poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αν θες εσυ 500mw να βαρανε συνεχεια εγω δεν μπορω να φερω αντιρρηση.οκ ειναι χαμηλοτερα απο ενα κινητο οταν μιλας αλλα ειναι καμποσο πανω απο το νομιμο.
moshos95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που το ξανάσκέφτομαι ούτε εγώ θέλω τέτοιου πρόγραμμα! Βλέπω να πετάω κανένα καλώδιο για να τελειώνω!
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που το ξανάσκέφτομαι ούτε εγώ θέλω τέτοιου πρόγραμμα! Βλέπω να πετάω κανένα καλώδιο για να τελειώνω! δεν ειναι προγραμμα ειναι συσκευη. β.αν μπορεις να ριξεις καλωδιο εχεις κανει την καλυτερη δουλεια.και στο τελος του καλωδιου μπορει να βαλεις καποιο παλιο σου ρουτερ οτι και να ειναι αυτο να παιζει σαν access point οποτε να εχεις και με καλωδιο και ασυρματο εκει.και το βασικο να μην εχεις καθολου απωλειες και σημα καμπανα.
moshos95 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗ πατέντα αυτή για να μπορώ να βάζω καθ άλλες συσκευές αν χρειαστώ!
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗ πατέντα αυτή για να μπορώ να βάζω καθ άλλες συσκευές αν χρειαστώ! ε ναι γιατι μπορει να εχεις και καποιο κινητο και να θες να παιζει ασυρματα και να μην πιανει απο το αρχικο ρουτερ.
moshos95 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν συνδέσω τ ΡουτεΡ ένα με το άλλο! Το ένα θα δουλεύει σαν αναμεταδότες!??
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν συνδέσω τ ΡουτεΡ ένα με το άλλο! Το ένα θα δουλεύει σαν αναμεταδότες!?? αναμεταδοτης ειναι repeater.δηλαδη παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα. αν τα ενωσεις θα παιξεις σαν access point.(δεν θα εχειςκαμια απωλεια ταχυτητας).τις ρυθμισεις θα στις πουμε εμεις δεν ειναι κατι δυσκολο.απλα πρεπει να ριξεις ενα UtP απο το πανω ρουτερ μεχρι το κατω.και μετα θα μπορεις να παιξεις και ασυρματα κατω αλλα και με καλωδιο πανω απο το ρουτερ που θα βαλεις κατω σαν αναμεταδοτη οπως το λες.απλα δεν ειναι σωστη λεξη το αναμεταδοτης.καταλαβαινω πως το λες απλα κανονικα ο αναμεταδοτης παιρνει ασυρματα και οχι με καλωδιο.και ναι ριξε καλωδιο αν μπορεις ειναι οτι καλυτερο.βρες και ενα παλιο ρουτερ και καντο access point να ξεμπερδεψεις ευκολα γρηγορα σιγουρα και οικονομικα.γιατι το Repeater οκ καλη λυση αλλα εχει και διαφορα μειονεκτηματα απο θεματα ταχυτητες,απο θεματα παραπανω ρυθμισεις κτλ
moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Φίλε! Έχω δύο ρουτεΡ.τώρα πως θα τα συνδέσω?
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 αυτα που εχεις τι ειναι?adsl router?σκετο ρουτερ?repeater?αναλογως τι εχεις θα σου πουμε πως θα παιξουν. αν και το αλλο ρουτερ ειναι καποιο addsl router Τοτε κανεις τα παρακατω. αν υποθεσουμε οτι το πρωτο adsl router ειναι 192.168.1.254 τοτε στο δευτερο ρουτερ δινεις Ip πχ 192.168.1.253 και του κλεινεις τον dhcp.τα ενωνεις με ethernetκαι εισαι ετοιμος.μετα αν θεες μπαινεις στο 192.168.1.253 για να φτιαξεις το wifi.Μπορεις να δωσεις ιδιο ονομα δικτυου,ιδιο κωδικο και ιδιο κλειδωμα με τον πρωτο ρουτερ απλα 5 καναλια διαφορα στο wireless.οχι καναλι 12 οχι καναλι 13 οχι auto.
moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω απο αυτα που μ λεσ!! εχω τωρα στον ενα συνδεμενο technicolor απο την φορνετ και μετα εχω ενα tomson και ενα wind! ποιο απο τα 2 να το συνδεσω με της φορτνετ?? και πως?
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το αρχικο σου ρουτερ το αφηνεις οπως ειναι πχ το technicolor η οποιο εχεις στην γραμμη.μετα βαζεις καποιο απο τα αλλα 2 και κανεις αυτα που σου εγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα