση, μία νέα συνήθεια νομίζω δε την έχεις ακόμα του ανάποδου scrolling (δεν είμαι σίγουρος πότε εμφανίστηκε πρώτη φορα, κάπου κοντά στα lion ήταν) και αλλαγές στα gestures.
Υ.Γ.: πήρες το τυχερό μοντέλο εκείνης της φουρνιάς διότι τα μεγαλύτερα βγάζαν πρόβλημα στις GPU :P

Επίσης αν σε ενδιαφέρει το littlesnitch να σε ενημερώσω πως έχω την εντύπωση πως δε δουλεύει στα mavericks, καιρό έχω να το ελέγξω αυτό αλλά είχε πάψει και προ πολλού η υποστήριξη του.

εγω εχω mbp 2011 early με ssd kingston hyperx, 8gb ram και πεταει με ML.

Αν ομως εισαι στο εργοστασιακο setup με 5400 σκληρο και 4ρα μνημη, καλυτερα μεινε εκει που εισαι.

Τώρα όμως τρέχουν όλα στην εντέλεια, με μια εξαίρεση, μία νέα συνήθεια νομίζω δε την έχεις ακόμα του ανάποδου scrolling (δεν είμαι σίγουρος πότε εμφανίστηκε πρώτη φορα, κάπου κοντά στα lion ήταν) και αλλαγές στα gestures.

Το "scroll direction" και τα "gestures" είναι παραμετροποιήσιμα. Εμφανίστηκαν στα Lion.

Γιατι φοβαστε τοσο πολυ τις αναβαθμισεις;ενοειται να βαλεις την τελευταια εκδοση!

P.s το αναποδο σκρολινγκ αλλαζει απο τις ρυθμισεις του trackpad!

Sent from my iPad using Insomnia

Σήμερα θα την κάνω την αλλάγη,δεν έβρισκα δίσκο για τον κλώνο,5400 δίσκο έγω τον στοκ,δεν τον έχω αλλάξει αλλά δεν φαντάζομαι να υπάρξει πρόβλημα,όταν το περάσω και το δουλέψω θα γράψω άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...