Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 στα 15+ δεν θα το έλεγα και συχνά,μακάρι να μου έδιναν τέτοια εγγύηση σε αυτοκίνητο!

Το "δεν θέλω πιστωτικό ή άλλο αλλά προτιμώ το δικό μου επισκευασμένο" ασχολίαστο...

P.S: Το σενάριο του Refurbished που πλασάρεται στα κρυφά για factory sealed /never opened απλά δεν παίζει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το καταλάβεις με ότι αυτό συνεπάγεται και επό πλέον στο 99.99% των περιπτώσεων σου δίνουν πιστωτικό...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου στο 99.99% των περιπτώσεων σου δίνουν πιστωτικό για να αγοράσεις ότι άλλο θέλεις οπότε το "το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι να μας αλλαζανε το σκληρο δισκο και να περναμε την εγγυηση μας.σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να ρισκαρουμε με αντικατασταση ολο το λαπτοπ" που κολλάει?

Στο ότι κάποιος διαθέτει μια δεδομένη χρονική στιγμή ένα συγκεκριμένο ποσό, για να αγοράσει ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Δεν επέλεξε να έχει μια πίστωση από το συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσει κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την οποία πίστωση (ενδεχομένως + κάποιο μικρό ποσό) αγοράζεις σίγουρα κάτι καλύτερο από τo "αρχαίο" μετά από μια διετία laptop σου...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

3 στα 15+ δεν θα το έλεγα και συχνά,μακάρι να μου έδιναν τέτοια εγγύηση σε αυτοκίνητο!

Το "δεν θέλω πιστωτικό ή άλλο αλλά προτιμώ το δικό μου επισκευασμένο" ασχολίαστο...

P.S: Το σενάριο του Refurbished που πλασάρεται στα κρυφά για factory sealed /never opened απλά δεν παίζει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το καταλάβεις με ότι αυτό συνεπάγεται και επό πλέον στο 99.99% των περιπτώσεων σου δίνουν πιστωτικό...

Αν σου αλλαξουνε καινουργια καπακια ,πληκτρολογιο και πλαισιο και σου βαλουνε refurbished motherboard,παρε με ενα τηλ αν καταλαβεις οτι η πλακετα ειναι refurbished.Εσυ θα εχεις ανοιξει ενα factory sealed λαπτοπ και θα χαιρεσαι.

Τα motherboards που χτυπανε μεσα στην εγγυηση και πρεπει να τα γυρισουμε οπωσδηποτε στην μαμα εταιρεια,τι γινονται,τα πετανε?

Δεν θα το ελεγα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σου αλλαξουνε καινουργια καπακια ,πληκτρολογιο και πλαισιο και σου βαλουνε refurbished motherboard,παρε με ενα τηλ αν καταλαβεις οτι η πλακετα ειναι refurbished.Εσυ θα εχεις ανοιξει ενα factory sealed λαπτοπ και θα χαιρεσαι.

Τα motherboards που χτυπανε μεσα στην εγγυηση και πρεπει να τα γυρισουμε οπωσδηποτε στην μαμα εταιρεια,τι γινονται,τα πετανε?

Δεν θα το ελεγα.

Τα χαλασμένα λάπτοπ πάνε αντιπροσωπεία και αλλάζονται. απο εκει και πέρα τι τα κάνει η αντιπροσωπεία... αγνωστο.

Δημοσ.

Μα για την αντιπροσωπεια μιλαω,δεν μιλαω για το καταστημα.Εκει τα μαγειρευουν και τα ξαναπουλανε sealed.

Δημοσ.

Δεν θα το ελεγα.

Τα χαλασμένα λάπτοπ πάνε αντιπροσωπεία και αλλάζονται. απο εκει και πέρα τι τα κάνει η αντιπροσωπεία... αγνωστο.

Μα για την αντιπροσωπεια μιλαω,δεν μιλαω για το καταστημα.Εκει τα μαγειρευουν και τα ξαναπουλανε sealed.

Oι εταιρείες τα επισκευάζουν και τα προωθούν στα καταστήματα σαν factory refurbished σε καινούρια συσκευασία όχι sealed, η κατάσταση του προϊόντος επισημαίνεται με σχετικά αυτοκόλλητα τόσο στο προϊόν όσο και στη συσκευασία...

http://www.refurbish-factory.com/index.php/en/

Δημοσ.

Oι εταιρείες τα επισκευάζουν και τα προωθούν στα καταστήματα σαν factory refurbished σε καινούρια συσκευασία όχι sealed, η κατάσταση του προϊόντος επισημαίνεται με σχετικά αυτοκόλλητα τόσο στο προϊόν όσο και στη συσκευασία...

http://www.refurbish-factory.com/index.php/en/

Έτσι γίνεται, και ευτυχώς που γίνεται έτσι.

Γιατί εγώ πάντα αγοράζω refurbished (Β-ware ή και C-ware), με σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Και ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα.

Τον τελευταίο μήνα αγόρασα ένα C-ware Lenovo U420 στα 350€, και έδωσα και άλλα 70€ και αντικατέστησα τον 24Gb SSD δίσκο που είχε με έναν 128 Gb SSD όπου έβαλα τα λειτουργικά (Windows 8.1 και Linux Mint 16) και άφησα τον 750 Gb HDD μόνο για data.

To μηχάνημα πετάει.

Και τα χριστούγεννα είχα αγοράσει ένα B-ware Lenovo Z500 στα 340€.

Επίσης κανένα πρόβλημα.

Και τα δυό μηχανάκια με 12 μήνες εγγύηση.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχετε καταλαβει ορε παλικαρια για τι πραγμα μιλαμε.

Οταν μου ερθει ενα λαπτοπ για επισκευη μεσα στην εγγυηση που εχει προβλημα στο motherboard,θα παραγγειλω motherboard βασει εγγυησης ,θα μου ερθει ενα σφραγισμενο board απο την μαμα εταιρεια και θα πρεπει οπωσδηποτε να στειλω το χαλασμενο board πισω.

Το ''καινουργιο'' σφραγισμενο που παρελαβα ειναι factory refurbished,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,και το χαλασμενο το δικο μου που επιστρεφει σε αυτους θα επισκευαστει και θα ξανασταλει καπου αλλου στον πλανητη για καινουργιο.

Ετσι λοιπον με αυτον τον τροπο,το ποσοστο αστοχιας ειναι να μην παιζουν 2-3 στα 15 motherboards,οπου θα εχει μια αλλη βλαβη ή μπορει να μην αναβει,και ο φουκαρας που θα παιδευτεται θα ειναι ο τεχνικος που πιστευει οτι εχει ενα καλο board στα χερια του.Μετα απο πολλες χαμενες ωρες,γινεται ξανα παραγγελια motherboard και το λαπτοπ δουλευει σωστα δια μαγειας.

Ετσι λοιπον και το sealed που αγοραζεις,παλι refurbished board μπορει να εχει μεσα,γιατι πολυ απλα τα boards δεν πετιουνται.

Δημοσ.

Χμμμ, 3 στα 15 ειναι 20%. Δεν ειναι και λίγο πάντως.

Και ναι όπως λένε και άλλοι, τα περισσότερα "ελατωματικά" γίνονται refurbished. Εχω πάρει οθόνη και δίσκο refurbished σε rma στην μαμα εταιρία στο εξωτερικό απευθείας (Acer & WD).

Δημοσ.

Έτσι γίνεται, και ευτυχώς που γίνεται έτσι.

Γιατί εγώ πάντα αγοράζω refurbished (Β-ware ή και C-ware), με σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Και ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα.

Τον τελευταίο μήνα αγόρασα ένα C-ware Lenovo U420 στα 350€, και έδωσα και άλλα 70€ και αντικατέστησα τον 24Gb SSD δίσκο που είχε με έναν 128 Gb SSD όπου έβαλα τα λειτουργικά (Windows 8.1 και Linux Mint 16) και άφησα τον 750 Gb HDD μόνο για data.

To μηχάνημα πετάει.

Και τα χριστούγεννα είχα αγοράσει ένα B-ware Lenovo Z500 στα 340€.

Επίσης κανένα πρόβλημα.

Και τα δυό μηχανάκια με 12 μήνες εγγύηση.

Δυο ερωτησεις...

Απο που ψωνιζουμε refurbished?

Τι σημαινουν τα "b και c-ware"? 

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις...

Απο που ψωνιζουμε refurbished?

Τι σημαινουν τα "b και c-ware"? 

Επειδή κατοικώ στην Γερμανία, refurbished ψωνίζω μέσω web από αυτά:

http://www.itsco.de/thinkpad_t_serie-notebook_lenovo_thinkpad_t410_intel_core_i5-520m_vpro_2x_24ghz_2537_i102_10637_0.htm

http://www.preiswertepc.de/detail/index/sArticle/11039

ή πηγαίνω σε αυτό το κατάστημα και διαλέγω:

https://www.medion.com/de/fabrikverkauf/

H Dell, έχει και αυτά τα site για refurbished:

http://outlet.euro.dell.com/Online/InventorySearch.aspx?brandId=7&c=uk&cs=ukdfh1

http://www.dell.co.uk/outlet

B-Ware σημαίνει χωρίς κανένα απολύτως ελλάτωμα, ελεγμένο και με 2 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης.

C-Ware σημαίνει χωρίς κανένα λειτουργικό ελλάτωμα, ελεγμένο και με 1 χρόνο εγγύηση επισκευής, αλλά με κάποιο εμφανισιακό πρόβλημα (συνήθως κάποια μικρογρατζουνιά, που θα μπορούσες να την κάνεις και εσύ την πρώτη μέρα που το αγόρασες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...