Cryptic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σαν κάτοχος παλιότερου Galaxy Note 10.1, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το S-Pen είναι πολύ μεγάλο μπόνους. 32GB Wi-fi είναι αρκετό για τις συνηθισμένες χρήσεις, εκτός αν θες 4G για κάποιο συγκεκριμέο λόγο (για μένα είναι ένας άχρηστος λογαριασμός).
ant0n1s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 σχετικα με το ipad air φιλε εχε υποψη σου οτι η εκδοση 4g εχει και gps ενω το απλο δεν εχει... σχτεικα με τη συγκριση του galaxy με το air,εγω θα προτιμουσα το δευτερο. το εχω και πραγματικα σε βασικες λειτουργιες μου εχει αντικαταστασει το laptop... ειναι πολυ γρηγορο, το εχω κανει βεβαια jb και εχει απογειωθει... το note ειναι τρομερο ταμπλετ, απλα εγω ειμαι υπερ του ios...βεβαια οπως λενε οι φιλοι παραπανω πρεπει να τα δεις για να αποφασισεις... και αν δεν εχεις ξαναδουλεψει ios ισως σε ξενισει λιγο στην αρχη...αλλα μετα there is no turning back!!! οπως και να χει και τα δυο ειναι κορυφαια και οτι κ να παρεις θα το χαρεις
alexmm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 για μένα δεν υπάρχει καν σύγκριση ανάμεσα στα δύο και θα πήγαινα σε iPad air χωρίς καν να το σκεφτώ. Μπορώ και το λέω όμως μόνο και μόνο γιατί είχα και έχω iPad όπως και διάφορα τάμπλετ android και θεωρώ ότι η συνολική εμπειρία χρήσης απλώς δε συγκρίνεται. Άσε δε την ποιότητα κατασκευής (που εκεί η apple παίζει σε άλλη κατηγορία χωρίς αντίπαλο) και το ζήτημα της μεταπωλητικής αξίας του τάμπλετ. θα ήταν ίσως καλό να πας σε μαγαζί που να τα έχει και τα δύο και να τα δεις δίπλα το ένα στο άλλο, όπως σου πρότειναν και άλλα παιδιά, γιατί ίως κάνει την όλη αυτή διαδικασία της απόφασης σου πιο εύκολη.
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ipad air χαλαρά το έπιασα και δεν μπορεις να φανταστης πόσο ελαφρύ είναι. Εγω εχω το ipad 3
bigbrother10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Θα εχω προβλημα με εφαρμογες αντιστοιχες για android? Γιατι οπως λενε,στο ipad και γενικα στο ios οι περισσοτερες παρεμφερης εφαρμογες των αντιστοιχων android (οι πιο διαδεδομενες) ειναι επι πληρωμη..
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ipad air φιλε μου...το λεει η λεξη ipad,μια κατηγορια μονο του..ολα τα υπολοιπα ειναι tablets..τι θες να μπλεκεις να με android ? καλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο..κριμα ειναι να μεινεις χωρις αναβαθμισεις στα samsung ενω θα τα εχεις χρυσοπληρωσει..καταρχας το ipad air ειναι 64bit tablet,τα αλλα οχι...τεχνικά δεν θα σου εξηγησω τι παιζει,αλλα ειναι θηριο και επεξεργαστικα τα ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤΣ...ελαφρυ πανεμορφο,και καταπληκτικη RETINA DISPLAY με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΗΣ KAI ΑΨΟΓΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (οχι κορεσμενα).Αξιοπιστια ios...Smooth εμπειρια..αψογη υποστηριξη...κανονικό εργαλείο δουλειάς..αψογη αυτονομια ρώτα και τη μαριλίνα..προσωπικά σου προτείνω ipad air WIFI + 4G CELLURAR ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ 16GB...δεν υπαρχει μεγαλυτερο πλεονεκτημα απο το να εχεις ΠΑΝΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..εγω το ειχα παρει μονο με WIFI ΤΟ IPAD 3 και το μετανιωσα... WIFI+4G ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΣ...16GB ΕΙΣΑΙ ΟΚ,αναλογως τι θα το γεμιζεις,32 να διαλεξεις αν σε παιρνει οικονομικα.ειδαλλως στο 16αρι ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΠΕΡΙΤΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2014 από ramarg 1
iMarilina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για μένα δεν υπάρχει καν σύγκριση ανάμεσα στα δύο και θα πήγαινα σε iPad air χωρίς καν να το σκεφτώ. Μπορώ και το λέω όμως μόνο και μόνο γιατί είχα και έχω iPad όπως και διάφορα τάμπλετ android και θεωρώ ότι η συνολική εμπειρία χρήσης απλώς δε συγκρίνεται. Άσε δε την ποιότητα κατασκευής (που εκεί η apple παίζει σε άλλη κατηγορία χωρίς αντίπαλο) και το ζήτημα της μεταπωλητικής αξίας του τάμπλετ. θα ήταν ίσως καλό να πας σε μαγαζί που να τα έχει και τα δύο και να τα δεις δίπλα το ένα στο άλλο, όπως σου πρότειναν και άλλα παιδιά, γιατί ίως κάνει την όλη αυτή διαδικασία της απόφασης σου πιο εύκολη. Η αλήθεια βέβαια είναι (αν κρίνω από την αλλαγή μου από iphone 5 σε S4 λόγω πειραματισμού), ότι δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη γνώμη απλά πηγαίνοντας και βλέποντάς τα. Και γω το είχα δει πχ άπειρες φορές και ψιλοσκαλίσει το S4 σε μαγαζιά, αλλά όταν το έχεις στα χέρια σου όλη μέρα και περάσεις αυτά που θέλεις και το δουλέψεις, τότε βλέπεις τί ακριβώς γίνεται, και τα υπέρ και κατά. (βέβαια στο ipad air δε μπορώ να καταλογίσω κανένα κατά, από πλευράς λειτουργικότητας, εμφάνισης και ανταπόκρισης, και κανένα από τα προηγούμενα ιπαντ που είχα δεν είχε θέματα επίσης). Αλλά ναι, εντάξει, αν τα δει διπλα διπλα θα μπορέσει τουλάχιστον να έχει μια άποψη 1
alexmm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Η αλήθεια βέβαια είναι (αν κρίνω από την αλλαγή μου από iphone 5 σε S4 λόγω πειραματισμού), ότι δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη γνώμη απλά πηγαίνοντας και βλέποντάς τα. Και γω το είχα δει πχ άπειρες φορές και ψιλοσκαλίσει το S4 σε μαγαζιά, αλλά όταν το έχεις στα χέρια σου όλη μέρα και περάσεις αυτά που θέλεις και το δουλέψεις, τότε βλέπεις τί ακριβώς γίνεται, και τα υπέρ και κατά. (βέβαια στο ipad air δε μπορώ να καταλογίσω κανένα κατά, από πλευράς λειτουργικότητας, εμφάνισης και ανταπόκρισης, και κανένα από τα προηγούμενα ιπαντ που είχα δεν είχε θέματα επίσης). Αλλά ναι, εντάξει, αν τα δει διπλα διπλα θα μπορέσει τουλάχιστον να έχει μια άποψη Δεν έχεις άδικο, αλλά το είπα γιατί καμια φορά μόνο και μόνο να δουλέψεις κάτι σε ένα μαγαζί για 5 λεπτά ή να το συγκρίνεις με κάτι παρόμοιο σου λεει πολλά. Θυμάμαι ήμουν έτοιμος να πάρω το nexus 7 το παλιό όταν είχε πρωτοβγεί- μέχρι που το είδα στο public δίπλα-δίπλα με το iPad mini. Δεν ήθελα να δώσω τα λεφτά που έκανε το mini αλλά δε πήρα και το nexus γιατί κατάλαβα ότι (καθαρά υποκειμενικά) θα έπαιρνα το υποδεέστερο μηχάνημα. Όταν βγήκε το Air είχα αποφασίσει να μείνω με το iPad 3 που είχα, καθώς μου κάλυπτε με το παραπάνω όλες τις ανάγκες. Μέχρι που πήγα και ειδα το Air. Σε μία εβδομάδα είχα πουλήσει το παλιό και πήρα το καινούργιο τρέχοντας! Θέλω απλά να πω ότι οι αγορές είναι καθαρά υποκειμενικές και παίζουν όλες οι αισθήσεις ρόλο σε αυτές. Για αυτό πρτείνω πάντα την σύγκριση έστω και υπό περιορισμούς. Δεν είναι απαραίτητο να παίρνει κανείς πάντα το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον να ξέρει τι παίρνει. Άσε που καθένας τα μετράει με άλλα μέτρα και σταθμά: αγόρασα πολύ πρόσφατα για φίλο το nexus 7 το παλιό και είναι κατενθουσιασμένος. 1
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχεις άδικο, αλλά το είπα γιατί καμια φορά μόνο και μόνο να δουλέψεις κάτι σε ένα μαγαζί για 5 λεπτά ή να το συγκρίνεις με κάτι παρόμοιο σου λεει πολλά. Θυμάμαι ήμουν έτοιμος να πάρω το nexus 7 το παλιό όταν είχε πρωτοβγεί- μέχρι που το είδα στο public δίπλα-δίπλα με το iPad mini. Δεν ήθελα να δώσω τα λεφτά που έκανε το mini αλλά δε πήρα και το nexus γιατί κατάλαβα ότι (καθαρά υποκειμενικά) θα έπαιρνα το υποδεέστερο μηχάνημα. Όταν βγήκε το Air είχα αποφασίσει να μείνω με το iPad 3 που είχα, καθώς μου κάλυπτε με το παραπάνω όλες τις ανάγκες. Μέχρι που πήγα και ειδα το Air. Σε μία εβδομάδα είχα πουλήσει το παλιό και πήρα το καινούργιο τρέχοντας! Θέλω απλά να πω ότι οι αγορές είναι καθαρά υποκειμενικές και παίζουν όλες οι αισθήσεις ρόλο σε αυτές. Για αυτό πρτείνω πάντα την σύγκριση έστω και υπό περιορισμούς. Δεν είναι απαραίτητο να παίρνει κανείς πάντα το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον να ξέρει τι παίρνει. Άσε που καθένας τα μετράει με άλλα μέτρα και σταθμά: αγόρασα πολύ πρόσφατα για φίλο το nexus 7 το παλιό και είναι κατενθουσιασμένος. Συμφωνώ....
StigmaX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όταν κάποιος σου λέει σαν πλεονέκτημα ότι ένα μηχάνημα είναι 64bit και για αυτό είναι καλύτερο μην τον παίρνεις στα σοβαρά. Είναι θύμα του μάρκετινγκ και κολλημένο μυαλό. Το θέμα δεν είναι Android Η IOs. Και τα δύο είναι αξιόλογα λειτουργικά το καθενα με τα πλεονεκτηματα και μειονέκτηματα του. Ανάμεσα στις δύο συσκευές και στο κασε αυτό ναι το ipad θα ήταν προτιμότερη επιλογή αλλά όχι για τους λόγους που σου αναφέρουν τυπάκοι του τύπου ramarg. 1
iMarilina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όταν κάποιος σου λέει σαν πλεονέκτημα ότι ένα μηχάνημα είναι 64bit και για αυτό είναι καλύτερο μην τον παίρνεις στα σοβαρά. Είναι θύμα του μάρκετινγκ και κολλημένο μυαλό. <br><br> Το θέμα δεν είναι Android Η IOs. Και τα δύο είναι αξιόλογα λειτουργικά το καθενα με τα πλεονεκτηματα και μειονέκτηματα του. <br><br> Ανάμεσα στις δύο συσκευές και στο κασε αυτό ναι το ipad θα ήταν προτιμότερη επιλογή αλλά όχι για τους λόγους που σου αναφέρουν τυπάκοι του τύπου ramarg.η πλακα ειναι οτι μονο ενας Πο ολους που ποσταρανε ανεφερε το 64bit. Με αυτο το σκεπτικο δεν υπαρχει λογος να αναφερουμε ουτε το οχταπυρηνο ουτε το διπυρηνο ουτε τη ραμ ουτε τιποτα. Καλυτερο δεν ειναι σαφως επειδη ειναι 64bit. Σε αλλα πραγματα γινονται συγκρισεις. Και χεν τπαρχει λογος να αρχιζουμε τους χαρακτηρισμους απο τη στιγμη που ολοι εδω μεσα στο τοπικ το συγκεκριμενο μεχρι στιγμης ειναι κοσμιοτατοι. Sent from my iPad using Insomnia 2
Hamurabi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδια επειδη κ εγω ειμαι στο ιδιο διλειμα για το πιο απτα δυο να παρω.... Ιοs δεν εχω ξαναδουλεψει. Να ρωτησω λοιπον κατι... 1) οταν θελω να περασω τπτ βιντεο απτο πισι στο ipad απλα τα συνδεω μεσω usb? 2) τα περισσοτερα apps στο ios ειναι επι πληρωμη? 3) γενικα τι δε θα μπορω να κανω με το ιος που γινοταν με android? Ειναι λιγο πιο γενικες οι ερωτησεις μου αλλα ειναι καθαρα για το θεμα αυτου του τοπικ. Ευχαριστω πολυ
stevenosfp1999 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδια επειδη κ εγω ειμαι στο ιδιο διλειμα για το πιο απτα δυο να παρω....<br> Ιοs δεν εχω ξαναδουλεψει. Να ρωτησω λοιπον κατι...<br> 1) οταν θελω να περασω τπτ βιντεο απτο πισι στο ipad απλα τα συνδεω μεσω usb?<br> 2) τα περισσοτερα apps στο ios ειναι επι πληρωμη?<br> 3) γενικα τι δε θα μπορω να κανω με το ιος που γινοταν με android?<br><br> Ειναι λιγο πιο γενικες οι ερωτησεις μου αλλα ειναι καθαρα για το θεμα αυτου του τοπικ.<br> Ευχαριστω πολυ 1) Πρέπει να έχεις το iTunes να βάλεις τα βίντεο, να τα δει και άμα του γουστάρει θα τα δεχθεί, ειδάλλως που να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δεν... (Στο android είναι drag&drop) 2) Όχι 3) Επειδή είμαι απο κινητό ας σου απαντήσει κάποιος άλλος, αλλά γενικά μπορείς να αλλάξεις launcher, να βάλεις custom Rom, να βάλεις apps εκτός store, κλπ...
TheAccountant Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οποιος θελει να κανει 2 πράγματα παραπάνω, και να έχει μια αυτόνομη συσκευη, μια πανισχυρη συσκευή θα πάει στο Note 2014 χωρίς πολλά πολλα.... ΑΛΛΑ... γιατι πάντα υπάρχει ένα αλλα... όχι οποιο να ναι Note, αλλα ΜΟNO αυτό με το 4G!!!! O Exynos που ειναι στο wifi, παρουσιαζει lags... ο Snapdragon που φορά το 4G ειναι απροβλημάτιστος.... και added bonus, οτι λογω gsm module εχεις ενα πραγματικό εργαλείο παντού, και όχι... οπου πιάνει το wifi ή το hotspot και λοιπα τραγικα.
Hamurabi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη συγνωμη ρε παιδια για να καταλαβω.... Αν εχω ενα βιντεο mp4 με μια εκπομπη πουχω κατεβασμενη απτο νετ.... δε μπορω να τη μεταφερω στο ipad να τη δω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα