jmirko15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Όταν κάποιος σου λέει σαν πλεονέκτημα ότι ένα μηχάνημα είναι 64bit και για αυτό είναι καλύτερο μην τον παίρνεις στα σοβαρά. Είναι θύμα του μάρκετινγκ και κολλημένο μυαλό. Το θέμα δεν είναι Android Η IOs. Και τα δύο είναι αξιόλογα λειτουργικά το καθενα με τα πλεονεκτηματα και μειονέκτηματα του. Ανάμεσα στις δύο συσκευές και στο κασε αυτό ναι το ipad θα ήταν προτιμότερη επιλογή αλλά όχι για τους λόγους που σου αναφέρουν τυπάκοι του τύπου ramarg. Και όμως φίλε, για αρκετούς είναι θέμα.
alexmm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη συγνωμη ρε παιδια για να καταλαβω.... Αν εχω ενα βιντεο mp4 με μια εκπομπη πουχω κατεβασμενη απτο νετ.... δε μπορω να τη μεταφερω στο ipad να τη δω? ε μα φυσικά και μπορείς! έχεις vlc (ή κάποιο άλλο app) στη συσκευή σου, περνάς το αρχείο στη συσκευή σου μέσω pc, και.... το βλέπεις. Ναι, τόσο απλά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές των android fanboys
polaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ασχετο, αλλά για μένα αν κοιτάει κάποιος σε iPad για να ασχολείται μαζί του με κανένα παιχνιδάκι, μουσική η ταινίες, ΟΥΤΕ ΚΑΝ να διανοηθεί να πάρει το 16άρι. Έφυγα από iPad 1 64gb και πήγα σε iPad 4 16gb και παρόλο που τα 64 είναι στα όρια της υπερβολής, τα 16 έιναι ΠΕΡΑ απο την υπερβολή στο αρνητικό. 2 παιχνίδια γερά να βάλεις, φούλαρε. Ταινία δεν έχω καταφέρει να δω, και μου έχει λήψει να βλέπω κανένα επισόδιο αραχτός στο κρεβάτι πριν κοιμηθω το βράδυ.
Hamurabi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 σκεφτομαι να το αγορασω to ipad αλλα αντεχω οικονομικα μονο τη 16gb εκδοση. Επειδη θελω να μεταφερω αρχεια βιντεο απτο πισι μου στο ταμπλετ κ πιθανον να τα ξεπερναω τα 16 gb... τι μπορω να κανω? Να τα ανεβαζω απτο πισι μου σε cloud ισως και μετα απο κει στο ταμπλετ οποιο αρχειο θελω? Καποια αλλη λυση?
Demon13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ιpad air χωρίς συζήτηση. 32gb τουλάχιστον μην πω 64 για άνεση. Και σκέψου και το 3g. Αν δεν το αντέχεις μην πάρεις τίποτα, μέχρι να το αντέξεις. Οχι δεν είναι τα ίδια παιδιά ipad και ανδροιδ τα έχω και τα 2. Οι περισσότεροι που σχολιάζουν δεν έχουν ipad. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από Demon13 1
Crash_Batic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ιpad air χωρίς συζήτηση. 32gb τουλάχιστον μην πω 64 για άνεση. Και σκέψου και το 3g. Αν δεν το αντέχεις μην πάρεις τίποτα, μέχρι να το αντέξεις. Οχι δεν είναι τα ίδια παιδιά ipad και ανδροιδ τα έχω και τα 2. Οι περισσότεροι που σχολιάζουν δεν έχουν ipad. Επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2...Αλλα ρε φιλε,σιγα μην δωουμε 700+ ευρω για το ταμπλετ.Δεν ειναι θεμα μονο αν το αντεχω ή οχι,αλλα και να αντεχω ειναι πολλα τα λεφτα..Αν ειναι τοσο ανετος να δωσει αυτα τα λεφτα οκ,αλλα αν δεν ειναι και εχει συγκεκριμενο μπατζετ (οπως εγω που ψαχνομαι για το ιδιο ακριβως) να παει αναμεσα σε αυτα τα 2 (ipad ή note 2014) αναλογα με τις απαιτησεις και την χρηση που θελει..Και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι και απο τι φαινεται,μαλλον θα καταληξω στο note 2014
Demon13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μεταχειρισμένο τότε. Απο εδώ, είναι καλο community. Καλύτερα μεταχειρισμένο και ταμπλετ παρά καινούργιο και μπούρδα. Υπάρχει το mini retina αν θελετε να γλιτώσετε λεφτά. Για εσάς που θα πάρετε adnroid ετοιμαστείτε να χάσετε πάλι τα λεφτά που νομίζεται οτι κερδίσατε σε ΧΡΟΝΟ. hard resets ρομ updates αυτή η version δεν παιζει πως το φτιάχνω..κόλλησε κτλ επίσης παίρνετε ταμπλετ για χρόνια... τα ios αναβαθμίζονται, μέχρι χτες παίζαν και παιζουν ακόμα τα ipad1 ένα ipad mini 1 έκανα δώρο εγώ χωρίς retina, τζάμι μιλάμε, δεν κολλάει καθόλου Χ3 καλύτερο απο όλα τα samsung. Δεν κόλλησε σε βιντεάκια που τα κόλλησε το laptop μου Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από Demon13
StigmaX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ιpad air χωρίς συζήτηση. 32gb τουλάχιστον μην πω 64 για άνεση. Και σκέψου και το 3g. Αν δεν το αντέχεις μην πάρεις τίποτα, μέχρι να το αντέξεις. Οχι δεν είναι τα ίδια παιδιά ipad και ανδροιδ τα έχω και τα 2. Οι περισσότεροι που σχολιάζουν δεν έχουν ipad. Σε ευχαριστούμε τρεισμεγηστε για την ανάσταση προ δυο μηνών θέματος και της σοφίας σου που μπορείς και διακρίνεις ότι οι "περισσότεροι" που σχολιάζουν δεν έχουν iPad... Ας ακούσω και την τεκμηρίωση επί του θέματος μπας και με ψήσεις και εμένα να παρω το air...
Demon13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρήστες σαν και σένα παραμένουν με android. Κάποιοι πρέπει να τα πάρουν και αυτά... Καμια προσπάθεια να σε πείσω πάρε οτι θες. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από Demon13
Crash_Batic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μεταχειρισμένο τότε. Απο εδώ, είναι καλο community. Καλύτερα μεταχειρισμένο και ταμπλετ παρά καινούργιο και μπούρδα. Υπάρχει το mini retina αν θελετε να γλιτώσετε λεφτά. Για εσάς που θα πάρετε adnroid ετοιμαστείτε να χάσετε πάλι τα λεφτά που νομίζεται οτι κερδίσατε σε ΧΡΟΝΟ. hard resets ρομ updates αυτή η version δεν παιζει πως το φτιάχνω..κόλλησε κτλ επίσης παίρνετε ταμπλετ για χρόνια... τα ios αναβαθμίζονται, μέχρι χτες παίζαν και παιζουν ακόμα τα ipad1 ένα ipad mini 1 έκανα δώρο εγώ χωρίς retina, τζάμι μιλάμε, δεν κολλάει καθόλου Χ3 καλύτερο απο όλα τα samsung. Δεν κόλλησε σε βιντεάκια που τα κόλλησε το laptop μου Ρε φιλε,τι να παρω ipad mini? Αλλο το ipad mini και αλλο το air.Αλλο κοινο στοχευει το mini και αλλο το Air.. Οσο για τα android,εχει φιλος το note 2014 edition και δεν εχει κολλησει ουτε χαλασει οπως λες.Αν δεν τα σκαλισεις δεν θα χαλασουν.Αν μπεις στο τρυπακι να βαλεις custom rom,root κτλ,τοτε αυτοματα μπαινεις και στο τρυπακι να συναντησεις κολληματα κτλ.. Για τις αναβαθμισεις συμφωνω απολυτα και μακαρι να ηταν ετσι και τα Android.. Και οσο για το μεταχειρισμενο,δυσκολα να βρεις καποιο 64αρι και 3g γιατι πολυ απλα δεν το εχουν αγορασει πολλοι λογω τιμης,ποσο μαλλον να το πουλησουν κιολας.Και περαν απο αυτο,δεν ξερω τι χρηση του εχει κανει ο αλλος οποτε απο την στιγμη που κοιταω για καινουριο ταμπλετ θελω να ειναι καινουριο και οχι μεταχειρισμενο.. Χρήστες σαν και σένα παραμένουν με android. Κάποιοι πρέπει να τα πάρουν και αυτά... Καμια προσπάθεια να σε πείσω πάρε οτι θες. Η Πλακα ειναι οτι διαβασες το τελευταιο ποστ και δεν εδωσες σημασια στα προηγουμενα του τρεχον θεματος γιατι αν το εκανες θα το εβλεπες οτι ο φιλος StigmaX εχει προτεινει το Ipad Air στον TS και μαλιστα απο οτι φαινεται ισως ειναι και χρηστης Ipad
ektor7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2...Αλλα ρε φιλε,σιγα μην δωουμε 700+ ευρω για το ταμπλετ.Δεν ειναι θεμα μονο αν το αντεχω ή οχι,αλλα και να αντεχω ειναι πολλα τα λεφτα..Αν ειναι τοσο ανετος να δωσει αυτα τα λεφτα οκ,αλλα αν δεν ειναι και εχει συγκεκριμενο μπατζετ (οπως εγω που ψαχνομαι για το ιδιο ακριβως) να παει αναμεσα σε αυτα τα 2 (ipad ή note 2014) αναλογα με τις απαιτησεις και την χρηση που θελει..Και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι και απο τι φαινεται,μαλλον θα καταληξω στο note 2014Επειδη εχω το nexus 7,σε tablet χωρις εξτρα δυνατοτητας χωρου μεσο sd,ουτε για πλακα δεν κοιτας 16αρι!3g αν δε σε ενδιαφερει,οπως επισης και το gps,μη ξοδευτεις αδικα! Με το note και 16αρι εισαι οκ!Και το wifi mοντελο υποστηριζει gps! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από ektor7
Crash_Batic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Επειδη εχω το nexus 7,σε tablet χωρις εξτρα δυνατοτητας χωρου μεσο sd,ουτε για πλακα δεν κοιτας 16αρι! 3g αν δε σε ενδιαφερει,οπως επισης και το gps,μη ξοδευτεις αδικα! Με το note και 16αρι εισαι οκ!Και το wifi mοντελο υποστηριζει gps! Αυτο ειπα,οτι καλυτερο ειναι το wifi 32gb για το Air.. Οσο για το note,κλινω προς,ειτε το 4g 16gb ειτε το 32gb wifi. Εξαλλου,αν δεν μου αρεσει την πρωτη βδομαδα,θα εχω την δυνατοτητα να το πουλησω κανενα 500αρι και να παρω καινουριο το Air
Papakaliati Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2...Αλλα ρε φιλε,σιγα μην δωουμε 700+ ευρω για το ταμπλετ.Δεν ειναι θεμα μονο αν το αντεχω ή οχι,αλλα και να αντεχω ειναι πολλα τα λεφτα..Αν ειναι τοσο ανετος να δωσει αυτα τα λεφτα οκ,αλλα αν δεν ειναι και εχει συγκεκριμενο μπατζετ (οπως εγω που ψαχνομαι για το ιδιο ακριβως) να παει αναμεσα σε αυτα τα 2 (ipad ή note 2014) αναλογα με τις απαιτησεις και την χρηση που θελει..Και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι και απο τι φαινεται,μαλλον θα καταληξω στο note 2014 700 ευρο δεν κανει , 540 για το 32 gb Ipad Air πριν απο 5 μηνες εδωσα . Στην Γερμανια βεβαια, αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα. Πριν ειχα παρει το Νexus 10 32 gb παλι, για 390 ευρω. Tο αλλαξα σε λιγοτερο απο 2 μηνες. Τα ανδροιντ ταμπλετς κατα την γνωμη μου εινα απογοητευτικα. Δεν μπορεις να συγκρινεις ανδροιντ με ιος σε ταμπλετ . Μου ειχανε σπασει πραγματικα τα νευρα να το κανω flash διαφορετικα firmwares μπας και κερδισω λιγη μπαταρια, παπαρια. Το ipant ξεχνας οτι θελει φορτισμα. 1
sargus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω το ipad4 και η αδερφή μου το galaxy note 8. Εαν τα δουλέψεις και τα δύο καταλαβαίνεις τη διαφορά. Ναι το note τα κάνει όλα που θέλεις αλλά η αίσθηση που σου αφήνει, η απόκρισή του στα δάχτυλά σου κτλ. είναι όχι ένα αλλά πολλά σκαλιά κάτω. Σαν να έχουν διαφορά στην εξέλιξη! Η apple έχει καταφέρει και έχει φτιάξει τα μηχανήματά της και δουλεύουν σα να είναι προέκταση του χεριού σου. Ξεχνάς ότι δουλεύεις ένα μηχάνημα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω). Τώρα στα άλλα είναι λίγο ή πολύ όπως στα είπαν τα παιδιά. 1
Crash_Batic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 700 ευρο δεν κανει , 540 για το 32 gb Ipad Air πριν απο 5 μηνες εδωσα . Στην Γερμανια βεβαια, αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα. Πριν ειχα παρει το Νexus 10 32 gb παλι, για 390 ευρω. Tο αλλαξα σε λιγοτερο απο 2 μηνες. Τα ανδροιντ ταμπλετς κατα την γνωμη μου εινα απογοητευτικα. Δεν μπορεις να συγκρινεις ανδροιντ με ιος σε ταμπλετ . Μου ειχανε σπασει πραγματικα τα νευρα να το κανω flash διαφορετικα firmwares μπας και κερδισω λιγη μπαταρια, παπαρια. Το ipant ξεχνας οτι θελει φορτισμα. Μιλαω για το 64αρι και μαλιστα το 3g οσο αφορα την τιμη που ειπα πιο πανω... Εγώ έχω το ipad4 και η αδερφή μου το galaxy note 8. Εαν τα δουλέψεις και τα δύο καταλαβαίνεις τη διαφορά. Ναι το note τα κάνει όλα που θέλεις αλλά η αίσθηση που σου αφήνει, η απόκρισή του στα δάχτυλά σου κτλ. είναι όχι ένα αλλά πολλά σκαλιά κάτω. Σαν να έχουν διαφορά στην εξέλιξη! Η apple έχει καταφέρει και έχει φτιάξει τα μηχανήματά της και δουλεύουν σα να είναι προέκταση του χεριού σου. Ξεχνάς ότι δουλεύεις ένα μηχάνημα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω). Τώρα στα άλλα είναι λίγο ή πολύ όπως στα είπαν τα παιδιά. Παντως σε ενα μαγαζι που ειδα λιγο το note 2014 δεν ειναι το παραμικρο lag παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα