bigbrother10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ταμπλετ. Ποιο προτεινετε να παρω απο τα δυο? Βλεπω το ενα να ειναι 8πυρηνο και το αλλο διπυρινο αλλα apple.. Εσεις ποιο θα προτεινατε?
kostandinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 εχεις υπ'οψιν σου οτι το ενα ειναι Android και το αλλο iOS , εχεις δουλεψει και με τα δυο λειτουργικα για να μπορεσεις να διαλεξεις ? προτεινω πρωτα να δουλεψεις και τα δυο,και μετα να διαλεξεις. 2
bigbrother10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Με android δεν εχω δουλεψει,ειδικα σε ταμπλετ..Εσυ ποιο θα μου προτεινες? Θα ηθελα να κανω αλλαγη σε ios παντως..Αλλα πειτε μ και μια γνωμη
Costakiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Έχω ipad mini και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αρνητικό είναι οτι θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα αν δεν είσαι IOS user οτι σχεδόν τίποτα δεν είναι free και ίδιο με όσα έχεις μάθει έως τώρα. Εγώ σου προτείνω το ipad γιατί προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έως τώρα.
bigbrother10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοεις οτι τιποτα δεν ειναι free? Και επισης,ποιο ειναι καλυτερο? το ipad ή το 2014 edition? Ως προς επιδοσεις κτλ. Ας μου απαντησει καποιος παιδια γιατι θελω να το παραγγειλω αυριο το πρωι..
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 note μόνο αν σε ενδιαφερει το πενάκι αλλιώς ipad air χωρις σκέψη
bigbrother10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 note μόνο αν σε ενδιαφερει το πενάκι αλλιώς ipad air χωρις σκέψη Φιλε μου,συμφερει να παρω το 4g στα 16 gb ομως (γιατι με τα 32 παει πολυ η τιμη) ή καλυτερα μονο το wifi αλλα στα 32gb?
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αυτό είναι δική σου απόφαση Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2014 από disqualified
bigbrother10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 αυτό είναι δική σου απόφαση Δηλαδη ειναι καλυτερο σαν tablet απο το 2014 edition note?
alex2539 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Note δαγκωτό!!! Για τις ευκολιες που σου επιτρεπει το android σε σχεση με το ios, για τη γραφιδα, την sd slot, το usb otg... και η λιστα ειναι μεγαλη! Βασικα δεν βλεπω το λογο να προτιμησει κανεις το ipad, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ταμπλετ. Ποιο προτεινετε να παρω απο τα δυο? Βλεπω το ενα να ειναι 8πυρηνο και το αλλο διπυρινο αλλα apple.. Εσεις ποιο θα προτεινατε? So fuckin what..Και το αλλο ειναι samsung...Καλα ειναι και τα δυο και αφου σκεφτεσαι να δωσεις τοσα λεφτα καλυτερα να πας να τα δεις διπλα διπλα. Το καθε ενα εχει τα αρνητικα και τα θετικα του. 1
StigmaX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρει το λειτουργικό δαγκοτό iPad air.
iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Με android δεν εχω δουλεψει,ειδικα σε ταμπλετ..Εσυ ποιο θα μου προτεινες? Θα ηθελα να κανω αλλαγη σε ios παντως..Αλλα πειτε μ και μια γνωμη Σε τηλέφωνο δε θα σου έλεγα το ίδιο που θα πω εδω, αλλά σε τάμπλετ ΧΑΛΑΡΑ ipad air. Εγώ που έχω περάσει από ιπαντ 2, 3 και τώρα το air, είναι απλά τρομερό σε όλα του. Ταχύτητα τρελλή (τί οχταπύρηνο και σαχλες), δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι πάρα πάρα πολύ smooth και η ανταπόκριση απλά άριστη (παρά το σπαστικό για μένα iOS 7). Η ποιότητα κατασκευής και το πόσο ελαφρύ είναι μου έκανε τρομακτική εντύπωση επίσης. Πιστεύω ότι δε θα το μετανιώσεις. ΥΓ: Εφόσον λέμε και γι'αυτά, άλλαξα πρόσφατα από χρόνια χρήστης αειφον (είχα το 5άρι τελευταια) σε ένα οχταπύρηνο Galaxy S4. Και μπορώ να πω ότι ναι μεν μου αρέσουν οι τρομερές ευκολίες που έχει το αντροιντ σε πράγματα που πάντα τα χρειαζόμουν και πάντα χρειαζόμουν jailbreak για να μπορέσω να τα έχω στο iOS, αλλά κακά τα ψέματα, ακόμη και το οχταπύρηνο και τα 2 γίγα ραμ, η ανταπόκριση δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το iOS. Το μόνο εκνευριστικό. Δε μπορώ να πώ ότι έχει τρελλά σκαλώματα, αλλά iOS δεν είναι. ΥΓ2: Σχετικά με τη χωρητικότητα, πάντα 16άρι είχα και πάντα μόνο wifi γιατί δεν έβρισκα λόγο να πάρω 3G εφόσον παντού σχεδόν υπα΄ρχει wifi και έχω και hotspot αν χρειαστώ κάτι. Απο κει και πέρα, λόγω καλής ευκαιρίας πήρα 32άρι wifi το air, εξαρτάται για τί χρήση το θες. Αν θες να το φορτώσεις ταινίες μουσική φωτό ένα κάρο παιχνίδια, τότε 32άρι, αν όχι, 16άρι σου φτάνει πιστεύω.
Sed22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 απο εμενα note το ειδα απο ενα συναδελφο πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα