Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να περιμενω τοσο πολυ παντος δεν πεζει ... Εσεις τι λετε ? τι απο τα 2 8α κανατε στην θεση μου ? 6πυρινο 1366 η εναν 3770κ ας πουμε ?

Υπομονη. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια απο τις χαρές που δεν εχω για κανενα λογο δλδ :P απλα και στις 2 περιπτώσεις το κόστος της αναβάθμισης δεν ειναι μεγαλο αν πουλησω τα κομμάτια που θα αντικαταστησω ... εχω βρει να δωσω σε ενα φιλαρακι cpu/mobo/ram 250euro και αντίστοιχο σετακι ivy bridge ειδα στις αγγελίες οτι δεν παει πολλα παραπανω . Και στην περίπτωση ενως 6πυρινου 1366 αν δωσω τον 920 αντε να παει κανα 150αρι η διαφορα για τουλάχιστον 30% παραπανω επιδόσεις ...

Δημοσ.

Μια απο τις χαρές που δεν εχω για κανενα λογο δλδ :P απλα και στις 2 περιπτώσεις το κόστος της αναβάθμισης δεν ειναι μεγαλο αν πουλησω τα κομμάτια που θα αντικαταστησω ... εχω βρει να δωσω σε ενα φιλαρακι cpu/mobo/ram 250euro και αντίστοιχο σετακι ivy bridge ειδα στις αγγελίες οτι δεν παει πολλα παραπανω . Και στην περίπτωση ενως 6πυρινου 1366 αν δωσω τον 920 αντε να παει κανα 150αρι η διαφορα για τουλάχιστον 30% παραπανω επιδόσεις ...

Οτι και να κανεις θα φανει διαφορα λογω της χρησης οποτε στο χερι σου ειναι. Ειναι και το μικροβιο που δεν σκοτωνεται ευκολα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι και το μικροβιο που δεν σκοτωνεται ευκολα...

Πέστα να τα πιστέψουμε κάποτε γιατί δεν σκοτώνεται καθόλου εύκολα όμως!

Δημοσ.

Να περιμενω τοσο πολυ παντος δεν πεζει ... Εσεις τι λετε ? τι απο τα 2 8α κανατε στην θεση μου ? 6πυρινο 1366 η εναν 3770κ ας πουμε ?

Εδω παρακαλαμε να δουμε παιχνιδια να χρησιμοποιουν τους 4 πυρηνες και εσυ κοιτας σε 6?:P(για gaming μιλώντας).Αν μπορεσεις και βρεις καμια καλη περιπτωση i3 3770 used εγω θα ελεγα χτυπα την. Για 2x580 sli δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι αξιζει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μονο κολλημα που ειδα σε μια 580 ειναι στο battlefield4 campain σε 1080p ολα τα φιλτρα τερμα και στα ultra ολα ... οταν παω στα High πεζει ανετα .. δεν μετρησα fps αλλα με αλλη μια 580 θα ειναι ικανοποιητικα νομιζω ολα τερμα ... Δεν θελω να κανω αλλες αναβαθμισεις σε αυτο το pc γιατι θα παει στο γραφειο ( Φυτωριο με λουλουδια εχω και περναω 10ωρα εκει ) και για το σπιτι σε κανα 2μηνο θα παω για τερας build καινουριο . Απλα θελω να παει αυτο οσο καλο γινεται με ενα μικρο budget ... Σε cpu τωρα στην oυσια το ξερω οτι δεν χρειαζομαι αλλη αλλα το μικροβιο οπως ειπατε ειναι δυνατο και πρεπει να το ευχαριστησουμε αλλιως θα με καιει συνεχεια ... Βρηκα και 3η λυση για cpu ... πεζουν στο e-bay με 140euro s1366 xeon x5650 6πυρινα που φτανουν στα 4ghz σχετικα ευκολα αλλα δεν ξερω 1)αμα ειναι συμβατη η mobo μου (p6t)   η θελει μονο workstation mobo 2) σε σχεση με i7 6core και με 3770k που καθεται ο xeon ...

οι επιλογες δλδ ειναι :

1) s1366 6core i7 μεταχειρο στα 300 πλην την αξια του 920 > 200/230euro

2) Set 3770k+mobo+ram απο τις αγγελιες εδω στα 350 περιπου πλην την αξια των δικων μου parts >  100/150euro

3) s1366 6core xeon μεταχειρο στα 150/200 πλην την αξια του 920 > 80/130euro ( αν και εφοσον κανει η mobo) 

EDIT: Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα τελικα υπομονη θα κανω ... θα παει οπως ειναι αυτο το συστημα στο γραφειο και θα φτιαχτει ενα τερατακι απο το 0 για το σπιτι... Καθησα και τα ζύγισα και δεν αξιζει να κανω κατι σε αυτο το pc ...

Επεξ/σία από ChrisAttart
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...