Προς το περιεχόμενο

Downgrade iOS 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα iPHONE 4 GSM 8GB σε 7,0,4..

δυστυχως δεν εχω αποθηκευσει καποιο SHSH BLOB για την 6,1,3...

Θελω να κανω Downgrade ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΣΗ IOS 6>....

πως θα το κανω???

Ειναι ΧΑΛΙΑ το ios 7.....

σας παρακαλω βοηθηστε με..οταν ημουν σε 6,1,3 ημουν Jailbroken...

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν μπορείς αφου δεν εχεις ta shsh... γιατι ειναι τοσο χαλια δεν σε καταλαβαινω..που να ειχες android ... θα ειχες πεταξει το τηλεφωνο στο καδο μονο απο το λειτουργικο του...

• Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς αφου δεν εχεις ta shsh... γιατι ειναι τοσο χαλια δεν σε καταλαβαινω..που να ειχες android ... θα ειχες πεταξει το τηλεφωνο στο καδο μονο απο το λειτουργικο του...

και αυτο που το βασιζεις?

• Like 1
Δημοσ.

εχω και android αλλα δεν εχω εντυπωσιαστει καθολου.

Δημοσ.

Κι εγώ που έχω iPhone και έχω ακριβώς την ίδια επιθυμία? 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχουν σωσμενα SHSH δεν μπορείτε με κανένα τρόπο να πάτε πίσω οπότε μην το συζητάτε καθόλου. Υπομονή μέχρι την 7.1 όπου θα στρώσουν τα πράγματα.

Όσο για το αντροιντ, δεν το πετάς καθόλου στον κάδο. Δεν είναι iOS αλλά αν είναι καλή συσκευή, μια χαρά είναι και κάνεις ένα σωρό πράγματα χωρίς να έχεις το άγχος του τζειλμπρεικ. Και το λέω εγώ που είμαι η κατεξοχήν ειδικός των προϊόντων αππλ και έχω πολλά χρόνια αειφον και αποφάσισα να πειραματιστώ πριν ένα μήνα με αντροιντ

Sent from somewhere using something

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...