Τσουκνίδας Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Χαλάνε γρηγορότερα από άλλες χτυπητές μάρκες π.χ hp, acer, sony..? Τα υλικά κατασκευής τους είναι καλά ?
rounsmith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πέρα από την πλάκα. Αν αναλογιστείς ότι όλα πια στην εποχή μας αναλώσιμα είναι , καλά είναι. Χειρότερα από τα hp δεν τα λες , ούτε από τα acer.(τα οποία hp είναι σαπίδια).
SPANK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μακριά απο τα turbox καλύτερα να δώσεις λιγο χρήματα ακομα και να αγοράσεις καποιο επώνημο
forgotten Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατι ρε παιδες τοσο μισος,εγω ειχα ενα turbo x λαπτοπ και μου πηγε περισοτερο καιρο απο ενα acer που πηρα και στο πρωτο διμηνο καηκε η μητρικη. κατ εμε ο καταλογοσ παει ως εξης για επιλογες dell sony asus/lenovo toshiba samsung lg turbo x hp acer Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από forgotten
nickts1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τα lenovo τπτ; χαχαχα Αποστολή από το ZTE Kis Lite με τη χρήση Insomnia App 6
ramarg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τα lenovo τπτ; χαχαχα Αποστολή από το ZTE Kis Lite με τη χρήση Insomnia App ε βαλτα στη θεση των asus...απλά !
mylo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 σημαντικοτατο ρόλο πιστευω πως παίζει η εγγυηση και η εξυπηρέτηση μετά τη πώληση...
telegamesvg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει γενικος κανονας. Eξαρταται ποιο "σασι" θα παρεις . Κατι clevo που ειχαν ηταν παρα πολυ καλα αξιοπιστα και εβρικσες και drives . Τωρα δεν ξερω τι εχουν , αλλα νομιζω οτι αναγραφει απο κατω την εταιρεια κατασκευης εστω και με αναφορα σε καποιον κωδικο . 1
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καπως ετσι ειναι για εμενα η λίστα... dell Hp lenovo toshiba msi sony samsung acer lg acer ...70 Tuvlo-x την Apple δε τη βάζω στη λίστα καθώς μιλάμε για pc... Μη μπλέξεις καν με τουβλα, καλύτερα acer αν δεν σου περισσεύουν χρήματα!
arxangelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 σε ποιοτητα και αξιοπιστια 1.LENOVO 2.MAC END OF STORY η σονυ δεν θα επρεπε να ειναι καν στις λιστες σας πιο σαπιλα απο τα VAIO ΔΕΝ ΕΧΕΙ 1
soteras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εγω παλι εχω πολυ καλη εμπειρια απο τα μηχανακια αυτα εχω απο το 2011 έχει πάθει τα παντα που δεν φανταζεσται καταρχας το περνω μαζι στις εκδρομες που παω τα προσκοπια μου και μιλαμε για συνθηκες που εκτιθεται που δεν πεζονται υγρασιες ζεστες κρυα οπου εχουν μια αλφα αντοχη.Απο νερα και ποτα εχει φαει τα παντα και ζει ακομα χωρις κανενα θεμα το μοντελο που εχω θα το χαρακτηριζα σαν ενα μικρο σκυλί γιατί με αυτά που του έχω κάνει μόνο σκυλί το λες
Τσουκνίδας Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό εδώ; http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HEWLETT-PACKARD-Pavilion-15-n006sv-%28ENERGY-STAR%29-%28E9L85EA%29,99452,397551,976757.html?langId=-18
Avatar21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 6μισή χρόνια και συνεχίζουμε. Μια χαρά είναι τα turbo-x ( η εταιρεία τους βέβαια είναι άστα να πάνε ). Μερικά θα σου βγουν σκυλιά μερικά μπορούν να χαλαάσουν την επόμενη μέρα. Μην τα σνομπάρετε τόσο γιατί μια χαρά μηχανήματα είναι και αξιόπιστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα