Talixx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 ... α καλα!.... θες προσφορά ορίστε http://www.geekbuying.com/item/New-Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6582-1-3GHz-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-13-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-322842.html τιμή 115.70 τωρα εσυ κανε το γερμανο πανω που εγω εχω το mi3 xiaomi αρα δεν θα κατσω να εξηγησω τα fail τις προσφορά σου.
newtech Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 θες προσφορά ορίστε http://www.geekbuying.com/item/New-Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6582-1-3GHz-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-13-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-322842.html τιμή 115.70 τωρα εσυ κανε το γερμανο πανω που εγω εχω το mi3 xiaomi αρα δεν θα κατσω να εξηγησω τα fail τις προσφορά σου. Γράφω στο Post 13! Δεν ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ουτε κοντράρουμε τα μαγαζια μας.. εσυ μαλλον δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα... Απάντησα ετσι γιατι αυτο το "ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ".. οταν άτομα μπλέκουν τι ισχύει για την ΕΕ και την ΑΣΙΑ Διαβασε ξανα.. απλα σε βλεπω να θέλεις να επιβάλεις το δικό σου... Δεν μπορείς να μου λες κινητό απο ΕΕ και απο ΚΙΝΑ και να τα εξισώνεις. Αν σου δωσω 115.70 .. θα μου το στείλεις ΕΣΥ? θα μου παρέχεις εγγύηση για 2 χρόνια με δικά σου έξοδα? Καταλαβαίνεις τι σου λέω? Αν είναι και το MOTO G που παρέθεσα πριν μέρες δεν ειναι προσφορά.. γιατι εχει και άλλο κινητό στα ιδια λεφτα απο ΚΙΝΑ. Απλα αλλο είναι να το ποσταρεις αν ειναι προσφορά.. και αλλο ο καθένας να εχει μια ΚΙΝΕΖΙΑ και να την πετάει και να λεει.. "ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ".. Οποιος δεν θελει δεν το παίρνει.. η τιμή του ήταν προσφορά για αυτά που έχει. Αν θελει κάποιος να αντιπροτείνει ΚΑΛΟΣ φυσικά (ξαναλέω δεν ειναι δικό μου το μαγαζί) αλλά με ίδιους όρους. Για ΑΣΙΑ μπορει να ειναι ΚΑΛΗ η τιμη αυτου που δίνεις (δεν το ειδα) αλλά δεν μπορεις να την αντιπαραθεσεις με μια απο ΕΕ.. Εδω εχεις What you see is what you PAY! (δεν εχει BONUS ουτε απο ELTA ουτε απο τιποτα εξτρα) ΕΧΕΙ 2 χρόνια εγγύηση αμαζον (αν παθει κατι αυτοι στέλνουν currier δεν πλερωνεις ΦΡΑΓΚΟ εξτρα) Βλεπεις το SAR! (οκ σε μερικα κινεζικα το αναφερει και αυτο). Το εχεις σπιτι σου μεσα σε λιγες εργασιμες.
sintalkas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Φίλε και αυτό που υποτίθεται μια χαρά κινέζικο είναι και μάλιστα αμφιβόλου ποιότητας ,με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κινέζικο βαρβάτο και να σου μείνουν και λεφτά για σουβλάκια. Φυσικά μιας και δεν είναι όλες οι μάρκες καλές και ποιοτικές καλό είναι να πας μια βολτούλα από το myphone και να δεις κριτικές από τα κινητά που σε ενδιαφέρουν από παιδιά που τα πήραν. Μοναδικά μείον Δεν θα έχεις εγγύηση στην ουσία σε περίπτωση χαλασμένου μιας και είναι ανύπαρκτη σε σχέση με το αμαζον που είναι σπαθί στον λόγο του, Σε περίπτωση μικρή που περάσει από τελωνείο την έβαψες αλλά και πάλι λογικά πιο φθηνά θα σου βγει από αυτό το αμαζον Εγώ λέω αξίζει το ρίσκο (χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου σε περίπτωση που την κάτσεις)!!! 2
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αντιπροτάσεις για όσους δεν το πρόλαβαν: Motorola Moto G http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ECBREB6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics Lenovo K900 http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html
newtech Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αντιπροτάσεις για όσους δεν το πρόλαβαν: Motorola Moto G http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ECBREB6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics Lenovo K900 http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html Το ενα εχει 210ευρω (και out of stock) και το αλλο 257 (απο ασια) Κανενα απο τα 2 δεν ειναι dualsim.. Πως ειναι αυτα αντιπροτασεις?
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ελάχιστα πιό ακριβά από το Wiko DARKMOON αλλά και καμία απολύτως σχέση μ' αυτό σε κανένα επίπεδο... Και τα δύο (Motorola Moto G & Lenovo K900) είναι (ή θα είναι και πάλι σε λίγες μέρες) in stock... Ρ.S: Οι αγορά ηλεκτρονικών και άλλων προϊόντων από Ασία δεν νομίζω ότι προβληματίζουν σχεδόν κανένα πλέον...
paulchro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προσφορα ειναι ενα προιον το οποιο ειναι σε χαμηλοτερη τιμη απ την αρχικη του. Δεν ειναι ενα προιον σε συγκριση με αλλα. Παντα θα υπαρχει το κατι καλυτερο κ ισως πιο φτηνο ΑΛΛΑ ετσι δεν παυει να λεγεται προσφορα. Πχ ενα iphone αν το βρεις -200€, θα ειναι προσφορα αλλα τον ανταγωνιστη του (s4) παλι μπορεις να τον βρεις σε εκεινη την τιμη, παυει να ναι προσφορα το πρωτο;.. 1
thes Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προσωπική γνώμη: Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να διατυπωθεί κάποιος γενικός κανόνας, που να ορίζει με ακρίβεια τι είναι προσφορά και τι όχι. Σίγουρα μερικές περιπτώσεις είναι ολοφάνερες προσφορές, αλλά κάποιες άλλες όχι. Η συγκεκριμένη συσκευή για παράδειγμα, για μένα προσωπικά, δεν είναι (ήταν) σε προσφορά. Είναι μεν καλό ότι πωλητής το amazon, με την αξιοπιστία που φέρει αυτό το όνομα, συν το ότι είναι ευρωπαικό, αλλά το κινητό ως κινητό δε μου λέει κάτι, έχοντας δει πάρα πολλά κινητά με παρόμοια ή καλύτερα χαρακτηριστικά, κυρίως από Κίνα. Το ότι δεν έχω ξανακούσει τον κατασκευαστή επίσης παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι κάποιος καθεαυτού κατασκευαστής, ή αν είναι κάποιο ταμπελάκι που κολάει κάποιος κινέζος σε φασόν παραγωγή. Ίσως στη Γερμανία να είναι γνωστή φίρμα, ή ίσως εγώ να μην τη γνωρίζω. Όπως και να'χει, το αν το συγκεκριμένο κινητό ήταν συμφέρουσα αγορά ή όχι, πιστεύω ότι είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα. Και, άσχετα αν για μένα ήταν προσφορά ή όχι, ήταν καλό που το δημοσίευσε ο newtech, γιατί αυτό είναι και το νόημα του συγκεκριμένου τμήματος του forum σωστά; Βρίσκει κάποιος, κάτι που θεωρεί καλό, το δημοσιεύει, το διαβάζουν, το αξιολογούν ή όχι και ωφελούνται ανάλογα και τα υπόλοιπα μέλη. Τώρα αν κάποιος κάνει δημοσίευση με πονηρό σκοπό (π.χ. αν ο newtech ήταν ο ιδιοκτήτης του amazon), τότε η κουβέντα πάει αλλού. Newtech, μπας και είναι δικό σου το amazon.de και δε μας το λες; (!) 1
newtech Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ελάχιστα πιό ακριβά από το Wiko DARKMOON αλλά και καμία απολύτως σχέση μ' αυτό σε κανένα επίπεδο... Και τα δύο (Motorola Moto G & Lenovo K900) είναι (ή θα είναι και πάλι σε λίγες μέρες) in stock... Ρ.S: Οι αγορά ηλεκτρονικών και άλλων προϊόντων από Ασία δεν νομίζω ότι προβληματίζουν σχεδόν κανένα πλέον... Ισα ισα που εδω και λιγο καιρο προβληματιζουν καθος υπαρχουν χρεωσεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ αλλα και στο θεμα επιστροφη... Ειναι σαν να μην εχεις εγγύηση της περισσότερες