Προς το περιεχόμενο

rise of nations κολλάει

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να παίξω το ron αλλά κολλάει συνεχώς μετα από ΄μερικά δ/λ αφού ξεκινήσει το παιχνίδι.Έχω μια radeon 9600 και δοκιμασα catalyst 3.5 kai 3.7.Το λειτουργικό είναι τα xp.Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει?Βασικά υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από clear cmos αφού πριν έπεζα κανονικά.Τις έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις όμως.Ένα άλλο παιχνίδι που παίζω(F1 2002) καθώς και το 3d mark 2001 τρέχουν κανονικά

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να κάνει test στην κάρτα γραφικών για προβλήματα?Μου είχαν πεί για το powerstrip αλλά δεν βρήκα τέτοια επιλογή

Δημοσ.

Εγώ πάντως με ΧΡ παίζω μια χαρά...

μήπως έχει πρόβλημα η ραμ σου? συνήθως όταν κολλάνε τα παιχνίδια φταίει η ραμ (αφού το φορτώνει κανονικά και δεν έχει glitches στα γραφικά...)! δοκίμασε το ΜΕΜΤΕST h memtest86

Δημοσ.

Ξαναεγκατεστησε το (αν δεν το εχεις κανει ηδη) μπας και πηραχτηκε καμια ρυθμιση του! Αν δεν τρεχει ουτε με αυτο κανε Format. Η καρτα γραφικων δεν νομιζω να φταιει! Στο κατω κατω δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια που παιζεις.

Δημοσ.

Το έκανα πάλι εγκατάσταση έκανα και format, το δοκίμασα σε άλλο λειτουργικό,κατέβασα νέους drivers και πάλι τπτ.Γι'αυτό λέω ότι θα πρέπει να κοιτάξω σε hardware επίπεδο πλέον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...