Euclides Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μην δίνεις μάχες που δεν πρόκειται να τις κερδίσεις. Από την στιγμή που ο σκληρός δίσκος μπορεί να αντικατασταθεί πολύ εύκολα και χωρίς να 'σπάσει' η εγγύηση, αν το τραβήξεις στα άκρα, μπορούν κάλλιστα να ισχυρισθούν ότι ο χαλασμένος δίσκος δεν είναι αυτός που είχε το laptop αλλά άλλος. Έχεις configuration list από τον κατασκευαστή με τα SN των εξαρτημάτων για να ισχυρισθείς το αντίθετο?
Heatspreader Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καταρχάς δεν βλέπω τη κουβέντα στα Fora ως μάχη. Αυτό όπως φαίνεται το κάνεις εσύ. Καθόλου δεν με απασχολεί για το τι μπορεί να ισχυρισθεί ο εκάστοτε απατεώνας. Ακόμα και το παράδειγμα που έφερες, δεν είναι πρόβλημα του καταναλωτή, αλλά πρόβλημα του καταστήματος που προσφέρεται για αντικατάσταση του Laptop όταν το πρόβλημα δεν είναι ο φορτιστής, το τροφοδοτικό ή το πληκτρολόγιο. Από τη στιγμή λοιπόν που δίνουν τέτοιες υποσχέσεις για υπηρεσίες, που αν θέλεις τίθεται και θέμα ανταγωνισμού προς τα άλλα καταστήματα, τα οποία δεν προσφέρουν ή δεν λένε ότι προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, είναι υποχρέωση τους και οφείλουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους.
apostol1s Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 φιλε μου να ευχεσε να σου αλλαξουνε το σκληρο και να δουλευει σωστα το λαπτοπ σου.γενικα αλλα λενε τα χαρτα και αλλα ισχυουνε στην πραξη στην αγορα.αυτο που σε ενδιαγερει ειναι να λειτουργει το λαπτοπ και να εχεις την εγγυηση σου.ειτε βαλουνε χερι ειτε οχι.τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε
Federacion Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά διαβάστε το τοπικ.. Ο άνθρωπος πήρε τα λεφτά του πίσω τι συνεχίζεται τις συμβουλές; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
zacharis1955 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαλαει ο δισκος και αντικαθιστουν ολοκληρο το λαπτοπ?Ποιο τζιμανι τα σκεφτηκε αυτα? Στους 23 μηνες αν χαλασει ο δισκος ,θα αλλαξουν το λαπτοπ? Μυριζομαι πολυ φασαρια Nαι αμέ,εμένα μου άλλαξαν τρία διαφορετικά laptops με καινούριο λόγω βλάβης της backup battery στο πρώτο, του built-in battery charger circuit στο δεύτερο & του DVD±R drive στο τρίτο! Aλλωστε είναι μέσα στους όρους της εγγύησης: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών όταν το πρόβλημα δεν αφορά τον φορτιστή, το τροφοδοτικό και το πληκτρολόγιο τα οποία απλώς αντικαθίστανται... (http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11)!... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από zacharis1955
panos2171 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καταρχάς δεν βλέπω τη κουβέντα στα Fora ως μάχη. Αυτό όπως φαίνεται το κάνεις εσύ. Καθόλου δεν με απασχολεί για το τι μπορεί να ισχυρισθεί ο εκάστοτε απατεώνας. Ακόμα και το παράδειγμα που έφερες, δεν είναι πρόβλημα του καταναλωτή, αλλά πρόβλημα του καταστήματος που προσφέρεται για αντικατάσταση του Laptop όταν το πρόβλημα δεν είναι ο φορτιστής, το τροφοδοτικό ή το πληκτρολόγιο. Από τη στιγμή λοιπόν που δίνουν τέτοιες υποσχέσεις για υπηρεσίες, που αν θέλεις τίθεται και θέμα ανταγωνισμού προς τα άλλα καταστήματα, τα οποία δεν προσφέρουν ή δεν λένε ότι προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, είναι υποχρέωση τους και οφείλουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους. Ωραία στο αντικαθιστούν. Αυτό που πήραν πίσω τι το κάνουν ξέρεις?
Roger Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ωραία στο αντικαθιστούν. Αυτό που πήραν πίσω τι το κάνουν ξέρεις? Και εδω ειναι το μεγαλο ερωτημα φιλε μου. Nαι αμέ,εμένα μου άλλαξαν τρία διαφορετικά laptop με καινούριο λόγω βλάβης της backup battery στο πρώτο, του built-in battery charger circuit στο δεύτερο & του DVD±R drive στο τρίτο! Aλλωστε είναι μέσα στους όρους της εγγύησης: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών όταν το πρόβλημα δεν αφορά τον φορτιστή, το τροφοδοτικό και το πληκτρολόγιο τα οποία απλώς αντικαθίστανται... (http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11)!... Αν σου επισκευαζαν την πρωτη βλαβη χωρις να στο αλλαξουν,πιθανοτατα να μην ξαναχαλαγε και φυσικα να μην χρειαζοταν να στο ξαναλλαξουν.Τρια λαπτοπ να βγαλουν ζημια σε διαστημα δυο χρονων? Καθε λαπτοπ που σου εδιναν ειχα ενα κουσουρι,το πιανεις το σκεπτικο? Refurbished απο επιστροφες ειναι ολα. Εγω προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απο ενα λαπτοπ και μου χτυπαγε ο δισκος,δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση να μου αλλαξουν ολοκληρο το λαπτοπ γιατι πολυ απλα μπορει να εμπαινα σε αλλους μπελαδες.
zacharis1955 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ωραία στο αντικαθιστούν. Αυτό που πήραν πίσω τι το κάνουν...? http://www.e-shop.gr/stockhouse ...Αν σου επισκευαζαν την πρωτη βλαβη χωρις να στο αλλαξουν,πιθανοτατα να μην ξαναχαλαγε και φυσικα να μην χρειαζοταν να στο ξαναλλαξουν.Τρια λαπτοπ να βγαλουν ζημια σε διαστημα δυο χρονων?... ...Καθε λαπτοπ που σου εδιναν ειχα ενα κουσουρι,το πιανεις το σκεπτικο? Refurbished απο επιστροφες ειναι ολα... Mιλάμε για τρία διαφορετικά laptops σε σύνολο 15+ αγόρασμενα τα 5+ τελευταία χρόνια για μένα, για συγγενείς και για φίλους... Και σίγουρα δεν είναι όλα τους...Refurbished απο επιστροφές άλλωστε το μεταχειρισμένο κάνει μπαμ από μακρυά δεν χρειάζεται να έχεις μυαλό ειδικής κατασκευής για να το καταλάβεις...
Euclides Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καταρχάς δεν βλέπω τη κουβέντα στα Fora ως μάχη. Ούτε και εγώ. Εννοώ την μάχη που θα κάνεις με το eShop.
panos2171 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 http://www.e-shop.gr/stockhouse Στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη το ξαναπακετάρουν και πωλείται ως καινούργιο. Όχι μόνο από το eshop φυσικά.
zacharis1955 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 το μεταχειρισμένο και όχι factory sealed /never opened κάνει μπαμ από μακρυά δεν χρειάζεται να έχεις μυαλό ειδικής κατασκευής για να το καταλάβεις...
apostol1s Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι να μας αλλαζανε το σκληρο δισκο και να περναμε την εγγυηση μας.σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να ρισκαρουμε με αντικατασταση ολο το λαπτοπ.ειναι πραγματα που τα εχουμε πει οι περισσοτεροι χιλιες φορες 1
zacharis1955 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Φίλε μου στο 99.99% των περιπτώσεων σου δίνουν πιστωτικό για να αγοράσεις ότι άλλο θέλεις οπότε το "το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι να μας αλλαζανε το σκληρο δισκο και να περναμε την εγγυηση μας.σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να ρισκαρουμε με αντικατασταση ολο το λαπτοπ" που κολλάει?
apostol1s Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εγω προσωπικα οταν εχω ενα αυτοκινητο που λειτουργει σωστα και μου χαλασει η εξατμιση δεν θελω ουτε πιστωτικο ουτε ολικη αντικατασταση.τωρα εσενα φιλε εαν σου χαλανε απο τα λαπτοπ οι μπαταριες και τα dvd player και περνεις καινουργια-refurbished ρισκαρεις να παρεις λαπτοπ με πιο μεγαλο προβλημα.γι αυτο το λογο πιστευω πεφτεις συχνα σε ελλατωματικα λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα