Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δώστε τα φώτα σας!

Θέλω να κάνω dualboot με win7 και ubuntu.Είχα ήδη dualboot με win7 και win8 και είπα να αντικαταστήσω τα 8 με ubuntu.Μπαίνω με το livecd και πατάω install.Κάνω φορματ τον δισκο και ξεκινάω το install.Όσο έκανε install έπεσε το ρεύμα και όταν ήρθε πάλι πάω να το ανοίξω και έκανε πως μπαίνει σε ubuntu αλλά μετά κολλούσε μόνιμα σε άσπρη οθόνη.Δεν μπορούσα να βρω την επιλογή για boot σε win7 και λέω δν πειράζει backup είχα ας εγκαταστήσω πάλι win7 αρκεί να δουλέψει το pc.Κάνω φορματ το πρώτο partition και βαζω win7.Μπαίνω κανονικά στο σύστημα και πλέον το δεύτερο partition το βγάζει πως είναι 100mb ενώ είναι 100gb.Ξαναμπαίνω με το livecd να δω αν μπορώ να κάνω φορματ το partition και λέει πως από τα 120gb έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί 119 και δν μπορώ να το κάνω φορματ.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο για να κάνω την δουλειά μου; Ο σκληρός ήταν 85% υγεία και ήδη μαζεύω λεφτά για καινούργιο.Να κάτσω έτσι όπως είμαι με μόνο το πρώτο partition λειτουργικό και μόλις πάρω καινούργιο να τον στείλω στα τσακίδια; Παιδιά θέλω βοήθεια γρήγορα, το pc το χρειάζομαι!

Δημοσ.

Ποιο είναι το μέγεθος του σκληρού δίσκου σου;

Ανέβασε snapshot από τον Disk Manager των Windows.

Δοκίμασες να κάνεις συρρίκνωση τόμου;

Δημοσ.

Ποιο είναι το μέγεθος του σκληρού δίσκου σου;

Ανέβασε snapshot από τον Disk Manager των Windows.

Δοκίμασες να κάνεις συρρίκνωση τόμου;

Ο σκληρός είναι 250gb. Το πρώτο partition έχω για win7 και το δεύτερο το θέλω για ubuntu.Με τις πατάτες που έκανα πλέον έχω ένα fresh win7 με χαμένα όλα μου τα αρχεία και ένα γεμάτο δεύτερο partition που μέσα από τα windows το αναγνωρίζει σαν 100mb ενώ έπρεπε να γράφει 116gb.

Δημοσ.

Στον Disk Manager των Windows δεν εμφανίζονται οι κατατμήσεις του Linux?

Όχι.Μέχρι που δοκίμασα με εκείνο το linux installer για usb που εχει επιλογη για hdd.Να κάνω install στο hdd κατευθειαν και βεβαια εβαλα επιλογη για φορματ.Έδειξε οτι το εκανε και μετα το χαος.Ούτε windows ούτε ubuntu.Λέει δεν είχε να bootαρει.Με βλέπω να κάθομαι με τον μισό σκληρό μέχρι να πάρω άλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...