Προς το περιεχόμενο

Ipad Air ή Galaxy note 2014 edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα!

Λογω της δουλειας μου ειμαι αναγκασμένος να πάρω Ipad (στο προγραμμα που θέλω δεν υπάρχει υποστίριξη σε Android :cry: )

Διαβάζω σε κάποια thread οτι με IOS

1) Σε ένα νέο e-mail δεν μπορω να επισυνάψω παραπάνω απο 2 αρχεια, πχ pdf η έγγραφο οffice!

2) Δεν μπορώ να απαντησω σε ένα e-mail και να επισυναψω αρχειο πχ pdf η έγγραφο οffice!

3) Αν προωθησω ενα e-mal με attachment πχ pdf η εγγραφο office ο αποστολέας δεν μπορει να τα δει η να τα ανοίξει!

Το e-mail ειναι εταιρικό και πίσω τρέχει gmail.

Ποτέ μου δεν έχω δουλέψει με IOS

Ισχύουν τα παραπάνω?

ΥΓ

Θεωρώ απαράδεκτο στο Ipad Air (δηλαδή IOS) να πρέπει να πληρώσω 729 euro (9.7, 32gb + cellurar) και 

1) Αν ισχύουν τα παραπάνω που αναφέρω (χωρις Jailbreak που πλέον δεν υπάρχει στη νέα έκδοση του IOS)

2) Να μην υπάρχει θύρα για extra memory

3) Να μην μπορώ να συνδέσω τον φορητό σκληρό μου

4) Να μην έχει ένα μικρο flash στην φωτογραφική μηχανή!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο εμένα!

Λογω της δουλειας μου ειμαι αναγκασμένος να πάρω Ipad (στο προγραμμα που θέλω δεν υπάρχει υποστίριξη σε Android :cry: )

Διαβάζω σε κάποια thread οτι με IOS

1) Σε ένα νέο e-mail δεν μπορω να επισυνάψω παραπάνω απο 2 αρχεια, πχ pdf η έγγραφο οffice!

2) Δεν μπορώ να απαντησω σε ένα e-mail και να επισυναψω αρχειο πχ pdf η έγγραφο οffice!

3) Αν προωθησω ενα e-mal με attachment πχ pdf η εγγραφο office ο αποστολέας δεν μπορει να τα δει η να τα ανοίξει!

Το e-mail ειναι εταιρικό και πίσω τρέχει gmail.

Ποτέ μου δεν έχω δουλέψει με IOS

Ισχύουν τα παραπάνω?

ΥΓ

Θεωρώ απαράδεκτο στο Ipad Air (δηλαδή IOS) να πρέπει να πληρώσω 729 euro (9.7, 32gb + cellurar) και 

1) Αν ισχύουν τα παραπάνω που αναφέρω (χωρις Jailbreak που πλέον δεν υπάρχει στη νέα έκδοση του IOS)

2) Να μην υπάρχει θύρα για extra memory

3) Να μην μπορώ να συνδέσω τον φορητό σκληρό μου

4) Να μην έχει ένα μικρο flash στην φωτογραφική μηχανή!

Θα το μαθεις οταν το παρεις! :P

Ετσι κι αλλιως  εισαι αναγκασμενος να το παρεις λογο της εφαρμογης της δουλειας σου!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το μαθεις οταν το παρεις! :P

Ετσι κι αλλιως  εισαι αναγκασμενος να το παρεις λογο της εφαρμογης της δουλειας σου!

Δηλαδή αληθεύουν αυτά με το e-mail?

Please δώσε μου τα φώτα σου (προβολείς :-) )

Αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τα e-mail μου οπως έχω μάθει με Android και Windows και πάλι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου! Αρα θα ειναι πεταμένα λεφτά!

Επεξ/σία από erof4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αληθεύουν αυτά με το e-mail?

Please δώσε μου τα φώτα σου (προβολείς :-) )

Αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τα e-mail μου οπως έχω μάθει με Android και Windows και πάλι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου! Αρα θα ειναι πεταμένα λεφτά!

Δε ξερω αν ισχυουν ή οχι,αν και μου φαινεται λιγο υπερβολικο να ισχυει κατι τετοιο με τα emails,αλλα εχεις καποια αλλη λυση?

Ουτε στα windows υπαρχει αυτη η εφαρμογη?

Γιατι αν δεν υπαρχει ουτε στα windows,τοτε αν θες tablet μονο ipad!

Αλλα απ'οτι καταλαβα θες και 4G,οποταν φευγουν και τα windows(απ'το παραθυρο) και παλι μενεις με το ipad! 

Edit:

Τελικα φαινεται να ισχυουν αυτα με τα email,αλλα ας το επιβαιβεωσει καποιος χρηστης και αν ξερει να σου δωσει και καποιες λυσεις,θα ηταν πολυ βοηθητικο!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Δε ξερω αν ισχυουν ή οχι,αν και μου φαινεται λιγο υπερβολικο να ισχυει κατι τετοιο με τα emails,αλλα εχεις καποια αλλη λυση?

Ουτε στα windows υπαρχει αυτη η εφαρμογη?

Γιατι αν δεν υπαρχει ουτε στα windows,τοτε αν θες tablet μονο ipad!

Αλλα απ'οτι καταλαβα θες και 4G,οποταν φευγουν και τα windows(απ'το παραθυρο) και παλι μενεις με το ipad! 

Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό! Για αυτό και ρωτάω!

Υποστίριξη για android θα έχει σε ένα χρόνο! Αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τα e-mail τοτε το μονό που μπορώ να κάνω ειναι να περιμένω (1 χρόνο και βάλε!!!!) Δεν καίγομαι και να το πάρω τώρα !!! B)

Δυστηχώς μονο IOS - πουθενά αλλού! :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό! Για αυτό και ρωτάω!

Υποστίριξη για android θα έχει σε ένα χρόνο! Αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τα e-mail τοτε το μονό που μπορώ να κάνω ειναι να περιμένω (1 χρόνο και βάλε!!!!) Δεν καίγομαι και να το πάρω τώρα !!! B)

Δυστηχώς μονο IOS - πουθενά αλλού! :cry:

Ενας χρονος ειναι θα περασει.Εδω αλλοι εχουν κανει 2+ χρονια για να παρουν ενα tablet,smartphone ή ενα laptop που να τους κανει! ;)

Γνωμη μου μην δωσεις λεφτα(και παρα πολλα μαλιστα) για κατι που δε σε ικανοποιει!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Ενας χρονος ειναι θα περασει.Εδω αλλοι εχουν κανει 2+ χρονια για να παρουν ενα tablet,smartphone ή ενα laptop που να τους κανει! ;)

Γνωμη μου μην δωσεις λεφτα(και παρα πολλα μαλιστα) για κατι που δε σε ικανοποιει!

Εννοιτε το δεν θα το πάρω αν δεν κάνει αυτά που θέλω!!! Κοστιζει κάτι παραπανω από 1 μισθό!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να στέλνεις πολλά attachment με email δεν τα στέλνεις απευθείας από τον email client αλλά ανοίγεις ένα app διαχείρισης αρχείων που θα έχεις και μέσα από εκεί επιλέγεις τα αρχεία που θες να στείλεις

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Κάνεις δεν σε εμποδίζει να βάλεις έναν άλλον email client η να χρησιμοποιείς το Web interface της υπηρεσίας σου και να κάνεις όσα attachments θες.

Ο περιορισμός που αναφέρεις αν υπάρχει θα είναι στον μαμησιο email Client του iOS.

Δημοσ.

Για να στέλνεις πολλά attachment με email δεν τα στέλνεις απευθείας από τον email client αλλά ανοίγεις ένα app διαχείρισης αρχείων που θα έχεις και μέσα από εκεί επιλέγεις τα αρχεία που θες να στείλεις με email

Αν κατάλαβα καλα email client εννοιεις το default προγραμμα για τα e-mail που έχει το ipad?

Δηλαδή μπορώ να προωθήσω ενα pdf αρχειο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το default προγραμμα εννοώ, φυσικά μπορείς, απλά μέσα από email app μπορείς να προσθέσεις μόνο φωτο ή βίντεο για τους άλλους τύπους αρχείων θες άλλο app που θα τα κάνει "προώθηση" στο email app

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Ναι το default προγραμμα εννοώ, φυσικά μπορείς, απλά μέσα από email app μπορείς να προσθέσεις μόνο φωτο ή βίντεο για τους άλλους τύπους αρχείων θες άλλο app που θα τα κάνει "προώθηση" στο email app

Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλα σε ολες τις ερωτήσεις μου η απαντηση ειναι ναι? (και υποθετω χωρίς jailbreak) σωστα?

Δεν έχω ιδέα απο IOS

Δημοσ.

Για το 2 έχω αμφιβολία γιατί η απευθείας απάντηση σημαίνει ότι χρησιμοποιώ μόνο το email app κι όπως σου έγραψα εκεί μπορείς να προσθέσεις μόνο φωτο και βίντεο, αλλά και μπορείς να δημιούργησεις email με PDF/office και να προωθησεις κάποιο που σου έχει έρθει

Δημοσ.

Για το 2 έχω αμφιβολία γιατί η απευθείας απάντηση σημαίνει ότι χρησιμοποιώ μόνο το email app κι όπως σου έγραψα εκεί μπορείς να προσθέσεις μόνο φωτο και βίντεο, αλλά και μπορείς να δημιούργησεις email με PDF/office και να προωθησεις κάποιο που σου έχει έρθει

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μιλαω για το 64αρι και μαλιστα το 3g οσο αφορα την τιμη που ειπα πιο πανω...

Παντως σε ενα μαγαζι που ειδα λιγο το note 2014 δεν ειναι το παραμικρο lag παντως..

Για πιο λογο να παρεις το 3g ? Για να εχεις αν παραπανω συμβολαιο ? Μια χαρα εισαι με το 32 gb wifi. 

Το Note 2014 ειναι android tablet. Που σημαινει κακια μπαταρια, που με τον καιρο γινεται χειροτερη, και περιορισμενα apps σχεδιασμενα για ταβλετσ, και αυτα που παλι ειναι σχεδιασμενα για ταμπλετς ειναι σαφως κατωτερα απο τα ιδια apps σε ipad. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...