Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω και πολλα απο καρτες γραφικων ουτε τις εχω δοκιμάσει αλλα στο link που παραθετεις συγκεκριμένα λεει "no winner declared" 

Και σε συνδυασμο με αυτο http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1493&gid2=1247&compare=radeon-hd-8750m-2gb-ddr3-vs-geforce-gt-740m θα έλεγα οτι είναι περιπου ιδιων δυνατοτητων. 

Δημοσ.

Για πειτε τους λογους που θα το αποφευγατε, να μιλαμε με επιχειρηματα τουλαχιστον!

Κάνε μια αναζήτηση στο forum για προβλήματα,κάνε και ένα google search και θα καταλάβεις.Αρκετά άτομα του κύκλου μου είχαν προβλήματα με το συγκεκριμένο κατάστημα,εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει hw από κει.

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση στο forum για προβλήματα,κάνε και ένα google search και θα καταλάβεις.Αρκετά άτομα του κύκλου μου είχαν προβλήματα με το συγκεκριμένο κατάστημα,εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει hw από κει.

Γενικοτερα για οποιο καταστημα και αν κανω αναζητηση προβληματα θα υπαρχουν, δεν βρηκα κατι  φοβερο ωστε να με αποτρεψει να κανω παραγγελια, και εγω εχω παρει απο εκει hw και ειμαι υπερευχαριστημενη, δεν βγηκα να το δηλωσω! Τελοσπαντων γνωμη μου οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα (e-shop) και οταν βλεπουμε ειδικα τετοιες διαφορες στις τιμες σε ιδια μοντελα, καλο θα ηταν να στηριζουμε αυτον που προσπαθει να "κλεψει" λιγότερο.

Δεν ειμαι εδω για να ερθω σε αντιπαραθεση για τα καταστηματα, σκοπος ηταν να βοηθησουμε το παιδι να βρει εναν υπολογιστη, και εγω αυτον που προτεινα, το βρηκα απο εδω μεσα απο αλλο μελος. Καλη αγορα λοιπον σε οτι και αν επιλεξει!

Δημοσ.

Προσωπικά δε θέλω να μπω σε σύγκριση του χειρότερου με το χείριστο ή του λιγότερο χειρότερου καταστήματος όσο μπορώ.Ορισμένα καταστήματα κουβαλάνε οτι φήμες κουβαλάνε δικαιολογημένα.Ούτε και εγώ είπα οτι είπα για να ρθω σε αντιπαράθεση για κανένα κατάστημα,δεν με απασχολεί.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και οτι πιθανόν θα έρθει με αυτές.Σωστή έρευνα αγοράς να κάνει ο άνθρωπος και ας επιλέξει οτι θέλει από ώπου κρίνει αυτός.

• Like 2
Δημοσ.

Δες και αυτό νομίζω σε καλύπτει.

η κάρτα είναι ισάξια της 740m

είναι διπύρηνο αλλά 4th generation.

και hybrid hdd me 8GB cache.

Α και είναι από e-shop με ότι συνεπάγεται αυτό.

Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το μαγαζί αλλά ίσως απλά ήμουν τυχερός

αφού δεν έχει χαλάσει κάτι από όσα έχω πάρει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...