pillopoulos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Χαίρεται,Εδώ και λίγους μήνες έχω αγοράσει το εν λόγω laptop ( 4gb ram, geforce gt640m le καρτα γραφικών) και έχει αρχίσει να κολλάει όταν έχω ανοιχτή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί flashplayer. Για την ακρίβεια δεν κολλάει αλλά τρέχει σε τακτά χρονικά διαστήματα σαν να πηγαίνει σε super slow motion. Φαντάζομαι οτι δεν έχει να κάνει με ελλιπή ή ισχνής δυναμικοτητας χαρακτηριστικά του υπολογιστή αλλά με κάτι άλλο. Τι θα μπορούσε να είναι;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δωσε μας ένα παράδειγμα εφαρμογής στην οποία σου εμφανίζει το πρόβληματακι αυτό
pillopoulos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Συνήθως ακόμα και όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube ή παίζω παιχνίδια στο dod. Αλλά δικαιολογείται;
Hyphen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Συνήθως ακόμα και όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube ή παίζω παιχνίδια στο dod. Αλλά δικαιολογείται; Το να σηκωνει θερμοκρασιες μπορει αλλα οχι να κολλαει οπως λες...καινουργιο λαπτοπ. Απο drivers?? εχεις κανει αναβαθμισεις?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και μενα στους οδηγούς παει το μυαλό μου
pillopoulos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε γαμώτο, ό,τι αναβάθμιση υπήρχε την έχω κάνει.... Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση και στην onboard κάρτα; Δεν ξερω αν έχει γίνει γιατί την εγκατάσταση μου την είχε κάνει ένας φίλος μου.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε τους τελευταίους διαθέσιμους για την integrated κάρτα γραφικών του επεξεργαστή από το site της Intel.
pillopoulos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Απ'ότι φαινεται μάλλον αυτό ήταν το θέμα. Ευχαριστώ πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα