adams24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κι ομως, διαβασε..!! GIGABYTE’s Core Boost technology provides an easy way for users unlocking the CPU’s hidden cores via the Without any complicated setting needed in BIOS, users can experience a phenomenal performance upgrade right away. *The ability of unlocking the hidden CPU cores might vary by different processors. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3498#ov Αφου γινεται με προγραμμα, ok γινεται, τσεκαρε και στο manual της μητρικης http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3498#manual Τσεκαρε (σ)τα: * MB Intelligent Tweaker (M.I.T.) * Advanced BIOS Features Επισης αν μπαινεις σε εξτρα/(κρυφες) επιλογες, στο bios με συνδυασμο πληκτρων Control+F1: Setup menu options, you can press <Ctrl> + <F1> in the main menu of δεν μπορώ να βρω τίποτα έχει 2 μέρες με αυτό ασχολούμαι το EasyTune6 utility. το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν τρέχει δεν ξεκινάει το πρόγραμμα αχχααχ για τον π......ο κατάσταση δεν βλέπω να λέει πουθενά για cpu core αυτά που βρίσκω είναι κάτι για την cpu που έχει επιλογές mhz
adams24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 καμιά ποιο συγκεκριμένη πληροφορία κανείς παιδιά??
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δεν πρεπει να ξεκλειδωνει φιλαρακι η μητρικη σου πυρηνες.
adams24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά έχω διαβάσει ότι κάποιοι έχουν ξεκλειδώσει ίδιο επεξεργαστή με ίδια μητρική
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τι revision ειναι η μητρικη σου?γιατι και εγω αυτο που διαβασα ειναι οτι χρησιμοποιησαν το easytune για να ξεκλειδωσουν.....απο το bios δεν εχει επιλογη.
adams24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 1.0 το easytune το κάνω κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν τρέχει κάνει loading και με πετάει μήνυμα για πρόβλημα έχει επιλογή επιλύσεις συνεχίζει το loading αλλά δεν ανοίγει ποτέ δεν βλέπω κάτι άλλο σχετικό με cpu
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δεν εχει απο το bios,το κοιταξα και εγω λιγο στο ιντερνετ. βεβαια αυτος που ξεκλειδωσε ειχε αλλο revision απο εσενα.2.3 νομιζω.
adams24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χχχχμμμμ οκ το αφήνουμε επομένως το θέμα
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ψαξε (σ)τα: revision μητρικης, bios μητρικης, τυχον κρυμμενες/hidden επιλογες/options,αν υπαρχει καποιο modded-unlocked bios και βεβαιως καποιο easytune που να παιξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα