Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα την άποψη σας για αγορά τροφοδοτικού ανάμεσα στα 2 που έχω στον τίτλο δηλ

1 DEER DR-8500BTX 500W 12CM FAN

2 Τροφοδοτικό (PSU) Hantol ATX H550 550W

θα το βάλω σε υπολογιστή που θα τρέχει windows7 και όπως θα δείτε και απο τα χαρακτηριστικά του συστήματος παρακάτω μιλάμε για βασικές εφαρμογές σπιτιού δηλ χαζευτήρι internet καμια ταινιά μπορεί και κανα παιχνίδι ζωρίς φυσικά πολλές πολλές απαιτήσεις.Έχω λοιπόν

επεξεργαστή AMD A4-4000 3.2GHZ DUAL CORE BOX

μητρική ASUS F2A55-M LK2 PLUS RETAIL

γραφικών ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL

σκληρό TOSHIBA DT01ACA050 500GB SATA3

DVD DRIVE Και μνήμη RAM 2G

Αξίζει ο κόπος για το κινέζικο τροφοδοτικό ή επιμένω σε επώνυμο προιόν σαν πιο αξιόπιστο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ θα προσπαθούσα να βάζα http://www.skroutz.gr/s/2850579/Corsair-VS-Series-VS350.html αν και δεν έχει απαιτήσεις το σύστημα.

ναι αλλά προτείνεις 350watt πολύ πια χαμηλά απο τα 550w

προφανώw η corsair ανώτερο brand αλλά 350 σε σχέση με 550 και 15ευρώ πάνω μου κάνει κάπως

Δημοσ.

Δε βγάζουν τόσα W στη πραγματικότητα αυτά για τα οποία ρωτάς στο αρχικό ποστ και είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.Απέφυγε τα καλύτερα.Στο corsair (και στις άλλες προτάσεις των παιδιών) μπορεί να μπει και σύστημα με μεγαλύτερες απαιτήσεις, σε αυτά όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Ποτε κινεζικα τροφοδοτικά ακομη και σε χαμηλοτατων απαιτησεων συστηματα....

Οσο και να σου φαινεται παραξενο το corsair που έχει 15ε παραπανω αλλα λιγοτερο βατ... και καλυτερο ειναι και πιο αποδοτικό.....

Τα ονομαστικά βατ δεν λενε απολυτως τπτ και στο 100% των κινεζικων δεν ισχύουν καν.... 

Στο τροφοδοτικό δεν πληρώνεις μονο τα βατ αλλα και χιλια δυο αλλα συστηματα που κουβαλανε για την προστασία του υπολογιστή σου.

• Like 2
Δημοσ.

πάρε μωρέ το κινέζικο... να κινείται και η αγορά τον service/ανταλλακτικών!

:D σωστός!!! κλαίωωωωω :D

+1 για το VS350. Σε φίλο μου κάηκε το "και καλά" 400άρι τροφοδοτικό των 20€ που είχε και πήρε μαζί την κάρτα γραφικών (τίποτα,απλά μια GF 210). Βάλαμε ένα VS350 και μια hD6450 και είναι εντάξει.

Συμπέρασμα; Αν έδινε +10€ τότε και δεν το έπαιρνε από κομπιουτερά ενώ δεν τον ήξερα,δεν θα πλήρωνε 70€ τώρα. 

Δημοσ.

ναι αλλά προτείνεις 350watt πολύ πια χαμηλά απο τα 550w

προφανώw η corsair ανώτερο brand αλλά 350 σε σχέση με 550 και 15ευρώ πάνω μου κάνει κάπως

Να μην διαβάζεις τα ονομαστικά βατ που δίνουν,αλλά τα αμπέρ και τα βατ στην δωδεκάρα γραμμή,τα απλά τροφοδοτικά του κιλού μπορεί να βγουν και ποιο αξιόπιστα από τα άλλα, π.χ δεν έχουν πολλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ο σχεδιασμός δοκιμασμένος εδώ και πολλα χρόνια !!

Αλλα μιλάμε πάντα για χαμηλών επιδόσεων.    

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία.... Θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό σε έναν Athlon XP 1800 για να βάλω μια 3650 που έχω. Να βάλω αυτό το Deer; Αξίζει?! ( Πιο συγκεκριμένα έχω βρεί το 650W στα 23 ευρώ, δεν μου πάει η καρδιά για παραπάνω)

Το μετακίνησα και στα Τροφοδοτικά.

Επεξ/σία από VonLoutsos
Δημοσ.

Απορία.... Θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό σε έναν Athlon XP 1800 για να βάλω μια 3650 που έχω. Να βάλω αυτό το Deer; Αξίζει?! ( Πιο συγκεκριμένα έχω βρεί το 650W στα 23 ευρώ, δεν μου πάει η καρδιά για παραπάνω)

Το μετακίνησα και στα Τροφοδοτικά.

Για τοσο παλιο συστημα ναι βαλε και το deer σιγα τα οα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...