Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει εδω και δυο μερες αγορασα εναν σταθερο και πηρα μαζι και  ενα φλασακι-wifi για να συνδεομαι στο ιντερνετ του σπιτιου μ αλλα το ρουτερ του ειναι 2 οροφους πανω! οπως καταλαβαινετε εχω μεγαλο προβλημα με το σημα! ποτε δεν πιανη καθολου! ποτε εχω αλλα η ταχυτητα του ειναι χαλια! τι μπορω να αγορασω για να εχω καλυτερο σημα αλλα και πιο γρηγορο ιντερνετ???

ευζριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

σε βλεπω για repeater>προσπαθησε να βαλεις το usb stick που πηρες καπου καλα για να βλεπει ας το πουμε το ρουτερ οπως και το ρουτερ οσο γινεται σε πιο καλο σημειο χωρις εμποδια μπας και πιασεις.αλλιως η ριχνεις καλωδιο αν γινεται η πας για Repeater.θα μπορουσε να γινει και δοκιμη με κανα καλυτερο stick η με stick με κατευθυντικη κεραια αλλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα δουλεψει.αν ειναι ιδιος πινακας ρευματος παιζει και powerline

Δημοσ.

Πιανει το σημα απο το αρχικο ρουτερ και το αναμεταδιδει.δηλαδη εχεις 1 οροφο 2οροφο και 3οροφο.το αρχικο ρουτερ στον πρωτο οροφο.το repeater μπαινει στον δευτερο οροφο και το αναμεταδιδει στον 2ο και στον 3ο.θα εχεις μια μικρη απωλεια σε ταχυτητα εκτος αν ριξεις καλωδιο μεταξυ τους οποτε εκει βαζεις access point.

Δημοσ.

Καθ αν φταίει το φλασακι!??? Είναι από τα πολυ φθηνά!

μπορει α.να φταιει το flashaki>πρεπει να βρεις απο καποιον να παρεις να κανεις δοκιμη.μην πληρωνεις για αλλο flashaki>

β,μπορει να φταιεει η θεση του ρουτερ η του stick.στο stick βαζεις μια Usb επεκταση πχ.

γ.μπορει να φταιει το καναλι.αλλαξε καναλι στο ρουτερ.

Δημοσ.

στον ρουτερ στην καρτελλα που φτιαχνεις το ασυρματο εχει και να διαλεξεις καναλι.βαζεις καποιο αλλο καναλι απο αυτο που εχει.δεν το αφηνεις auto δεν βαζεις 12 δεν βαζεις 13 channel.

Δημοσ.

Αδερφέ μου σε ευχαριστώ πολυ για την υπομονή σου καθ την προσπάθεια που κανείς αλλά δεν σκαμπαζω μια απο αυτα που ειπες! Μπορεις να μου στειλεις ενα αχετικο βιντεο?

Υ.Γ. και αν αλλαξω καναλι τι θα γινει! ??

Δημοσ.

σε καθε ρουτερ το καναλι αλλαζει αποδιαφορετικο σημειο.απλα το να αλλαξεις το καναλι και να βαλεις το ρουτερ σε καλυτερο σημειο και το Usb wifi σε καλυτερο σημειο ισως ιισως ισως βοηθησει.αλλιως αν λογω διαφορετικων οροφων παλι εισαι οριακα τοτε παμε σε αλλες λυσεις.το καναλι το αλλαζεις για θεματα παρεμβολων

Δημοσ.

ειναι κατευθυντικο μεν αλλα φαντασου οτι απο την αλλη πλευρα δεν εχεις τετοιο.οποτε κανις δεν μπορει να σου πει στην πραξη σιγουρα.επισης  εκμπεμπει παρα πολυ δυνατα.27 dbm = 500mw= 5 φορες  παραπανω απο το κανονικο.απο την αλλη ομως εχεις ενα ρουτερ που ειναι 100mw και με omni κεραια.

Δημοσ.

Άρα από ότι κατάλαβα αυτό που σου έστειλα κάνει την δουλειά που κάνει το φλασάκι απλά αυτό έχει μεγαλύτερη εμβέλεια καθ καλύτερη ταχύτητα??

Δημοσ.

Άρα από ότι κατάλαβα αυτό που σου έστειλα κάνει την δουλειά που κάνει το φλασάκι απλά αυτό έχει μεγαλύτερη εμβέλεια καθ καλύτερη ταχύτητα??

ναι εχει μεγαλυτερη εμβελεια αλλα δεν σημαινει οτι υποχρεωτικα θα παιξει καλυτερα.σιγουρα γιατι ειναι και το θεμα sensinitivy Της καρτας που θα πιανει το ρουτερ.αμφιδρομα πανε αυτα. θα ειναι καλυτερα απο πριν τωρα ποσο καλυτερα δεν ξερω.αλλα και 500mw ειναι αρκετα και δεν ξερω αν ρυθμιζεται η οχι.λογικα θα βρεις και αλλες καρτες με Panel που να μην ειναι high power.ή καρτες που αλλαζει η κεραια και βαζεις Panel.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...