Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα χρησιμοποίησα την Pointer για να κατοχυρώσω ενα domain name και χρησιμοποίησα την υπηρεσία free hosting με κάθε domain name.

Δυστυχώς απο εκείνη την στιγμή το email που έφτιαξα δέχεται κάθε μέρα email απο κάθε λογής επιχείρηση. Προσπάθησα να κάνω Unsubscribe αλλα κάνοντας σε κάθε μία απο τις δεκάδες που έρχονται δεν είναι λύση. Έστειλα μήνυμα αλλα απάντηση δεν έχω λάβει.

Δε ξέρω αν είναι κάποια πολιτική σε νέους λογαριασμούς να μοιράζει τα email μας για διαφημιστικούς σκοπούς.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα απενεργοποιήσεις;

Δε μπορώ να καταλάβω πως οι εταιρίες που διαφημίζονται στέλνουν spam χωρίς να έχεις γραφτεί στην λίστα newsletter τους.

Μπορεί τα πιο πάνω να είναι απλα μια σύμπτωση και να είμαι ο μόνος.

Δημοσ.

Επίσης μακριά από 000webhost. Είχα ανεβάσει ένα σάιτ εκεί μιας και παρείχε free hosting και μετά από ένα χρόνο άρχισαν να μου έρχονται εκατοντάδες σπαμ, με αποτέλεσμα να γεμίσει το gmail μου και όλα τα νέα μηνύματα να πηγαίνουν στο trash.

Μέχρι να το πάρω χαμπάρι είχα ήδη χάσει πολλά σημαντικά emails.

Δημοσ.

Φτιαξε φιλτρα στο mail που χρησιμοποιείς. Επισης μπορεις να βρεις φιλοξενια και με 2-3 ευρω απο το να ταλαιπωρεισαi..

Δημοσ.

Συμφωνώ, το δωρεάν είναι για να προσελκύσει κόσμο και να δημιουργήσουν λίστα με email και να τα εκμεταλλεύονται για διαφημιστικούς λόγους, θα μπορούσαμε και εμείς να το κάνουμε αλλά είπαμε, υπάρχουν και όρια.

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω Unsubscribe αλλα κάνοντας σε κάθε μία απο τις δεκάδες που έρχονται δεν είναι λύση..

Άστο, το 'καψες το email: το μόνο που κατάφερες ήταν να επιβεβαιώσεις ότι το email είναι υπαρκτό και ενεργό. Σβήστο, φτιάξε καινούριο και δες πως θα πάει - έχε επίσης στα υπόψην ότι email του τύπου [email protected] και [email protected] είναι τα πλέον ευάλωτα σε spam (τα μαντεύει ο καθένας, δεν είναι ανάγκη να τους τα δώσει η εταιρία που σου κάνει το hosting)

Δημοσ.

Είχα επιλέξει το info@ :/ Πάλι τα ίδια σήμερα. 

Έχω μαζέψει 12 διαφορετικές εταιρείες και μέχρι τώρα κάθε φορά μου στέλνουν και 1-2 καινούργιες.

Το καλύτερο είναι οτι η Pointer πουθενά δεν αναφέρει οτι μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Δε ξέρω αν έχει νόημα να τις αναφέρω... Γιατί να τους δώσω και άλλη προσοχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.

Διαβάζοντας τα σχόλια θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι η Pointer τηρεί αυστηρή Πολιτική Ασφαλείας για τα προσωπικά δεδομένα. Κατά συνέπεια δεν εκμεταλλευόμαστε με κανένα τρόπο (πώληση, διαφήμιση, spam κοκ) τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας ανεξαιρέτως του είδους της υπηρεσίας που έχουν.
Ο μόνος τρόπος που χρησιμοποιεί η Pointer τα δεδομένα αυτά είναι για να επικοινωνήσει με τους πελάτες της στέλνοντας ενημερωτικά e-mail (6-7 ανά έτος) για υπηρεσίες της αποκλειστικά ή για τεχνική υποστήριξη όποτε αυτή χρειαστεί.

Το Free Hosting είναι μια παροχή υπηρεσιών από το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε εδώ και 13 χρόνια στην Ελληνική αγορά.  Όλες οι υπηρεσίες μας ανεξαιρέτως υπόκεινται στους ίδιους Όρους Χρήσης και φυσικά στην ίδια Πολιτική Ασφαλείας.

Για την Pointer
Παπαμιχαήλ Θωμάς
Διευθυντής του τεχνικού τμήματος

Επεξ/σία από thomaspb
Δημοσ.

Τιμά πολύ την εταιρεία που απάντησε. Χωρίς αποτέλεσμα..http://www.pointer.gr/el/terms

Φυσικά η απάντηση θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να χρησιμοποιηθεί παντού (*Good crisis Managment).

Το θέμα ανοίχτηκε με σκοπό την πληροφόρηση. 

Σήμερα ξεκίνησε νέος κύκλος απο spam mail.  

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε κάθε απάντηση δική σου απλά επιβεβαιώνεις το email σου.

Όταν χρησιμοποιείς το email ή απλά το domain σου σε οποιοδήποτε κακόβουλο site είναι πολύ πιθανών να στο πάρουνε και να το χρησιμοποιήσουν για αποστολή spam!

Οι εταιρείες hosting και οι πάροχοι γενικότερα κάνουν προσπάθειες για την καταπολέμηση των spam. Τους συμφαίρουν περισσότερο servers χωρίς φόρτο εργασίας και καθαρές IPs παρά το αντίθετο!

Κάπου αλλού την πατάς φιλαράκι, ψάξου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...