φορές. Επισεις ΚΑΝΕΝΑ δεν ειναι δικαρτο (που βολεψε τον φιλο) και ελαχιστα πιο ακριβα δεν τα λες.. ιδικα το K900 Αφου τα θεωρειτε προσφορα γιατι δεν κανετε ενα THREAD? Για δικαρτο απο ΕΕ (και απο το αμαζον) και με τα specs του μια χαρα ειναι. Υγ.. ΤΟ MOTOG εγω το ανεβασα.. το αναφερω κιολας... Επιδει το ενα αποτελει προσφορα δεν παει να πει οτι δεν θα ανεβαζουμε αλλες. Προσωπική γνώμη: Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να διατυπωθεί κάποιος γενικός κανόνας, που να ορίζει με ακρίβεια τι είναι προσφορά και τι όχι. Σίγουρα μερικές περιπτώσεις είναι ολοφάνερες προσφορές, αλλά κάποιες άλλες όχι. Η συγκεκριμένη συσκευή για παράδειγμα, για μένα προσωπικά, δεν είναι (ήταν) σε προσφορά. Είναι μεν καλό ότι πωλητής το amazon, με την αξιοπιστία που φέρει αυτό το όνομα, συν το ότι είναι ευρωπαικό, αλλά το κινητό ως κινητό δε μου λέει κάτι, έχοντας δει πάρα πολλά κινητά με παρόμοια ή καλύτερα χαρακτηριστικά, κυρίως από Κίνα. Το ότι δεν έχω ξανακούσει τον κατασκευαστή επίσης παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι κάποιος καθεαυτού κατασκευαστής, ή αν είναι κάποιο ταμπελάκι που κολάει κάποιος κινέζος σε φασόν παραγωγή. Ίσως στη Γερμανία να είναι γνωστή φίρμα, ή ίσως εγώ να μην τη γνωρίζω. Όπως και να'χει, το αν το συγκεκριμένο κινητό ήταν συμφέρουσα αγορά ή όχι, πιστεύω ότι είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα. Και, άσχετα αν για μένα ήταν προσφορά ή όχι, ήταν καλό που το δημοσίευσε ο newtech, γιατί αυτό είναι και το νόημα του συγκεκριμένου τμήματος του forum σωστά; Βρίσκει κάποιος, κάτι που θεωρεί καλό, το δημοσιεύει, το διαβάζουν, το αξιολογούν ή όχι και ωφελούνται ανάλογα και τα υπόλοιπα μέλη. Τώρα αν κάποιος κάνει δημοσίευση με πονηρό σκοπό (π.χ. αν ο newtech ήταν ο ιδιοκτήτης του amazon), τότε η κουβέντα πάει αλλού. Newtech, μπας και είναι δικό σου το amazon.de και δε μας το λες; (!) Σαν να τα γραφω εγω.. Εγω πχ την μαρκα την γνωριζω λογο του οτι μενω τσεχια. (τσεχια σλοβακια γερμανια αυστρια Πολωνία τα ιδια παιζουν) Ναι σιγουρα απο κινα βρισκεις στα ιδια χαρακτιριστικα φτινοτερο η με τα ιδια λεφτα καλύτερο δεν αντιλεγω (ποτε δεν το εκανα) Απλα ειναι αλλιος οπως ειπες να αγοραζεις απο ΕΕ ποσο μαλλον απο το αμαζον και αλλιος απο ΑΣΙΑ. Και εγω εχω παρει απο ΑΣΙΑ.. αρκετες φωρες.. μαλιστα και tablet Που ειχα θεμα το εστειλα και μου πληρωσαν μεχρι και τα εξοδα... Κινητο απο την άλλη το πλήρωσα +80€ τελωνιο (γιατι ΕΤΣΙ) και οταν χαλασε το εστειλα.. (με δικα μου εξοδα) οταν δε μου το εστειλαν.. ΞΑΝΑ ΤΕΛΩΝΕΊΟ!!! 65€ αυτην την φωρα... !!! Ειναι απο επιστροφη... "ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ!!!"... Οποτε ... Δεκτο να μην ειναι προσφορά αν μου πει καποιος.. Newtech.. εδω εχει αυτο με ιδια χαρακτιριστικα με -20€ ή στα ιδια λεφτα αλλα με 2gb πχ. αλλα οχι απο ασια.. παμε αλλου. Ειδα ενας φιλος άμεσος το αγόρασε.. και καλα εκανε.. γιατι εψαχνε για ενα 2καρτο απο ΕΕ. αν δειτε στο YOUTUBE εχει αρκετα βιντεο της εταιριας για τα κινητα τους.. ΥΓ.. Πλακα πλακα οτι προσφορα εχω βγαλει τελευταία απο εκει ειναι.. γμτ... με καταλαβες 1
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προσθέτω ότι, ψάχνοντας για το τηλέφωνο, βρήκα ότι κυκλοφορεί ευρέως και στις χώρες της Νότιας Ευρώπης (Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία κλπ) και από την αντιπροσωπεία στη Γαλλία βρήκα και κατέβασα το manual (σε όλες σχεδόν τις ευρωπαικές γλώσσες εκτός της ελληνικής) και την εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή. Στη Γερμανία, βέβαια, φαίνεται να κυκλοφορεί περισσότερο η Wiko με αρκετά μοντέλα και στο idealo υπάρχουν αρκετά καταστήματα με το τηλέφωνο και τα αξεσουάρ του (case, screen protector κλπ).
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ... α καλα!.... Σου θίξαμε την αγορά; Ήταν προσωπική άποψη. Δεν είπα να μην το πάρει κάποιος και δεν απάντησα και σε 'σένα. Για μένα ξαναλέω δεν αξίζει. Άγνωστος κατασκευαστής. Τι να το κάνω το άμαζον, αν δεν υπάρξει υποστήριξη για το τηλέφωνο; Το ότι εσύ κάηκες μία φορά από Κινέζικο με επιστροφή κλπ δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας. Για σένα ήταν προσφορά. Με το καλό να το δεχτείς (αν και θα έχει έρθει σίγουρα.) Γράψε και εντυπώσεις όταν έρθει, ώστε όταν καώ και εγώ από τα κινέζικα να στραφώ προς αλλού... Και θα κράζουμε μαζί τους άλλους μετά!
newtech Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σου θίξαμε την αγορά; Ήταν προσωπική άποψη. Δεν είπα να μην το πάρει κάποιος και δεν απάντησα και σε 'σένα. Για μένα ξαναλέω δεν αξίζει. Άγνωστος κατασκευαστής. Τι να το κάνω το άμαζον, αν δεν υπάρξει υποστήριξη για το τηλέφωνο; Το ότι εσύ κάηκες μία φορά από Κινέζικο με επιστροφή κλπ δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας. Για σένα ήταν προσφορά. Με το καλό να το δεχτείς (αν και θα έχει έρθει σίγουρα.) Γράψε και εντυπώσεις όταν έρθει, ώστε όταν καώ και εγώ από τα κινέζικα να στραφώ προς αλλού... Και θα κράζουμε μαζί τους άλλους μετά! Φιλε μου καταρχας ειναι Αγνωστος κατασκευαστης για σενα. Η Wiko ειναι γνωστη μαρκα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ευρωπη. Δεν καηκα απο κινεζικο και δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος ντορος να βγαλεις τα κινεζικα τελεια. δεν το εχω αγορασει.. το οτι βαζω κατι δεν παει να πει οτι το αγωρασα.. το εχω δει το μοντελο και γενικα τα WIKO και σε αυτη την τιμη το θεωρισα προσφορά. Απλα (για 20 φωρα) αλλο ειναι να πει καποιος ΔΕΝ αξιζει γιατι υπαρχει αυτο (ΑΠΟ ΕΕ) και αλλο να πει δεν αξιζει και να πεταει 10 κινεζιες.. Αν υπαρχει προσφορα απο ασια ας ποσταρει ενα νεο thread. Ας σταματισει εδω το θεμα γιατι τζαμπα αναλωνόμαστε Για μενα (και για αρκετους πιστευω) η ΕΕ αγορά με αυτην της ΑΣΙΑΣ εχει διαφορά. Για αλλους οχι.. Απλα αντιπαραθεσεις ειναι καλο να γινονται απο το ιδιο continent. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου καταρχας ειναι Αγνωστος κατασκευαστης για σενα. Η Wiko ειναι γνωστη μαρκα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ευρωπη. Δεν καηκα απο κινεζικο και δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος ντορος να βγαλεις τα κινεζικα τελεια. δεν το εχω αγορασει.. το οτι βαζω κατι δεν παει να πει οτι το αγωρασα.. το εχω δει το μοντελο και γενικα τα WIKO και σε αυτη την τιμη το θεωρισα προσφορά. Απλα (για 20 φωρα) αλλο ειναι να πει καποιος ΔΕΝ αξιζει γιατι υπαρχει αυτο (ΑΠΟ ΕΕ) και αλλο να πει δεν αξιζει και να πεταει 10 κινεζιες.. Αν υπαρχει προσφορα απο ασια ας ποσταρει ενα νεο thread. Ας σταματισει εδω το θεμα γιατι τζαμπα αναλωνόμαστε Για μενα (και για αρκετους πιστευω) η ΕΕ αγορά με αυτην της ΑΣΙΑΣ εχει διαφορά. Για αλλους οχι.. Απλα αντιπαραθεσεις ειναι καλο να γινονται απο το ιδιο continent. Δεν εβγαλα κανενα κινεζικο τελειο. Δεν ξερω πως το συμπερανες αυτο. Την τσεπη μου κοιταω οταν παω να αγορασω. Την εταιρια δεν την ηξερα. Νόμιζα ότι το αγόρασες. Δεν αντιπρότεινα κινέζικο. Διόρθωσα την τιμή από ένα κινέζικο που πρότεινε ένας άλλος πιο πάνω. Ούτε είπα ότι το κινέζικο αυτό είναι καλύτερο από αυτό της προσφοράς. Αυτό για να είμαστε ξεκάθαροι. Αυτά λοιπόν...
newtech Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν εβγαλα κανενα κινεζικο τελειο. Δεν ξερω πως το συμπερανες αυτο. Την τσεπη μου κοιταω οταν παω να αγορασω. Την εταιρια δεν την ηξερα. Νόμιζα ότι το αγόρασες. Δεν αντιπρότεινα κινέζικο. Διόρθωσα την τιμή από ένα κινέζικο που πρότεινε ένας άλλος πιο πάνω. Ούτε είπα ότι το κινέζικο αυτό είναι καλύτερο από αυτό της προσφοράς. Αυτό για να είμαστε ξεκάθαροι. Αυτά λοιπόν... Οχι ρε συ δεν το χρειαζομαι.. εχω 2 κινητα (ποτε δεν ειμαι του dual sim) MotoG και ενα Samsung galaxy Express
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα το κινητό πριν από λίγες ώρες και αφού του έβαλα 1 sim (την άλλη πρέπει να την κόψω σε micro) και όρισα γλώσσα και αρχικές ρυθμίσεις, το έψαξα και βλέπω ότι είναι αρκετά αξιόλογο και, κυρίως, ελαφρύ και εύχρηστο. Νομίζω ότι έκανα καλή αγορά και ευχαριστώ τον TS για την υπόδειξη. ΥΓ Άσχετο με το θέμα, αλλά έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο που λειτουργούν τα ΕΛΤΑ courier. Το δέμα έφτασε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, στις 19.30 στη Λένορμαν, στις 02.00 στο ΚΔΤ Βόρειας Αθήνας (Χαλάνδρι) και στις 06.51 είχε προωθηθεί για παράδοση. Τηλεφώνησα στις 08.15, ο υπάλληλος το βρήκε, και πήγα να το παραλάβω στις 09.00 (!!!) Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στα παιδιά που εργάζονται σ αυτό τον τομέα. ΥΓ2 Το κινητό έχει πολλές δυνατότητες αλλά βρήκα μια έλλειψη που δεν είναι πολύ σοβαρή. Έχει αρκετές επιλογές γλώσσας για πληκτρολόγιο, μεταξύ των οποίων σχεδόν όλες τις ευρωπαικές, αλλά δεν έχει ελληνική. Η έλλειψη καλύφθηκε αμέσως με νέο πληκτρολόγιο που έχει αγγλικά/ελληνικά. Αξίζει μια αξιολόγηση αλλά δεν έχω χρόνο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από makfil 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα