KenJiNx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο από youtube και την logitech C615 webcam. Όταν μιλάω στο skype και βάζω ένα video στο youtube, έστω και στο mute, το μικρόφωνο της δε δουλεύει σωστά και ακούγομαι με πολλές διακοπές. Αν κάνω pause στο video φτιάχνει και ακούγομαι... Για 1-2 μέρες το πρόβλημα έφτιαξε, χωρίς να πειράξω κάτι, αλλά όπως διορθώθηκε έτσι ξαναχάλασε.. :/ Υποπτεύομαι ότι κάτι κάνει conflict αλλά μιας και άπειρος στο θέμα ήχου δε μπορώ να το διορθώσω.. Μήπως έρχεται κάτι στο μυαλό σας? Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι έχεις κάποιο θέμα με την ταχύτητα του Internet. Μήπως πέρα από το Yt Και την webcam κατεβάζεις και με torrent;
KenJiNx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλά άλλο αυτό.. με 4,8mpbs τρέχω.. Σωστό αυτό με την ταχύτητα αλλά δε ξέρω πως μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι όντως αυτό..
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Να κλείσεις το torrent αν όντως τρέχει γιατί επιβαρύνει πολύ την ταχύτητα. Έλεγξε και στην εγγραφή μήπως έχεις επιλεγμένο το Στερεοφωνική μίξη. Κάνε δεξί κλικ στο ηχειάκι και επέλεξε Συσκευές Εγγραφής
KenJiNx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κλειστό είναι το utorrent όταν έχω ανοιχτό skype, επίσης και η στερεοφωνική μίξη είναι disabled..
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τότε εγώ τουλάχιστον κλίνω προς την ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα