StigmaX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Για πιο λογο να παρεις το 3g ? Για να εχεις αν παραπανω συμβολαιο ? Μια χαρα εισαι με το 32 gb wifi. Το Note 2014 ειναι android tablet. Που σημαινει κακια μπαταρια, που με τον καιρο γινεται χειροτερη, και περιορισμενα apps σχεδιασμενα για ταβλετσ, και αυτα που παλι ειναι σχεδιασμενα για ταμπλετς ειναι σαφως κατωτερα απο τα ιδια apps σε ipad. Άκου εκεί σκεπτικό, θα μας τρελάνει ο τύπος... Είναι λέει android και αυτό συνεπάγεται κακή μπαταρία... 1) Είσαι άσχετος, αν δεν ξέρεις κάτι καλό είναι πριν γράψεις κάτι να το έχεις διαβάσει πρώτα. 2) Προφανώς δεν έχεις δουλέψει κάποιο high end android tablet, απλά παπαγαλίζεις λόγια άλλων προ διετίας... 3) Είσαι προκατειλημμένος, apple fanboy. Για του λόγου το αληθές πάρε και ένα screenshot να δείς την "αδύναμη" μπαταρία του note 2014...
Papakaliati Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Άκου εκεί σκεπτικό, θα μας τρελάνει ο τύπος... Είναι λέει android και αυτό συνεπάγεται κακή μπαταρία... 1) Είσαι άσχετος, αν δεν ξέρεις κάτι καλό είναι πριν γράψεις κάτι να το έχεις διαβάσει πρώτα. 2) Προφανώς δεν έχεις δουλέψει κάποιο high end android tablet, απλά παπαγαλίζεις λόγια άλλων προ διετίας... 3) Είσαι προκατειλημμένος, apple fanboy. Για του λόγου το αληθές πάρε και ένα screenshot να δείς την "αδύναμη" μπαταρία του note 2014... Δεν δειχνεις το σημαντικοτερο , ποσο screen on εχει. Αpple fanboy με την καμια δεν ειμαι, το ipad air ειναι το πρωτο προιον apple μετα το macbook που εχω παρει. Ειχα το nexus 10 kai nexus 7 2013, τα οποιο τα πουλησα και τα 2 σε 2 μηνες . Ακομη και ολες οι 11 ωρες να ειναι screen on, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να ειναι με real usage , surfing video streaming etc, παλι ειναι πολυ λιγες μπροστα στις 17 ωρες netflix streaming που παιρνω απο το ipad. Οποτε σταματα να εισαι κακο παραδειγμα ανδροιd fanboy και αποδεξου μερικες αληθειες. Το γεγονος οτι παραθετεις 11 ωρες συνολικης χρησης σαν γαματη μπαταρια ειναι φανερο ποσο ιδεα δεν εχεις για αυτα που υποστηριζεις. Και να μην συγκρινουμε καν standby battery , που στο ανδροιντ ειναι απλα τραγικη με apps να leachaρουνε μπαταρια δεξια και αριστερα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από Papakaliati
StigmaX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ίσα ίσα που μόνο android fanboy δεν είμαι, και αν κοιτάξεις παραπανω κι εγω προτείνω το ipad ως καλύτερη αγορά έναντι του note 2014. To σχόλιο μου έχει καθαρά να κάνει με τον τρόπο που δικαιολογείς την ανωτερότητα του ipad, και αυτό το κάνεις χωρίς καμία τεκμηρίωση αραδιάζοντας μπαρούφες χωρίς να γνωρίζεις το παραμικρό επι του θέματος. Επίσης συνεχίζεις να απαντάς κάνοντας εικασίες ενώ είναι τόσο απλό... http://bit.ly/1kBpz4f Τώρα πως γίνεται η apple στο site της να λεεί πως το ipad έχει "Up to 10 hours of surfing the web on Wi‑Fi, watching video, or listening to music" και εσύ πιάνεις 17 ώρες δείχνει πόσο προκατειλημμένος είσαι... (και για να μη με βγάλεις και τρελο http://www.apple.com/ipad/compare/)
Papakaliati Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε αφου καθε φορα τοσο μου αντεχει, ποτε λιγοτερο απο 16 ωρες. Με το nexus 10 , 6 ωρες, βαρια 7 και με το nexus 7 σχεδον 8 ωρες. Μιλαω ΜΟΝΟ για αυτα που εχουνε περασει απο τα χερια μου και τα ειχα για μηνες και τα ειδα με τα ματια μου, με διαφορετικα firmware μαλιστα στα android και underclock κατα διαστηματα. Δεν παιρνω ουτε αριθμους απο site ουτε τετοιες βλακιες, οτι σου λεω ισχυουν με τις συσκευες μου. Οσον αφορα την μπαταρια των ipad , αμα δεν εχεις δικο σου δεν ξερεις , ειναι λες και ειναι εξωγιηνη σε σχεση με τα android tablet. Βεβαια πρεπει να πω οτι το nexus 10 ειχε κωμικα κακη μπαταρια, σε βαθμο αμα το χρησιμοποιουσες σχεδον δεν φορτιζε. Να στο θεσω απλα μεχρι να παρω δικο μου ipad air ΔΕΝ το πιστευα που μου ελεγε ενας φιλος μου οτι κραταει τοσο η μπαταρια τους. Κραταει σταθερα 16 , με 17 ωρες netflix, hulu + streaming. Με σχετικα χαμηλη φωτεινοτητα οθονης επειδη τις βλεπω στο κρεββατι, αλλα δεν αλλαζει το γεγονος. Θα ποσταρω φωτο οταν παω σπιτι . Οπως αναφερει και το παλικαρι κατω και συμφωνω απολυτος, ειναι το μονο φορητο γκαγκετ που ειχα ποτε μαζι με το νοκια του στρατου που κρατουσε μηνες , που δεν σε απασχολει η φορτιση. Ειναι πρωτογνωρο συναισθημα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από Papakaliati
ksessalonikios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 επειδή εχω και το air και το note 10.1 2014 η μπαταρια στο note ειναι απλά υποφερτή για να μην πω τιποτα χειροτερο, πρεπει να εχεις τη φωτεινοτητα στο ελαχιστο δυνατο και ολα τα συστηματα εξοικονομησης ενεργειας ενεργα για να δουλεψεις λιγες ωρες, με το air απλά δεν σε ενδιαφερει η φορτιση, αυτα τα ολιγα απο μενα. υγ: και μην αρχισει κανεις να πει για fan και λοιπες π@π@ριες.
sargus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οσον αφορα την μπαταρια των ipad , αμα δεν εχεις δικο σου δεν ξερεις , ειναι λες και ειναι εξωγιηνη σε σχεση με τα android tablet. Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ στο ακέραιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα